Ogłoszenie

Strefa czasowa: UTC + 1

Teraz jest 2025-06-25 20:52:23
Łączny czas online:

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 89 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5, 6
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 2005-09-07 17:52:20 

wtedy wiekszosc graczy by zapzrestala przygody z ko jezeli ci idioci by skasowali all kase!!hmm zbieram/lem na elixira+8(narazie 100mln+++)i jak zajebalo mi all to sie wku(piiiiiiiiii)..e

Tytuł:
PostNapisane: 2005-09-07 18:11:20 

Pochwały: 1
Ja mam ca?? kase i wszystki itemy i jeszcze bonusa zauwa?y?em :D Znalaz?y mi sie w inventor 2x+9int kolczyki.

Tytuł:
PostNapisane: 2005-09-07 18:48:41 

wcale nie wsz?dzie :p napewno nie na xigu i bera :p

btw mazi ju? ci co? m??wi?em xD ale widze, ?e si? upierasz :) poraz DRUGI (uwa?aj, drugi - kolejny) pisze ci, ?e nie napisa?em nigdzie o ?adnej grupie loooool (czytanie ze zrozumieniem to plaga w?r??d polskiej m?odzie?y podobno :) a my?la?em ?e telewizja k?amie) tylko o duperach...chyba, ?e mi ?adnie poka?esz kto jest w tej grupie duper??w :) bo mi si? wydaje, ?e 50% serwer??w

teraz uwa?aj, patrz na literki i ??cz w wyrazy
zmiana cen zacz??a si? od Beramusa (pewno tego nie wiesz bo my?lisz, ?e poza twoim serwerkiem NIE MA na ?wiecie nic wi?cej)kiedy na Beramusie ceny by?y ju? zawy?one, u ciebie by?y ci?gle zwyk?e (w przeciwie?stwie do ciebie interesuje si? innymi serwerami). Wzrost cen zacz?? si? dok?adnie kiedy OrcLackers zamkn?li brame Abyss (a o tym bugu z bram? nie piernicz, bo nie ka?dy o tym wie i niech tak zostanie, noobki np. nie wiedz? i jak widz? zamkniet? to odchodz?).
BTW powiniene? pami?ta? okres kiedy DMki na aresie przesta?y dropi?. Nie zauwa?y?e? czasem tego ? No pewnie nie bo ty masz swoje gold barki itd itd itd..
mam nadziej? ?e to ju? ostatni post, bo zamiast tego bym si? popr??bowa? logowa?...

Ostatnio edytowano 2005-09-07 18:58:55 przez ZnudzonY, łącznie edytowano 2 razy

Tytuł:
PostNapisane: 2005-09-07 18:56:01 

kasa zniknela wszedzie, a napewno na diez

najwkurwiajace jest to ze nie ma zadnego info czy to celowe, czy to bug, czy to jakis turk pff :/

Tytuł:
PostNapisane: 2005-09-07 19:45:16 

Nie piernicz znudzony bo:
po1. Ceny na aresie zacze?y si? pierniczy? w okresie, kiedy beramus si? kszta?towa?.
po2. Niedos?pno?? abyss NIE JEST W STANIE zmieni? sytuacji na rynku ca?ego serwera. To jest po prostu za ma?o istotny element.
po3. Niech?? DM'??w do dropowania item??w nie mia?a najmniejszego znaczenia, przynajmniej dlatego, ?e to by? za kr??tki okres, aby zmieni? cokolwiek w rynku.

I zrozum, ?e tw??j tok rozumowania jest kompletnie nierealny. Duperzy nie wystawiali drogo item??w! Wr?cz przeciwnie, robili ta?sze ni? konkurencja, aby szybciej pozby? si? grat??w. P???niej systematycznie podnoszono poprzeczk?, bo ci, kt??rzy zarobili zaczeli kupowa? bez wzgl?du na cen?.

Tytuł:
PostNapisane: 2005-09-07 20:13:08 

kase usunieto tylko w inn, jesli ktos mia? przy sobie to zosta?o

co do waszej k?utni to proste popyt ro?nie cena ro?nie, a popyt jest na wszystko i w duzych ilo?ciach (duzo graczy z duza iloscia kasy, a sk?d ja maj? to inna bajka). i
:oops:

Tytuł:
PostNapisane: 2005-09-07 20:18:05 

I ja mia?em kase w inn i dalej mam :P

Tytuł:
PostNapisane: 2005-09-07 20:21:40 

ZnudzonY napisał(a):
teraz uwa?aj, patrz na literki i ??cz w wyrazy

yyyy *chrz?kni?cie* oooo ..mmm yyy cooo ? zzz *wci?ga gluty z nosa* hmmmmm wwww lyterkii? *prze?yka gluty* mmmm

*usun??em to co tu napisa?em.. niech wam be... wkoncu to forum publiczne...*

A tak nawiasem , do Twojej wiadomosci to to co napisales o beramusie bylo glupie. Na aresie byla podwyzka cen przez dupowanie zanim jeszcze beramus istnial, lol. Wiem ze teraz wylecisz z jakims argumentem typu "no ale przeciez bylo trzesienie ziemi w rosji , i ceny Bipenis??w posz?y w g??re co zaowocowa?o d?u?sz? noc? polarn? na Biegunie, i wykorzystalo to Tajne Ugrupowanie Sadama Husajna zajmujace sie spiskowaniem przeciw r??wnowag? rynkow? na USKO" WIEM o tym.

