Ogłoszenie

Strefa czasowa: UTC + 1

Teraz jest 2025-06-25 09:13:30
Łączny czas online:

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 120 ]  Przejdź na stronę 1, 2, 3, 4, 5 ... 8  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł: Rozmowy w t?oku...;)
PostNapisane: 2005-11-16 20:23:38 

Widz?, ?e modowie s? od dawania ostrze?e? i nic wi?cej a tylko dzi?ki takim postom te forum "naprawde" ?yje....bo tak to 3 wpisy na dzie? lub dwa wi?c co wy robicie...? Nie potraficie zrobi? nowego topiku i prze?uci? posty...? ju? nie musicie...temat zak?adam ja.

/Scar
teraz to dopiero przeczytalem :P a wiec tak potrafimy nawed taki sie bawilem tylko wiesz ludzie jak robia zle i nie maja kary to robia to dalej i tak w nieskonczonosc i nie mial bym co robic tylko non stop przenosic posty scalac tematy itp... a do goscia dalej by nie dotarlo

CD...

To odnosi si? do przedostatniego postu...

Masz racje umiej?tno?? czytania ze zrozumieniem te? jest dla ciebie obca. Napisa?em wra?nie ?e moje itemy zosta?y zakupione w moradon a nie przezemnie zdupowane b?d? zrobione 8| Ca?y czas to powtarzam i za ka?dym razem jaki? delikwent pisze ?e dupowa?em :lol2: Dlatego te? odpowiem na twoje stwierdzenia:
Nie nigdy nie dupowa?em ani item??w ani golbar??w mia?em kase zarobion? na dmach a ?e mia?em przerwe w grze jak to napisa?em wcze?niej to kasa zachowa?a si? geniuszu.A po powrocie mog?em ju? naby? wszystko ...dosz?o ?
Tak bradzo dobrze si? bawi?em przed dup er? jak i po niej bo wiesz ja ju? prze?y?em te czasy jak narzeka?em na all duper??w tyle ?e by?a to gra MuOnline a teraz mnie to ju? nie obchodzi.
A dlaczego nie zas?uguje ? Bo dupuje ?Ja na strnie nie wyczyta?e nigdzie ?e:
Dla dupera nie nale?y si? FT lub CSW. No chyba ?e ty masz jakis regulamin lub znalaz?e? na forum to podziel si? linkiem to ch?tnie poczytam.

?wiadectwo dojrza?o?ci czego ? Grania ? opisa?em w skr??cie historie mojego klanu i swoj? nic wi?cej...

Je?eli kupowanie i noszenie dupni?tych item??w to to samo co dupowanie wed?ug ciebie to tw??j kolega Matek kt??ry posiada mirage +8 z moradon i kt??ry sam stwierdzi? ?e nie jest i pewny no co? witaj w naszym duperskim ?wiecie bo ju? tw??j klan jest dlamnie te? dotkni?ty t? plag?(duperstwa) ;)

Ma?e sprostowanie pisz?c w poprzednim po?cie ?e my jako pierwsi to i tamto nie odnosi si? ?adnym wypadku ?e uwa?am/y si? za lepszych...ale je?eli jaki? osobnik pisze mi tu ?e wszystko co zdobyli?my zdobyli?my tylko i wy??cznie przez dupowanie czy tam makro bo i takie zdania by?y to oczywiste ?e musia?em odpowiedzie?,ale nie dlatego ?eby si? wybroni? tylko po to by napisa? prawde jak to u nas by?o..

Do Grossmana.
Panie Grosman powt??rze to jeszcze raz wi?kszego hipokryty w ?yciu niewidzia??m wszystkiego (tych lepszych item??w)dorobi?es sie skupuj?c i sprzedaj?c dupni?te itemy wi?c ju? si? nie t?umacz.Jak kto? gra? w MUonline i zna? gildie Najebka w kt??rej osobi?cier by?em i zna? Gamela to wie ?e ten cz?owiek nidgy w ?yciu nie poszed? by na M1 ?eby zarabia? na dupach.

Wcze?niej nie mia?em czasu...wi?c dopiero teraz odpowiem tobie Ciusma...ano przyznanie si?, ?e kupi?e? co? tam ?eby zobaczy? czy dasz rade komu? tam (TK)....?art ? I ty masz siebie za legit ? To jak to jest jak kto? kupuje ?eby zobaczy? czy da rade jest "COOL" a ten co zrobi to samo ale zostawi to na sobie jest z?y...? My?la?em, ?e twoje s?owa s? bardziej wiarygodne ale si? myli?em niczym si? nie r???nisz od innych tak zwanych duper??w...ale chce ci podzi?kowa?, ?e si? przyzna?e? i nie pr??bowa?e? robi? z siebie wzorowego gracza jak nasz kochany Grossman i jego " legit itemy i on sam z nimi".

