Serwer - taki z X , nie pami?tam , wzia?em go przez sentyment do naszego Xy

Sprawdz? , to dopisz?. W Moradonie - bez r???nic , fakt , wi?cej ludzi ( zobaczy?by? ten rynek ze straganami , na ca?ym placu full

) , dalej - gorzej . W abyss nie pograsz , na ka?dym pi?trze po 20 os??b. Piana ( nasz ElMorad ) lepiej - te? du?o ludzi , ale miejsce do pogrania znajdziesz. Ale jest problem - to cholerstwo jest zupe?nie niepodobne do MYKO - za wioch? masz warewolfy , ws??d nich luzem ?a?? szkielety, pr??bowa?em znale?? skorpiony i wiosk? kobold??w - bez mapy ni cholery

. Z terenami wszystko inaczej

Z warewolf??w wypadaj? zwyk?e przedmioty ( wood??w +8 z ogie?kiem nie widzia?em , u nas co 2 mag takiego staffa nosi ) Og??lnie - pogra? si? da , przestawi? na ich mapy i rozmieszczenie potwork??w pewnie te? - najwi?ksza wada to t?ok i zamieszanie z nim zwi?zane. Gra si? gorzej ni? w MYKO , ale sprawdzi?em inne gry i jest jeszcze gorzej - Knight to Knight

nawet w tej wersji. Czekam jednak na MYKO , my?l? ,?e co? musz? z tym zrobi? - tam brak tego klimatu , co u nas, cho? gra niby ta sama.
[ Dodano: Nie Sie 14, 2005 3:53 pm ]Przy okazji - nie wiem czy u nas co? to zmieni , ale na MYKO sami technicy E-Games wreszcie pisz? , ?e maj? problemy , wi?c mo?e ju? nied?ugo
[ Dodano: Nie Sie 14, 2005 6:39 pm ]Jak chcesz wej?? wybierz Aresa , mniej si? tnie - ale og??lnie to tam jest dzisiaj cyrk. Wi?cej graczy ni? monsterk??w

. Ja chc? MYKOOOOOOOOOOOO!!!!!!!!!!!!!!!
A swoj? drog? i na jednym i na drugim , jak spotykam Polak??w , to cz?sto pierwsze pytanie jest " masz kas? ? " albo " po?ycz kas? " . Dziwny nar??d

. Przed chwil? kto? pr??bowa? magowi z 22 lvl opchn?? orc talisman za 220k HI HI. Mia?em ch?? mu powiedzie? , ?e ja toto wyrzucam , albo nie podnosz? nawet , ale po co ? A drugi orze? - chyba zapomnia? , ?e po?ycza? ode mnie wczoraj - bo dzisiaj te? chcia? - na teleport

. Da?em mu 3k , niech zna pana

. Swoj? drog? tam teleporty po 600 , to akurat fajne jest.