po jeden wysz?em od was poniewa? niemieliscie nic clan party / sneze by? zjebany ..... a co do itemkow to inna rzecz ....... poniewa? iemog?em zrozumie? czemu mi?dzy sob? ca?y czas dawali?cie iteki itd ... a do mnie nic nietrafialo niechodzilo mi juz o jakies duperele tam jawerly itd tylko o itemki do mastera a niemoglem grac bo niemialem master skila i niewiedzialem wtedy ze po 61 te? mo?na go zrobic ......
Wiem ?e nieuzywaliscie arrow sower itd ... ale powiedzcie czy nieuzywaliscie BUGA ze skilami .... ? bo mam tam u was paru qmpli to wiem ?e m??wili mi ?e u?ywali?cie ..aaa? si? chwalili?cie ?e 3 magow w aprty wlaizcie na wojne 9 nov leci itd .... podobno kosa pr??bowa? uzywac skila z 70 tego i .... oczywiscie teraz uzywacie tez buga na skil lvl 62 ....
i co powiesz ? ?e jeste?cie ?wi?ci ? nic ... niem??wie na was idioci itd ... ale czemu niemo?ecie gra? bez bugow / czitow itd ?
[ Dodano: 24 Pa? 2005 05:39 pm ]i jeszcze jedno ... czy ja co? pisa?em na ciebie ? i czy do chu** wyzywam was od noobow ?
zapomnia?bym .... a co do peciaka to s?ysza?em inn? wersje od kogo? od was z klanu ... ?e on ?eczywi?cie nieu?ywa? macro na wojnach itd ale ?e u?ywa? w ABYS ....
... co do prawdziwo?ci ..... to wszystko ( ja sam nie wiem niejestem u was na TSie ani nigdzie ) jest prawd? poniewa? dostaj? j? od was .. od was samych od poszczeg???nych ludzi z klanu kt???y si? chwal? co robi? ich koledzy .... wi?c mo?na to nazwa? plotk? a czy prawdziwa .. ? jak od ludzi od was od klanu to bior? j? za prawdziw? ..... a pozatym przerazi? mnie kiedy? shout w moradon jak snikers sprzedawa? niby " kupionego +1 i zrobionego na +7 " dark vane +7 ...... osobi?cie w?tpie ?eby zrobi? za pierwszym razem taki uniqat do +7 .....
podobno te? kto? od was przeszed? na bugu FT ale to nieistotne bo prawie ka?dy przechodzi? ( pr??bowa? przej?? )