Peace

Tytuł:
PostNapisane: 2005-11-16 21:07:15 

No dobra jak ju? tak dyskutujesz filozofujesz i rozmy?lasz to co powiesz o Matce bo mi naprawde szkoda nerw??w na jego g?upie posty do tego przyznaje si? ?e dupowa? i jeszcze inteligentny inaczej daje na forum linka rzekomo do KOSPa no mi by by?o wstyd za tak? osobe aaa i jeszcze robi debile testy :lol2: a co do dupnietych item??w w moim clanie bi?uteria +1 to tylko kekuri i to 2 czy 3 s? a nie jakie? IN+1 itp itd co do broni +8 no to ludzie pokupowali niekt??rym zosta?a niekt??rym nie akurat kupno jaki? chityn +8 broni +8 spoko ale bi?uterie +3 to ju? moim zdaniem lamerstwo... tyle odemnie pozdraiwam Matke buhahaha

Tytuł:
PostNapisane: 2005-11-16 21:14:32 

Pochwały: 4
Cytuj:
Widz?, ?e modowie s? od dawania ostrze?e? i nic wi?cej a tylko dzi?ki takim postom te forum "naprawde" ?yje....bo tak to 3 wpisy na dzie? lub dwa wi?c co wy robicie...? Nie potraficie zrobi? nowego topiku i prze?uci? posty...? ju? nie musicie...temat zak?adam ja.

lol ch?opaku co ty piszesz wog??le? dzi?ki takim postom jak w tamtym temacie? jak jeden na drugiego naje?d?a bo pradawni przyznali si? do tego ?e dupuj??? dla mnei sprawa po tych linkach zamkni?ta nie wiem po co to ci?gniecie.
dziennie jest ponad 100 post??w (na samiutkim dole masz link do statystyk) wi?c naprawd? mam co robi?, a nie rozdziela? ludzi kt??rzy nawet nie wiedz? jak sie na forum zachowa?, albo maj? wysoko posuni?ty analfabetyzm, bo nie rozumiej? co sie pisze. A takich ludzi jak ty - kt??rzy my?l? ?e mog? wszystko i maj? w dupie ostrze?enia moda, jest mn??stwo, a ja kocham im niszczy? opini? i w??cza? ten czerwony pasek pod avatarkiem. A jak ci sie co? nie podoba to cya

/Scar
doklanie praca moda to nie jakies widzimisie tu dam wara tu nie jestes letko uposledzony ze tego nie kumasz czy co ?

Tytuł:
PostNapisane: 2005-11-16 21:36:43 

mower - o tobie pisa?em w tamtym nieszcz?snym temacie i to podtrzymuje :) popieram to co m??wisz i tyle

Elaviart - mod nie jest od tego, ?eby ogranicza? dyskusj?, ani od tego ?eby m??wi? komukolwiek o czym ma pisa?. Skoro mamy ochot? o tym podyskutowa? b?d? skrytykowa? to po to do cholery jest forum, a nie ?e jak jest ciekawy temat to wy go zamykacie przez co ucinacie dyskusj?. Wi?c je?li ci si? nie podoba, ?e chcemy dyskutowa? na forum to ...zacytuje ciebie "cya" =o

/scar
ty cutujacy jak topic jest ty qrwo ty jebusie ... lamo idz ssac kutasa itp to co qrwa macie to ciagnac idiota ja pierdole PM jest od bluzgo -_- ale skoro tym masz tak uboga inteligencje ze przez 5s nie mozesz wytrzymac bez ty qrwo ty fiucie itp to idz na forum bluzgow i cya nie bede plakal

Mirag - omg cz?owieku sp??jrz na siebie, masz pretensj? do kolesia, kt??ry czituje tak samo jak ty i robisz z siebie B??g wie kogo ... wie gdzie...przynajmniej by? z siebie b?azna nie robi?co

Tytuł:
PostNapisane: 2005-11-16 21:37:43 

100 post??w...o czym...? moja rodzina gra w KO w 10 bacia dziadek i pradziadek .../ a mo?e kupie posta? na 60 lvl bo jestem noobem i nie umiem nabi? lvl bo "niby nie ma czasu"...? czy mo?e gdzie si? wymienia abyssy ? My?la?em ?e ty jako mod wiesz ?e 80% czytaj?cych forum ma w dupie te bana?y ale odpowiada bo nigdzie indziej nic si? nie dzieje...no chyba ?e ty si? nimi fascynujesz to przepraszam bardzo.

