ZnudzonY napisał(a):
teraz uwa?aj, patrz na literki i ??cz w wyrazy
yyyy *chrz?kni?cie* oooo ..mmm yyy cooo ? zzz *wci?ga gluty z nosa* hmmmmm wwww lyterkii? *prze?yka gluty* mmmm
*usun??em to co tu napisa?em.. niech wam be... wkoncu to forum publiczne...*
A tak nawiasem , do Twojej wiadomosci to to co napisales o beramusie bylo glupie. Na aresie byla podwyzka cen przez dupowanie zanim jeszcze beramus istnial, lol. Wiem ze teraz wylecisz z jakims argumentem typu "no ale przeciez bylo trzesienie ziemi w rosji , i ceny Bipenis??w posz?y w g??re co zaowocowa?o d?u?sz? noc? polarn? na Biegunie, i wykorzystalo to Tajne Ugrupowanie Sadama Husajna zajmujace sie spiskowaniem przeciw r??wnowag? rynkow? na USKO" WIEM o tym.
Tak nawiasem , s?yszalem kiedy? przyslowie. "M??w do g?upca m?drze , a nazwie Ci? idiot?".
ZnudzonY napisał(a):
chrzanienie pierd??? o popycie i poda?y
Tego prawa ucz? juz w gimnazyjum. Powiniene? je zna?
ZnudzonY napisał(a):
BTW powiniene? pami?ta? okres kiedy DMki na aresie przesta?y dropi?.
Do Twojej Zapyzia?ej wiadomosci(no offence

). DMki przesta?y dropi? TYLKO dla nie-posiadaczy Premium. Ja mialem premium i jakos nie przesta?y dropi?. kthxbye
(nadal "no offence")
ZnudzonY napisał(a):
mam nadziej? ?e to ju? ostatni post, bo zamiast tego bym si? popr??bowa? logowa?...
A ja niemam takiej nadziei , bo bardzo lubi udowadnie? niekt??rym , jak bardzo sie myl? ze s? godni reprezentowa? gatunek ludzki. (??nteligenc??e)
btw. nie zas?aniaj swojego gniwu za emotkami "

" bo to tylko sprawia ze wychodzisz na niezdecydowanego. (puszczaj?cego b?ki nie?mierdz?ce) (o dziwo nadal no offence ??nside).