Ogłoszenie

Strefa czasowa: UTC + 1

Teraz jest 2025-07-01 20:32:06
Łączny czas online:

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 45 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 2008-05-14 21:18:57 

NeexT napisał(a):
Mario, ich leader ^^ nie zbyt inteligenty

twoj ostatni PM do mnie: "noo nic, chcialem zebyscie mi stuff dupneli to tez bym sie pobawil :p ale jakk juz nie grasz, to nie bd naciskal"
Nauczylem kazdego z was debile dupowac a wy dalej gowno potraficie, wasza inteligencja mnie poraza. I nie bede liderem tego klanu, mam juz TheNextGeneration i zamiezam tam zostac wiec stfu :P
Jak narazie to lepszego polskiego klanu niz SoaD to na zadnym servie nie bylo i nie bedzie.
Zal mi tych 15 latkow co tutaj pisza jakies pojebane posty BB turks.

Tytuł:
PostNapisane: 2008-05-14 21:22:52 

Mis napisał(a):
Jak narazie to lepszego polskiego klanu niz SoaD to na zadnym servie nie bylo i nie bedzie.

zapomniales dodac prywatnym ;P a co do polskich clanow na privach to nie wnikam bo tam dupe > skill

/Tobol

Tytuł:
PostNapisane: 2008-05-14 21:33:03 

SoaD moze i podupuje jak bedzie odpowiadnia osoba z klanie, bo ja chyba sie w to nie bede bawil :P Lub znajde czas by jakos zabezpieczenia obejsc,ale zobaczymy.

Tytuł:
PostNapisane: 2008-05-14 21:40:19 

Mis napisał(a):
SoaD moze i podupuje jak bedzie odpowiadnia osoba z klanie, bo ja chyba sie w to nie bede bawil :P Lub znajde czas by jakos zabezpieczenia obejsc,ale zobaczymy.

powiedz nam jeszcze dlaczego to robisz ?

Tytuł:
PostNapisane: 2008-05-14 23:22:16 

Pochwały: 10
Kondi_Pl napisał(a):
Mis napisał(a):
Milej gry :)

link do servera: http://www.knight-empire.net/

Szkoła podstawowa wita ? Umiecie ludzie chociaż czytać >.<

panie mędty jak ja pisałem to nie bylo linka jeszcze, dopiero potem zedytowal i dal linka

Tytuł:
PostNapisane: 2008-05-15 08:12:49 

Pochwały: 2
Kod:
Od:   Mis
Do:   NeexT
Wysłany:   Wczoraj 21:20
Temat:   to gl   
To teraz jak tylko zobacze ze grasz na knight empire to masz banika, a jak nie banik to bedziesz tak zjechany na forum ze az bedziesz blagal o wybaczenie. A jak i to sie nie uda to wlam na server i usune twoje konto. Masz poprostu przejebane dzieciaczku.

jak bym slyszal sam siebie z rok temu ^_^ ..wiesz w ogole komu ty grozisz ?
mnie nie uczyles dupowac .. w pm'ie pisalem o lost soulz myko, bo pobawil bym sie na full stuffie, bo mam za duzo wolnego czasu ...

a "mariusz" to debil podobny do ciebie mis ^^

Obrazek

Tytuł:
PostNapisane: 2008-05-15 08:51:12 

po 1 to ja jestem Mariusz
po 2 Po co gadam z tureckim dzieciakiem, ktoremu KO wyzarlo mozg ?
Nie odpisuj juz w tym topicu i nie rob z siebie kretyna. SoaD tak czy inaczej bedzie, a ja nie bede jego liderem i nawet w nim nie bede. Keep bumping :P

Tytuł:
PostNapisane: 2008-05-15 12:49:28 

1. juz wiem czemu jestes takim debilem.
2. jak narazie ty robisz z siebie kretyna ... z turcji nie jestem .. Polska ma ojczyzna i nic tego nie zmieni, a to ze ty bys sie sprzedal za new dupe method i jestes gotowy byc nawet turkiem byle by moc dupowac, nie zmienia faktu ze ty masz mozg wyjebany privami ...

aaa... i zanim zaczniesz probowac wlamywac sie na server zeby usunac mi konto, najpierw na poczatek sproboj hacknac komus gadu gadu xD

dobra powodzenia cymbale .. btw soad jako clan smierdzi xD masz 19 lat a jestes zjeb jakich malo XD

