Ogłoszenie

Strefa czasowa: UTC + 1

Teraz jest 2025-06-28 21:07:07
Łączny czas online:

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 1089 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15 ... 73  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 2005-10-23 12:17:13 

Niezly lolek incoming jestes widziales kiedys TREXA ???
Jak nie to sobie zobacz jak sie askiem combo robi a wtedy napisz :/ :/ :/

And play the game

Tytuł:
PostNapisane: 2005-10-23 15:47:36 

no i co zerobi? to ze ty nie potrafisz sie nauczyc to nieznaczy ze inni czituja "lolku"

Tytuł:
PostNapisane: 2005-10-23 16:15:01 

Pochwały: 2
jest duzo opcji np. mogl mu sie shard zepsuc lub wolfa nie miec^^

Tytuł:
PostNapisane: 2005-10-23 17:15:00 

Ty cwelu jebany albo sie ujawnij albo wypierdalaj ... bo z jebanymi anonimami ni lubie ... rozmawiac a najlepiej idz se wormy pozabijaj na mora bo do tego sie ... nadajesz frajerze ICOMINGU grrrrrrrrrrrrrr :/ :/ :/ :/ :/ :/ :/ :/ :/ :/ :/

And play the game

Tytuł:
PostNapisane: 2005-10-23 19:05:32 

jaka cale wasze eternale :P kultura 0, inteligencja "mniej niz zero" tradycje wyciegniete z domu :P takie teksty nie swidcza tylko o twojej przykrej kulturze osobistej ale tak?e o ludziach co cie wychowuja :P

Tytuł:
PostNapisane: 2005-10-23 19:22:59 

Lolu jesli nie masz co robic i dlatego zarejestrowales sie jako nowy user na tym forum by macic tu to po prostu spadaj, wielu juz takich bylo ;)

Narazie inteligencie ;)

Tytuł:
PostNapisane: 2005-10-23 19:28:41 

niedziwie sie ze odchodzili, jak wy tworzycie czolowke
Cytuj:
Niezly lolek incoming jestes widziales kiedys TREXA ???

Cytuj:
Ty cwelu jebany albo sie ujawnij albo wypierdalaj ... bo z jebanymi anonimami ni lubie ... rozmawiac a najlepiej idz se wormy pozabijaj na mora bo do tego sie ... nadajesz frajerze ICOMINGU grrrrrrrrrrrrrr :/

Cytuj:
Ja mam to w huju i mnie to ... nieobchodzi jakies badziewne tlumaczenia ale jak ktos bedzie najezdzal na moich kumpli i na mnie to ... dluzny mu niebede i huj a KLNE ... MACCC BO LUBIEEEEEEEEEE ...

Cytuj:
A co ty ... taki cwaniak ujlyster jestes ??? ... pozadniejszego w naszym klanie od Doza nie ma a jak jakis skurwysyn od was czy jakis inny polaczek do manie z takim tekstem wyjechal TO JA BYM MU K ...

Cytuj:
Niezalogowani frajerzy wypierdalac z tego forum grrrrrrrrrrrrrr

nieszczesliwe dziecinstwo? taki jezyk podworkowy prezentuj u siebie na potwurku. Mi sie zdaje, ze to tutaj niezgodne z regulaminem a ty nie jestes moderatorem i nie masz prawa upominac innych userow. Tym bardziej wyrazac sie jak ten ciul z pod monopolowego.

Tytuł:
PostNapisane: 2005-10-23 19:35:56 

Muhaha chcialbym zobaczyc logi z rozmow clanowych u eternali, bo to sie robi zabawne. Mnie nieco meczy jezyk na tym forum juz ehhh. U siebie na forum mozecie pisac co chcecie ale u nas to nie chcialbym takiego gnoju. Ale to w koncu nie ja jestem moderatorem...

Tytuł:
PostNapisane: 2005-10-23 19:44:54 

hehe - no efe gada po swojemu jak zawsze, co nie znaczy, ?e ca?y klan jest taki;

ps; Guloczku przeczytaj s??wj topic na naszym forum o tym jak? szmat? jest BP i nie r??b z siebie takiego moralisty, bo sam na naszym forum tam nawrzuca?es :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl:

przepraszam za tego posta, ale nie moglem sie powstrzymac:P

Tytuł:
PostNapisane: 2005-10-23 19:53:21 

Pochwały: 1
hmm incoming nie wiem kim jestes ze sie zadomowiles na forum magnatow i tu nas objerzdzasz, ale jak masz cos do nas to dawaj na nasze forum, a tutaj, jak sie Goluk wczesniej wypowiedzial, nie rob gnoju.

