Ogłoszenie

Strefa czasowa: UTC + 1

Teraz jest 2025-06-25 23:47:02
Łączny czas online:

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 30 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 2005-10-11 08:59:12 

a mnie przera?a, ?e polski klan na bera przechodzi FT na bugu wraz z innymi cheatuj?cymi klanami...

Tytuł:
PostNapisane: 2005-10-11 11:20:06 

Pochwały: 2
NA xiegu po stronie elmoradow tak samo...polak potrafi.... Narzekaja na turasow a sami niewiele lepsi, pewnie jakby mogli to by tez dupowali.

Tytuł:
PostNapisane: 2005-10-11 12:14:01 

Epic napisał(a):
NA xiegu po stronie elmoradow tak samo...polak potrafi....

O kim m??wisz je?eli mo?na wiedzie? ??
I co oni takiego robi???

Tytuł:
PostNapisane: 2005-10-11 12:41:00 

Nie o Avallone bo was codziennie o ok 22 (niewiem o ktorej jest FT) na x2 niewdze :). Niewiem na czym polega FT bug ale w kazdym badz razie mozna go przejsc bez walki i dostac skrzynke. Stad masz mase erenionow, dark vane'ow na Xiegu. GG dla n00bow mam nadzieje ze tym co jada na bugu zrestuja kase do 10mln.

Tytuł:
PostNapisane: 2005-10-11 13:39:19 

?e Avallone nie robi takich przekret??w to ja wiem :) chdzi?o mi o to ?e wnioskuj?c z tego co napiasa?e? to wiesz kto z Polak??w na "X" to robi a skoro tak to z ch?ci? bym sie dowiedzia? :)

Tytuł:
PostNapisane: 2005-10-11 14:12:35 

Gandzjalf, Efer, jacys z ich ally, gaja_pl. Trudno powiedziec bo sklady sie zmieniaja ale gandzie to codziennie widze.

Tytuł:
PostNapisane: 2005-10-11 15:29:11 

Pochwały: 1
tak sie sk?ada ?e pana z Avallone te? tam widzia?em. Sin co? z shelli ma, 1 shard +8 w ?apie, nicku nie pami?tam. Kojarze ?e mniej wi?cej m??wi? "mam nadzieje ?e tym razem jak sie dostane to dacie party ;)))"

Tytuł:
PostNapisane: 2005-10-11 16:30:25 

jasne, b?dziemy pisa? jak wykorzysta? bug, ?eby wi?cej ludzi go u?ywa?o...wiem jak go u?y?, ale jako, ?e to pot?piam to nie b?de o tym nigdzie pisa?...

zar??wno klany z bera jak i xiga powinny si? wstydzi? :/ to rzuca cie? na wszystko co my?la?em o Polakach w KO...

Tytuł:
PostNapisane: 2005-10-11 18:19:04 

Jak ma +8 w lapie to wiem kto :) ale o uzywanie bug??w go nie podj?ewam :) , kurna fuksierz z niego jest bo ta +8 sam przepalil za 1 razem :)

Mam pytanie czy kazdego kto idzie na FT uwa?acie za osob? urzywaj?ca BUG'a?? Bo sam sie chcia?em przej?? a teraz to sie zastanawiam bo zaraz bedzie ze ja tez na bug'u jade??
Poza tym chia?em stan?c w obronie Pan??w z Elemetali bo jestem cz?owiekiem kt??ry da sie przekonac tylko faktami :) Jakie macie dowody ?e oni uzywaja tego bug'a? Bo znowu kto? cos powiedzia? i zaraz wyjdzie ze wszyscy Polacy z 60+ na Xach urzywaja bug'a a raczej uwa?am to za ma?o prawdopodobne.

Tytuł:
PostNapisane: 2005-10-12 07:07:04 

Heheh a jakie masz dowody ze tego nie robia? :) SS niemam bo Gaja dark vane i impacta na shoucie raz sprzedawala. Jeden z charow paxa z erenionem +0 siedzial. Jak cos zdobede to podesle.

