Ogłoszenie

Strefa czasowa: UTC + 1

Teraz jest 2025-06-25 22:47:18
Łączny czas online:

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 69 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 2005-10-21 18:41:34 
" Och jak dobrze by? pierdolni?tym w g?owe "

Wiecie co wasze wypowiedzi s? ?a?osne tak jak i wy... Ca?a prawda o Pro graczach kt??rzy si? tu wypowiedzieli.

Zabijaka - Liza? dupe w ... czasu aby doj?? do Ancalentari, zosta? przyj?ty, posiedzia? troche w klanie a potem spierdoli? z itemami... NO ALE PRZECIE? M??WI ?E JEST CZYSTY I WSZYSTKO GRA MUZYKA, ale zastanawia mnie jedno dlaczego gra z Turkami ... ? Mo?e lubi obrabia? KEBABY turkom.
Matek - nastepny wymiatacz XD jebany ten to daje popis w czy :D ale po prawej stronie. BTW. najwieksza cipa z beramusa a uwa?a si? za kozaka :D ka?dy z Ancalentari pojedzie mu po ca?o?ci :D NIESTETY MATEK PRAWDA W OCZY KOLE.
Bod - kole? nawet w cyke, nie gada?em z nim ale troche przesadza...

Ancalentari - klan w kt??rym gram. Klan kt??ry by? zawsze i b?dzie ok dla POLAK??W nie dla turk??w polskiego pochodzenia... Zdobylismy np normalnym sposobem, itemy tak samo poprostu ?rzera was zazdro?? ! Nie na dupowaniu da si? tylko zarobi?, ale te? na rynku na tradowaniu item??w WIEC ... NIE PIERDOLI? JAK ... NIE MACIE POJ?CIA O GRZE. Itemy jak itemy jak kto? potrafi si? zakr?ci? to i ma... a Anvil to pestka item na +7 wychodzi w 75 % jak podchodze do Anvila...

NietYkalni - zapytajcie jak oni zdobyli NP :D jedyny gracz kt??ry potrafi gra? to Lejonso ! ale teraz gra jaka? cipa :D. Ciusma pro player sprz?t na +8 all i ile ma np: 8k :D kabaret :D PB_PL np: 1 - 2 k :D ale dosta? banana za dupowanie :D ale no przecie? nietykalni s? czy?ci :D i w porz?dku :D Momo gra? z wykorzystaniem bug??w ale no nie o tym si? nie m??wi bo oni s? zajebi?ci ale to czemu w Ancalentari ka?dy ma minimum 20 k np - 50 k np.

Odralicium - klan samych wypierdalaczy to czemu uciekaj? od naszego party, a jak w nich wje?dzamy to k?ad? si? jak szmatki :D Matek wyjebisty player to czemu ucieka? od Snikersa i nie chcia? sie z nim la?... ?

?AL MI DUPE ?CISKA CZYTAJ? TE FORUM TYLKO SI? O?MIESZACIE SI? WYPOWIADAJ?C TUTAJ :D ALE PRZYNAJMNIEJ MAMY BEKE Z LAM :>.

Tytuł: Re: ciag dalszy
PostNapisane: 2005-10-21 18:45:58 

dziobango napisał(a):
wiec czas na kontynuacje.wiec jak wy ... myslicie ze nasz 1g jest przez itemy dupwane to wy sie z wlasnymi ... na ?by pozamienialiscie(nie mowie o paniach)nie wiem czy umiecie liczyc ale sa tak naprawde 3 polskie klany krt??re 'ostro' pk'uja do czego zmierzam nasz klan umie pekowac i robi to na muj gust zajebiscie kazdy wie co ma robic i nie ma problemu a wy mi tu pierdaczycie ze ten 1g jest przez dupowane itemy nie wiem idz do lzienki przycisnij jaja(wykluczam panie)do umywalki sp??jrz w lustro i zobacz co za glupoty pierdolisz wiec jak masz cos przeciwko naszemu 1g(ludzie z ordalicium)to ... napierdalajcie nas w CZ tak zeby nam bulki z nosa poszly i zeby ten 1g nam spad? na 5g a jak tak bedziesz pierdoli? ze mamy 1g przez dupowane itemy to jestes ... malym zalosnym brudasem jak inni orkowie.

C.D.N-po nastepnym poscie

P.S:jak co to ja z ancalentari jestesm gdyby ktos nie wiedzia?

Tak umiecie pi?knie gra? ?e kosa dosta? w dupe od BOD'a na solo 2 razy , a potem reszta z was co by?a dosta?a po ?bach i na tym si? ?ko?czy?o wasze wymiatanie w tamtym dniu...

Tytuł:
PostNapisane: 2005-10-21 18:46:40 
Do nietykalnych:

Cennik:

za zdupowanie:

shard +8 - 50k np
shele kazdego rodzaju - 40k np
totamic...uuuu hmmm z 60k np
raptor +8...nie mamy :( ale ponoc masakra z 90k np
reszta to ochlap wiec nie kupujcie

i takim oto sposobem 1G to pestka

Tytuł:
PostNapisane: 2005-10-21 18:50:11 

LoL nie uwazam sie za kozaka. poprostu mowie co mysle. nie poamietam zebym kiedykolwiek uciekal od snickersa...