Pieklo i niebo nie istnieja.
Nosimy je wszedzie ze soba.

Tytuł:
PostNapisane: 2005-10-23 19:59:03 

ja robie gn??j? Kto zacza? obra?a? moja osobe tutaj? Rafffi, rozumiem jak by mnie widzia? na oczy to m??g?bysi? wypowiedzie? ale jak tak z miejsca potrafi rzuca? teksty w moj? strone no to przepraszam. Staram si? przynajmniej zachowa? troche kultury, mo?e czasem za ostro napisze ale to co wy prezentujecie to masakra. Je?li naprawde chcecie pokaza? jacy z was hojracy to podam sw??j numer telefonu na pm, um??wimy si? i pogadamy w 4 oczy jak na cz?owieka przysta?o.

btw dosta?em ju? 7 pm??w z pochwa?ami, ?e nie toleruje szamba jakie tu robicie kochani eternale

pozdrawiam

Tytuł:
PostNapisane: 2005-10-23 20:05:18 

Pochwały: 4
Incoming i Gulok maj? ?wi?t? racje - macie gn??j na forum ze nie wiem :/

Cytuj:
Ale to w koncu nie ja jestem moderatorem...

juz by?a rozmowa z nimi o tym - dali?my propozycj? zeby zrobic im ukryt? komnat? bo to co jest teraz do przeczytania przez ka?dego to po prostu g??wniarstwo kt??re rzuca cie? na reszte forum. Ale widac Eternale lubi? si? popisywa? swoim podw??rkowym j?zykiem, a my ich na si?e zablokowa? nie mo?emy. Chocia? to by by?o najodpowiedniejsze bo jak gandzia dosta? moda to mia? zrobi? tam porz?dek. A tymczasem jest wi?kszy burdel ni? wtedy :/

Tytuł:
PostNapisane: 2005-10-23 20:23:40 

zzzz eleviart po co ty masz uprawniania moderatora??? po co tyle gadasz??? ktos ma posta, kt??ry jest bezsensu, w kt??rym w co drugim slowie jest "..." to daj mu bana, a nie gadaj ze eternale gnoj robi? - nie czepiaj sie klanu, czepiaj sie osob, kt??re bluzgaj? i wal bany i ostrzezenia; tyle

Tytuł:
PostNapisane: 2005-10-23 21:37:10 

incoming napisał(a):
ja robie gn??j? Kto zacza? obra?a? moja osobe tutaj? Rafffi, rozumiem jak by mnie widzia? na oczy to m??g?bysi? wypowiedzie? ale jak tak z miejsca potrafi rzuca? teksty w moj? strone no to przepraszam. Staram si? przynajmniej zachowa? troche kultury, mo?e czasem za ostro napisze ale to co wy prezentujecie to masakra. Je?li naprawde chcecie pokaza? jacy z was hojracy to podam sw??j numer telefonu na pm, um??wimy si? i pogadamy w 4 oczy jak na cz?owieka przysta?o.

btw dosta?em ju? 7 pm??w z pochwa?ami, ?e nie toleruje szamba jakie tu robicie kochani eternale

pozdrawiam

ehem jak cie raf obra?a to pisz posta w LICZBIE POJEDYNCZEJ PROSZE
hehe WY LOL :oops:

[ Dodano: 05-10-23, 21:37 ]
Gul my robimy taki sam gn??j tu jak jednostki od was u nas na Forum wiec czuj sie ze kwita jeste?my

Tytuł:
PostNapisane: 2005-10-23 22:10:57 

Pochwały: 4
Elaviart napisał(a):
Incoming i Gulok maj? ?wi?t? racje - macie gn??j na forum ze nie wiem

Cytat:
Ale to w koncu nie ja jestem moderatorem...

juz by?a rozmowa z nimi o tym - dali?my propozycj? zeby zrobic im ukryt? komnat? bo to co jest teraz do przeczytania przez ka?dego to po prostu g??wniarstwo kt??re rzuca cie? na reszte forum. Ale widac Eternale lubi? si? popisywa? swoim podw??rkowym j?zykiem, a my ich na si?e zablokowa? nie mo?emy. Chocia? to by by?o najodpowiedniejsze bo jak gandzia dosta? moda to mia? zrobi? tam porz?dek. A tymczasem jest wi?kszy burdel ni? wtedy

chyba nikt nie ka?e czyta? tamtego forum, wi?c nie wiem o co sie wam rozchodzi s? u siebie i niech robi? co im sie podoba :devil:

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 1089 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15 ... 73  Następna strona