Tytuł:
PostNapisane: 2005-10-14 14:16:38 

zzzzz ja tam pierwsze s?ysze o jakim? buguuuuuuu no ... wie

a je?li chodzi o dupowanie to lepiej sobie epic przypomnij cos Jonowi na priv przys?a?? o dupowaniuuuuu

hmmmmm to? bardzo sprytny jak potrafisz abyssa tysi?ce razy dupnacc i kase na tym zrobic i kupi? sprzet i wymiata? w czzz O LOLLLLLLLLLLLLLLLLL dobrze ?e mi sie przypomnia?o jakis to ty uczciwy ja tam wszystko co mam dorobi?em sie w legalny spos??b :rotfl: i z tego jestem naprawde dumny RESELL G??R?

owszem by?em w FT 2x ale pad?em szybciej jak wszed?em

zzzzzz Gorin to najchciwszy polak jakiego spotka?em na servie dlatego nic neima i potrafi tylko srac na innych i tr?bi? "wiesz czemu dzwon jest g?o?ny, bo pr???ny"

Tytuł:
PostNapisane: 2005-10-14 14:26:02 

Sajper napisał(a):
zzzzz ja tam pierwsze s?ysze o jakim? buguuuuuuu no ... wie

a je?li chodzi o dupowanie to lepiej sobie epic przypomnij cos Jonowi na priv przys?a?? o dupowaniuuuuu

hmmmmm to? bardzo sprytny jak potrafisz abyssa tysi?ce razy dupnacc i kase na tym zrobic i kupi? sprzet i wymiata? w czzz O LOLLLLLLLLLLLLLLLLL dobrze ze mi sieprzypomnia?o jaiisto ty uczciwy ja tam wszystko co mamdorobi?em siew legalny spos??b :rotfl: i z tego jestem naprawde dumny RESELL G??R?

No ... go wie czyli sam niewiesz lol. Ja znam sposob na dupowanie :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD dobre, wiesz co Ci powiem to samo : dzieki ze mi przyslales linki do macro na privie. Jak bym umial dupwoac to bym nie latal z glave w lapach i w nieciekawym sprzetem na sobie. Niech mi Jon odesle tego "mojego" priva ze sposbem na dupwoanie. Pewnie ktos odwas napisal to i podal sie za mnie. Poprosilbym moda o sprawdzenie IP z jakiego tego pm byl pisany ( o ile sie da) ale mam zmienny i niewiem czy to ma sens.

Tytuł:
PostNapisane: 2005-10-14 14:29:01 

wiesz -sajpa to taka typowa polska mentalno?? - jak on nie ma siana, to ju? nikt nie powinien mie?

Tytuł:
PostNapisane: 2005-10-14 14:59:23 

hehe wiesz zajebiste "to macro co ci da?em " chodzi jush 8 miech??w i ... maam 80 lvlv LOL zzzzzzzzzzzzz niewiem czy umiesz dupic ale z takim teksem do Jon awystartowa?e?

hehe a jednak jakbym :: zzz potwierdzi??? moje s?owa

"Jak bym umial dupwoac to bym nie latal z glave w lapach i w nieciekawym sprzetem na sobie."

a ja nie umiem ani dupowac ani etc.. a ... mam co chce

[ Dodano: 05-10-14, 14:35 ]
zzzzzzzz a ten tekst do Jona pusi?e? na forum priv wiec kto mia? loga do twojego profilu

[ Dodano: 05-10-14, 14:59 ]
acha przypomni?o mi sie dzis rano lecia?y bany w czasie kiedy odbywa? si eboss event w cz za u?ywanie BUG abuse z FT ludzie podostawali bany i jakos nikogo z polak??w tam nieby?o ani z eternali ani z avalonu

zzz widocznie nieu?ywaj? az ciekawy jestem na 21 na FT p??jde lukne

Tytuł:
PostNapisane: 2005-10-14 18:35:38 

No to powiedz mi tak: jakbym dupowal (i jeszce bym sie tym chwail sic!!) to po co mialbym to robic? Kupil bym sobie jakis zajebisty stuff i bym w nim latal. Czytales forum o ostanim dupe wipe? Jak ktos mial wiecej jak 1 dupniety item na koncie to BAN. Dupe wipe niesa nigdy oglaszane wiec jakbym sie pozbyl zdupwanych itemow przed nim? Bana bym teraz mial? Gg no re na temat mojego dupowania.
Dodam ze czesc osob handlujacych zarobila bana w ten sposb ze mieli dupniete itemy na resell (np Rainner).
Co do loga to dziwne ze ten ktos nienarobil takiego bajzlu na forum ze bana bym zarobil (ide zmienie haslo :P )
Co do banow za FT to koles wipasal ile ksywek? Do FT moze wejsc 32 albo 36 osob na 1 servie to daje 72 osoby na kazdy event. Wypisal choc polowe tego? Byl wsrod zbanowanych _A_ (taki rogue)? Kazdy wie ze on jedzie na bugu, idz na Ko ranking forum i poszukaj. Brak bana nic niedowodzi.
Ee juz masz 80 lvl :P to pewnei Cie zrolbakuja jak _Omege_ lol (co nieznaczy iz uwazam ze omega cisnal na KOSP i macro/ach).

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 30 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2