Tak nawiasem , s?yszalem kiedy? przyslowie. "M??w do g?upca m?drze , a nazwie Ci? idiot?".
ZnudzonY napisał(a):
chrzanienie pierd??? o popycie i poda?y

Tego prawa ucz? juz w gimnazyjum. Powiniene? je zna? :>

ZnudzonY napisał(a):
BTW powiniene? pami?ta? okres kiedy DMki na aresie przesta?y dropi?.

Do Twojej Zapyzia?ej wiadomosci(no offence :D ). DMki przesta?y dropi? TYLKO dla nie-posiadaczy Premium. Ja mialem premium i jakos nie przesta?y dropi?. kthxbye
(nadal "no offence")

ZnudzonY napisał(a):
mam nadziej? ?e to ju? ostatni post, bo zamiast tego bym si? popr??bowa? logowa?...

A ja niemam takiej nadziei , bo bardzo lubi udowadnie? niekt??rym , jak bardzo sie myl? ze s? godni reprezentowa? gatunek ludzki. (??nteligenc??e)

btw. nie zas?aniaj swojego gniwu za emotkami " :) " bo to tylko sprawia ze wychodzisz na niezdecydowanego. (puszczaj?cego b?ki nie?mierdz?ce) (o dziwo nadal no offence ??nside).

Tytuł:
PostNapisane: 2005-09-07 20:32:34 

lepsze to ni? konieczno?? wyedytowania posta ?eby nie dosta? osta nie? lol
widze, ?e nie si? tutaj prowadzi? inteligentnej dyskusji, niestety...nie b?de si? wi?cej tutaj wypowiada?, bo to nie ma sensu, skoro poprostu uwa?asz, ?e twoje zdanie powinno obowi?zywa? jako prawo w naszym kraju...albo poprostu mamy pecha bo trafi?o na siebie dw??ch upartych i ?aden nie ust?pi...i tak by by?o gdyby nie to ?e si? mecz zaczyna...

zreszt? ca?y przedmiot dyskusji sta? si? ju? przesz?o?ci?...
SiD skoro tak, to powiedz mi dlaczego cena shard??w posz?a wtedy o 50% w g??r? hmm ? i dlaczego kiedy na Bera hp/ac scrolle kosztowa?y ju? 20m na aresie kosztowa?y w granicach 5m...najpierw si? upewnij a potem wytykaj innym, ?e nie maj? racji

proponuje zamkn?? temat...kasa znikn??a na a i d, npki nie i to ca?a pointa.

Tytuł:
PostNapisane: 2005-09-07 20:45:35 

Ta , jak sie wie ze sie nie ma racji to "proponuje zamknac temat" .. wycofac sie... Ale faktycznie , trafilo na si? dw??ch upartych i zaden nie ust?pi... tylko ze jeden ma racje .. zgadnij kt??ry ? :D

Tytuł:
PostNapisane: 2005-09-07 20:47:06 

Fajna propozycja, ja jednak dalej jestem z dyskusj? tyle tylko ?e tym razem na temat. Ka?dy nast?pny jawny OT bedzie usuwany.

Tytuł:
PostNapisane: 2005-09-07 20:52:09 

To moze za?ozmy inny topic... Bo niemoge przetrawic ze kto? promuje teorie ze wyszystko zdro?a?o najpierw na (nieistneiejacym jeszcze wtedy) beramusie i to przez to ze zamkneli abysa :O

A wracajac do tematu to Na jakich servach usun?li .. tylko na aresie i d??ezie ? I usun?li tylko coined money .. nie gb .... Kto m??g? wpa?? na TAK g?upi pomysl... eh

Tytuł:
PostNapisane: 2005-09-08 01:35:12 

ceny wzrosly przez dupowanie kasy i goldbarow
co prawda bylo pare innych czynnikow ale sa one do pominiecia przy tym jedynym powyzszym

pozatym watpie zeby byl to zorganizowany wipe coinsow
po 1 bary pozostaly nietkniete
po 2 nie wszyscy stracili coinsy
po 3 coinsy poza inn pozostaly nietkniete

byc moze probowali to zrobic i im nie wyszlo? byc moze to tylko bug, awaria whatever... jesli tego nie naprawia szybko mysle ze duzo graczy zrobi /quit bo k2 stanie sie zupelnie niegodna zaufania

Tytuł:
PostNapisane: 2005-09-10 21:34:19 

Ja akurat mam itemki o sporej warto?ci i na szcz??cie nic nie straci?em. Wsp???czuje poszkodowanym... :<

job: mage/priest/warrior/
lvl: 51/51/30
aktualnie: warrior

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 89 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5, 6