Obrazek

Tytuł:
PostNapisane: 2008-05-15 14:51:21 

Pochwały: 15
r0man napisał(a):
Kondi_Pl napisał/a:
Mis napisał/a:
Milej gry :)

link do servera: http://www.knight-empire.net/

Szkoła podstawowa wita ? Umiecie ludzie chociaż czytać >.<

panie mędty jak ja pisałem to nie bylo linka jeszcze, dopiero potem zedytowal i dal linka

Aha no chyba, że tak :P Nie wiedziałem. Zwracam honor ;)

Tytuł:
PostNapisane: 2008-05-15 18:12:05 

NeexT napisał(a):
1. juz wiem czemu jestes takim debilem.
2. jak narazie ty robisz z siebie kretyna ... z turcji nie jestem .. Polska ma ojczyzna i nic tego nie zmieni, a to ze ty bys sie sprzedal za new dupe method i jestes gotowy byc nawet turkiem byle by moc dupowac, nie zmienia faktu ze ty masz mozg wyjebany privami ...

aaa... i zanim zaczniesz probowac wlamywac sie na server zeby usunac mi konto, najpierw na poczatek sproboj hacknac komus gadu gadu xD

dobra powodzenia cymbale .. btw soad jako clan smierdzi xD masz 19 lat a jestes zjeb jakich malo XD

Dzieki takim osobom jak ty z wieksza checia rozpierdalam private servery. Nie mam czasu na gre, ale zrobienie tbl edited skilla czy obejscie prostych zabezpieczen by dupowac nie zajmuje wiecej niz 30 minut. Nie lubie ludzi co potrafia tylko zebrac o itemy tak jak ty, naucz sie ... grac lub chociaz cheatowac to w czyms bedziesz dobry, bo jak narazie to zachowujesz sie jak turek w mora co prosi o 10k na teleport. Owned ?

PS: Znow mnie zbluzgasz czy moze jakas konkretna odpowiedz ? Ale chyba na wiecej cie nie stac.

O cos mi sie przypomnialo. To ty byles Next czy jakos tak w SoaD jako archer ktoremu nie chcielismy dac itemow bo zachowywal sie jak kretyn ? To juz wiemy czemu taki zly na mnie :] Prosze wyzywaj mnie, teraz bedziemy sie z ciebie tylko smiac :lol2:

Prosze o zamkniecie tego topica :) Zaloze nowy, tylko nie robcie tam takie burdelu i odrazu dawajcie warny takiemu jak next.

Tytuł:
PostNapisane: 2008-05-15 18:24:34 

Pochwały: 60
Hmm przenosze do flejma, jak Ela uzna to da wam warny za poprzednie posty(czyli przed moim ;) )

Tytuł:
PostNapisane: 2008-05-15 22:03:10 

Kod:
cos mi sie przypomnialo. To ty byles Next czy jakos tak w SoaD jako archer ktoremu nie chcielismy dac itemow bo zachowywal sie jak kretyn ? To juz wiemy czemu taki zly na mnie  Prosze wyzywaj mnie, teraz bedziemy sie z ciebie tylko smiac

Priest Nvi. zaden archer/assek ... i ... was na tyle ze dostalem stuff i se poszedlem jescze was zglosilem i bany dostaliscie XD wkrecilem kilka sciem i jeszce biegalem hb +8 set chityn +8 dual roc +1 iron set +1 dual sse +1 ... wybijalem 4-5 warrkow ^^

obecnie baned za scam jak zawsze ...>.>
a smiac to sie mozna tylko z ciebie .. 19 lat a nawet nicku przepisac nie umiesz :S

Obrazek

Tytuł:
PostNapisane: 2008-05-16 16:34:02 

Co mnie twoj nick obchodzi ?
To naprawde masz sie czym chwalic, dalismy ci full stuff, a potem nas zreportowales. Jeszce okradles innych legit graczy. Gorszego gracza niz ty to jescze nie spotkalem

Tytuł:
PostNapisane: 2008-05-16 16:36:12 

Pochwały: 3
czy to forum jak dupowac czy powazne forum ko ? bo jak narazie widze zawody kto lepiej sprawniej i szybciej zdupuje;d

Tytuł:
PostNapisane: 2008-05-16 16:42:53 

Nvi to ta ciota co mnie prosił (prawie mi lache robil) zebym ci dal in,gb,dual roc i dual pe? hahahhah dobre a za reporta to jeszcze sie na tobie odegramy....
Polska twoja ojczyzna? pfff ponoc polak polaka nie zdradza a ty co kur** smieciu jeden robisz?? schowaj sie wogole bo to ty bys lache z wpierdzielaniem rodzynow z dupy zrobil za dupe items:)
Pozdro dla soad (ofc nie dla takich cweli jak Nvi)

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 45 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3  Następna strona