Obrazek

Tytuł:
PostNapisane: 2005-10-21 18:57:49 
MaTeK napisał(a):
LoL nie uwazam sie za kozaka. poprostu mowie co mysle. nie poamietam zebym kiedykolwiek uciekal od snickersa...

Ale co ty Prie****** sorry nie ucieka?e? Ty si? k?ad?e? :D jak dywanik pod nogi :D " Ko?cz wa?? wstydu oszcz?d? "

Tytuł:
PostNapisane: 2005-10-21 19:39:35 

heh no bylo fajnie 2 razy przegralem z bod'em i co z tego? bod ma dobry sprz?t i jezeli nie uzywa zadnego makro to naprawde dobrze gra.
tylko np nast?pnego dnia mielismy mily rewan?(bez zb?dnych osob ktore tylko przeszkadza?y)
i (tu ci? pewnie zaskocze :P ) ja wygralem...

tak?e jesli chcesz oceniac moje umiej?tno?ci to ch?tnie spotkam ci? w cz... bo jeszcze nie mialem przyjemno?ci... ciekawe dlaczego? :P

a co do dupowania....

sa 2 typy ludzi:
1) siedzi na dupie, nie moze dobil 60lvlu, nie ma kasy bo sadzi ze tylko jak ktos fupuje to sie moze dorobic to po co si? wog??le starac....
2) siedzi na.... rynku w moradonie przez tydzien czasu kupuje i sprzedaje itemy ZARABIA :P

wiec skoro grasz druga postaci? jak widze....
tzn ze nie potrafisz "GRAC" tylko expic....

moja rada RUSZ DUPE DO ROBOTY zarob 100m i nie wychodz z nimi z mora przez tydzien czasu, zorientuj si? w cenach i zarob 3 razy tyle....

Tytuł:
PostNapisane: 2005-10-21 19:59:59 

Kosa napisał(a):
heh no bylo fajnie 2 razy przegralem z bod'em i co z tego? bod ma dobry sprz?t i jezeli nie uzywa zadnego makro to naprawde dobrze gra.
tylko np nast?pnego dnia mielismy mily rewan?(bez zb?dnych osob ktore tylko przeszkadza?y)
i (tu ci? pewnie zaskocze :P ) ja wygralem...

tak?e jesli chcesz oceniac moje umiej?tno?ci to ch?tnie spotkam ci? w cz... bo jeszcze nie mialem przyjemno?ci... ciekawe dlaczego? :P

a co do dupowania....

sa 2 typy ludzi:
1) siedzi na dupie, nie moze dobil 60lvlu, nie ma kasy bo sadzi ze tylko jak ktos fupuje to sie moze dorobic to po co si? wog??le starac....
2) siedzi na.... rynku w moradonie przez tydzien czasu kupuje i sprzedaje itemy ZARABIA :P

wiec skoro grasz druga postaci? jak widze....
tzn ze nie potrafisz "GRAC" tylko expic....

moja rada RUSZ DUPE DO ROBOTY zarob 100m i nie wychodz z nimi z mora przez tydzien czasu, zorientuj si? w cenach i zarob 3 razy tyle....

ja te? nie wiem czemu sie nie nawalali?my w cz bo jestem tam praktycznie codziennie... wi?c mo?emy sie um??wi? na duel... normal mag vs. asek mo?e by? ciekawie...

hmmm ze 100 m zrobi? 300 m zrobi? ?atwo a ja niesiedze w mora bo to nudne dla mnie mo?e ty tak robisz bo ja nie

jak ja widze to potrafisz sie jedynie wym?drza? i ocenia? innych.... ja 60 wbi?em kilka miesi?cy temu i mi sie niechce expi?...

ED??t:
ciekawa rozmowa z matk? ( ss od znajomego n00bka )

http://img333.imageshack.us/my.php?imag ... 8419al.jpg

nie wiem czy to ?art czy nie ale co? tu niegra...

Tytuł:
PostNapisane: 2005-10-21 20:11:05 

Pochwały: 1
Do??.

Tytuł: Re: Ancelentari 1st Grade
PostNapisane: 2005-10-22 15:44:29 

Caius napisał(a):
Cytuj:
1. Turki(przynajmniej wiekszosc -> czyli cala ta dzieciarnia co gra po kafjekach) zazwyczaj szanuja graczy w cape'ach -_- rotfl, moze

To by? lider 1G klanu, jednego z najlepszych u hum??w...nie ?adze ?eby mia? mniej ni? 81 lat...
hmm to pewnie gral pod respiratorem
Cytuj:
2. nie wiem czy to jest powod do radosci
Cytuj:
1G jest ...
wydaje mi sie ze zajarzyles ze nie do tego sie odnosilem, wiec przeczytaj jescze raz
Cytuj:
3. nie itemy swiadcza o tym ze jestes pr0 -_-
Cytuj:
Odkrywcze...
nie ja pisalem ze wrzuce screena jak bede mial shella

pzdr

Co-Leader of Elite Clan™
Good gun ^^
Obrazek

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 69 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5