/Scar mowisz o sobie ze jestes ograniczony i ty wchodzisz na forum by nie poczytac po grze tylko wybluzgac innych gratzz za glupote

To ?e kto? si? wypowiada a w zdaniu jest 3 razy "... ma?" no niestety dzisiejsza m?odzie? jest nie obliczalna....w ko?o macieju si? s?yszy "jeba? policje i i szko?e" i B??g wie co wi?cej....13 latek napada na taks??wkarza....5 nastolatk??w wrzuca dziewczyne do studni i rzuca w ni? klamieniami...w?asna siostra zabija w?asnego brata kt??ry ma mniej ni? 10 lat a ty mi tupiszesz takie pierdo?y ?e kto? przeklina?

/Scar jak ciebie to rajcuje przeklinanie w co 2 zdaniu to prosze bardzo ale jak czytam takie glupoty to mi sie zygac chce ze tacy ludzie istnieja

Do Mirage.

Chce ?eby to by?o jasne dla wszystkich ja nie bronie ani nie tlumacze czy wmawiam, ?e ten i ten nie dupowa?...absolutnie nie odbierajcie tego na zasadzie, ?e w A nie by?o os??b co zdupowa?o sobie to i tamto. Odnios?em si? tylko do twojego koloegi (nie pami?tam nicka), ?e ludzie z A nie potrafili gra?...dostawali baty w CZ i zaczeli dupowa?. Przyk?ad Sneeza jest w?a?nie pi?kny ch?opaczyna noce nie przespa? nabijaj?c magiem 62 nie m??wie ju? o jego 2 postaci (Matka) niechcia? tak jak Ciusma starci? 8 miech??w na robienie niby legalnego setu nie wnikam ju? czy jest czy by? legalny...robi? to co chia? pobawi? si?...teraz wpada chyba ma?o kiedy nie wiem bo nie gram....i to jest jego wyb??r jego decyzja...i czy tobie si? to podba czy nie to i tak nie masz na to ?adnego wp?ywu jedyne co mozesz zrobi? to ....to co robisz na forum i tego zabroni? te? ci nik nie mo?e...a ?e si? chwali ze dupuje bo go smieszy to co jest tu pisane bo Ko jest tak naprawde wyj?tkowe bo jeszcze nigdy w ?adnej grze nie da?o si? tak banalnie i przez taki dlugi czas dupowa? kiedy si? chce i o kt??rej si? chce a co jest naj?mieszniejsze w tym wszytkim ta gra jest p?atna i ma GM`??w kt??rzy powinni czuwa? nad sprawno?ci? tej gry.

To nie polacy wam popsuli t? gr? a nawet nie turcy tylko GM`owie i to w jaki spos?? t? gr? nadzorowali...prosty przyk?ad...pierwsze czystki przez Kenjuro...ban ban ban ban a po tygodniu ten kto ma premium biega w tym co mia? nic nie ma usuni?tego...wi?c o czym wy tu piszecie...ludziska...? Teraz sta? si? niby "cud" bo dalis sobie rade :D ale chyba w cudzys?owiu bo wyjadacze kt??rzy biegali na golasa po 2 dniach biegali w tym co starcili shelle +8 etc....i jak to wyt?umaczy?...? jak ma by? lepiej...? jak ty oskar?asz polaka a w dupsko dostajesz od turka z makro i on ju? jest ok on nie zawadza bo nie polak...tak to widzicie? Dlaczego nie p??jdziecie na forum KO i tam nie wypisujecie ludzi kt??rzy zapocz?tkowali to wszystko...ba maj? nawet na bank pochowane itemy o k??tych nawet nie ?ni?e?... KOSP nie wiem czy dzia?a teraz ale wychodzi?y patche i co ? dalej jazda w CZ....a duper jest do zabicia tylko KOSP czyni go prawie nie ?miertelnym....

Tytuł:
PostNapisane: 2005-11-16 21:45:18 

Pochwały: 4
Cytuj:
Elaviart - mod nie jest od tego, ?eby ogranicza? dyskusj?, ani od tego ?eby m??wi? komukolwiek o czym ma pisa?. Skoro mamy ochot? o tym podyskutowa? b?d? skrytykowa? to po to do cholery jest forum, a nie ?e jak jest ciekawy temat to wy go zamykacie przez co ucinacie dyskusj?. Wi?c je?li ci si? nie podoba, ?e chcemy dyskutowa? na forum to ...zacytuje ciebie "cya" =o

zdaje mi sie ?e mod jest od tego ?eby ograniczy? off topy -_- dlatego napisa?em zebyscie spadali z tamtego tematu bo jego przeznaczenie jest ca?kowicie inne. Tutaj se mo?ecie gada? (ofkoz na poziomie) i nie b??j ?aby - nie b?d? wam ucina?

/scar co mu wyjasniasz koles jak jest ograniczonym psim przyjacielem to wina jego ze nie kuma od czego jest przycisk nowy temat

Cytuj:
100 post??w...o czym...? moja rodzina gra w KO w 10 bacia dziadek i pradziadek .../ a mo?e kupie posta? na 60 lvl bo jestem noobem i nie umiem nabi? lvl bo "niby nie ma czasu"...? czy mo?e gdzie si? wymienia abyssy ? My?la?em ?e ty jako mod wiesz ?e 80% czytaj?cych forum ma w dupie te bana?y ale odpowiada bo nigdzie indziej nic si? nie dzieje...no chyba ?e ty si? nimi fascynujesz to przepraszam bardzo.

no c???, nie bede ci pisa? o czym jest te 100 post??w bo jako? nie mam zbytnio ochoty i czasu. Rusz dupe i sobie przeczytaj. Przeznaczenia forum te? ci nie b?d? opisywa? bo cz?owieku chyba tyle wiesz??

/Scar zastanowil bym sie czy jego IQ mu na to pozwala

Tytuł:
PostNapisane: 2005-11-16 22:00:59 

Mirag - omg cz?owieku sp??jrz na siebie, masz pretensj? do kolesia, kt??ry czituje tak samo jak ty i robisz z siebie B??g wie kogo ... wie gdzie...przynajmniej by? z siebie b?azna nie robi?

Sorka jutro wykasuje te moje dupowane itemy ?eby nie by?o siostro mi?osierdzia jak ci cos nie pasuje to si? nie wtr?caj post nie by? skierowany do ciebie a kto ju? z siebie b?azna zrobi? to zrobi?

Tytuł:
PostNapisane: 2005-11-16 22:06:12 

piszesz na forum wi?c post jest do wszystkich, jak chcesz sobie z konkretnymi osobami pogada? to id? na gg, albo si? wbij na czat onetu, tam znajdziesz towarzystwo

/Scar tylko jestes zbyt glupi zeby zrobic nowy temat bo nie kumam ?? po ch robic osobne dzialy robimy jeden temat i tam all na ch tworzyc nowe bedzie 1 temat z 1m stron

mnie nazywasz siostr? mi?osierdzia, a po innych to je?dzisz, we? swoje zabawki i zmie? piaskownice, bo tutaj ci? dzieci palcami wytykaj?

Tytuł:
PostNapisane: 2005-11-16 22:31:09 

Oooo wygania mnie brrr i nie po wszytkich tylko po 1 osobie BTW z onetem masz wypr??bowane??? i nie obra?aj mnie stwierdzeniem ?e cheatuje jak on

Tytuł:
PostNapisane: 2005-11-16 22:34:33 

"CRY ME A RIVER" - cytat Joga doskonale sie wpasowuje do tego tematu

Ehhh to ze jeden wytyka drugiemu jaki kto jest robi sie powoli nudne glupie i bez sensu (chociaz sam to robilem przyznaje).
Nikt nie jest swiety, kazdy ma cos na sumieniu wiec przestancie sobie wszytsko wytykac. Ancelentari moze dupowalo, a moze nie. Szczerze to ich sprawa i nie wnikam w to, a jesli dupuja to chociaz wiekszosc z nich potrafi wykorzystac swoje itemy... Wiec Mirag nie bede cie bronil z powodu ze jestes w moim klanie, bo czesc naszego klanu robilo ft na bugu (ktory pomysl zapodales ty :)), przez co uzbroili sie w lepsze itemki. Nietykalni moze tez maja cos na sumieniu nie mam pojecia i malo mnie to interesuje... Jest jak jest trzeba grac, a jesli ktos nie chce to niech poprostu nie gra! Musze poprzec uniqua, ze to ze jest zle jest wina glownie tych zasranych gmow skorumpowanyc idiotow ktorzy na prawde nic nie robia... bo jelsi pozwala sie na wszytsko to jest w miare naturalne ze jesli wszyscy czituja jak sie da to proboje kazdy... prawie kazdy, bo jest sporo uczciwych graczy i szacunek dla nich... Moje poglady ostatnio sporo sie zmienily... no coz to tyle i jeszcze jedno
Mirag: skaczesz do innych a sam nie jestes wiety tylko to ukrywasz
to tyle
pozdro dla Ordalicium i dla nietYkalnych i dla Ancelentari i dla Pradawnych tez i dla kazdego kto czituje b?d? nie
cya
"enjoy the silence"

Obrazek

Tytuł:
PostNapisane: 2005-11-16 22:56:54 

nie m??wie ?e jestem ?wi?ty ale jedyne co mam na sumieniu to FT i to zrobione z 3 razy za co kupi?em Cs-a kt??ry mi znik? Zzzzz

Tytuł:
PostNapisane: 2005-11-16 23:00:13 

bug abuse - cheat
dupowanie - cheat
jak jestes zly nie mow na kogos ze jest zly

/Scar dokladnie -_-

Obrazek

Tytuł:
PostNapisane: 2005-11-16 23:14:37 

bo co moim zdaniej jest gorszy i b?de tak m??wi? i sam tak m??wi?e? wi?c teraz nie pierdol tu nagle ci sie odmieni?o

Tytuł:
PostNapisane: 2005-11-16 23:46:01 

no bo jak napisalem mi sie odmienilo.. z chwili na chwile i to bardzo i wcale nie od tego posta tlyko troche wczesniej
wcale gorszy nie jest ale nie bede na sile zmienial twego zdania miej se w tej glowie co se chcesz

[ Dodano: Sro Lis 16, 2005 11:46 pm ]
bo pomyslalem sobie ze nie ma sensu wytykac sobie wszytsko skoro kazdy ma cos na sumieniu bo predzej czy pozniej wysiwieje od tej gry zamiast miec z niej radoche i tyle
teraz mi to rybka czy ktos cheatuje czy nie i jest git

Obrazek

Tytuł:
PostNapisane: 2005-11-17 16:57:56 

MaTeK napisał(a):
bo pomyslalem sobie ze nie ma sensu wytykac sobie wszytsko skoro kazdy ma cos na sumieniu bo predzej czy pozniej wysiwieje od tej gry zamiast miec z niej radoche i tyle
teraz mi to rybka czy ktos cheatuje czy nie i jest git

Ja wrecz przeciwnie uwazam ze mam prawo oceniac gre innych i bede to robi?. Dlaczego? We?my taki przyk?ad, gram w szachy z obca mi osoba i widze ze koles ewidentnie oszukuje, porusza sie pionkami jak wie?? albo po zbiciu jego pionki nagle wracaja na szachownice. Jezeli w ten sposob ktos ze mna wygrywa moge powiedziec o nim ze nie wie jak gra? lub ze jest noobem. Dalej wiec na zasadzie tego prawa uwazam wszystkich duper??w za noobow ktorzy nie umija grac i jesli chca grac powinni sie tej gry nauczyc. Natomiast kupienie zdupowanego itemu w moradonie nie jest naruszeniem zasad gry to calkiem inna bajka.

Do mowermana co zrobiles gdy dowiedziales sie ze ktos w twoim klanie dupuje? Jesli towoja odpowiedzia by?a bezczynnosc de facto po cichu na to przyzwoli?e?. Nie dziw sie teraz ze ktos posadza cie o dupowanie.
W magnaterii byla kiedys taka historia, jeden koles zaproponowa? ze zdupuje itemy... wylecia? z klanu natychmiast gdy przedstawiono dowody. Dlaczego z Ancaletari nikt nie wylecia? albo dlaczego ty nie wyszed?es? Skoro nadal jestes w tym klanie razem ze Sneeze i innymi duperami s?uchaj teraz pomowien pod twoim adresem i nie jest to tylko wina braku czyjejs umiejetnosci czytania ze zrozumieniem.

Porownanie resellu do dilera narkotyk??w, bardzo ciekawe tylko ze gra rzadzi sie calkiem innymi prawami niz realne zycie. W grze mozna kogos zabic i nikt ci za to g?owy nie urwie i czesto jest to pow??d do chwa?y (wieksza ilosc np). Resell - kupowanie/sprzedawanie itemow nawet tych podejrzanych nie jest zabronione. Oto co jest zabronione
http://www.knightonlineworld.com/support/policies.asp

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 120 ]  Przejdź na stronę 1, 2, 3, 4, 5 ... 8  Następna strona