Ogłoszenie

Strefa czasowa: UTC + 1

Teraz jest 2025-07-16 09:15:30
Łączny czas online:

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 11 ] 
Autor Wiadomość
 Tytuł: Re od Ordalicjum
PostNapisane: 2006-04-19 08:34:18 

Dodam od siebie ze zachowanie niekt??rych cz?onk??w ordy w cz-y w stosunku dla polak??w te? jest za?osne.... Wlatujemy na expa orkowy spot jest sobie Ziometto no to se go zostawilismy bo mamy niby pakt randomowych graczy mu zabilismy i expimy na spocie, przychodza spowrotem randomki i zostawiamy juz ich w spokoju. Raz tylko i narazie jedyny spotka?em orde na expie w czy. Niestety ale Orda robi co innego :| np: siedzimy na ludzkich trolach wbiega orda party mag??w wybiegam do przodu zeby wiedzieli ze my jestesmy a oni zaczynaja sie lac oO pod pretekstem ze nie wiedzieli ze to ja :| oczywiscie orda po dupie, za?osne... Nastepna akcja wlatuje matek w bp naszego i twonuje -.- z bp byl assek. Hmmm dlaczego town strach przed solo -.-.... Przykra prawda ze orda nie potrafi normalnie zdobywac np chodzac po bowlu i w okolo obazy -.- dostaje po dupie od kazdego wiec chodzi po spotach expa i dm-ow... A co do para i malice na trolach trzeba byc naprawde kutasem zeby rzucac to dla polaka szczegolnie 65 + i jeszcze go lac... niby macie te lvl ale tak naprawde to huja potraficie i kazdy z humow to powie.... A propo szakli ze sa noobkami z niskimi lvlami to nie powod zeby sie do nich przypierdalac moga miec low lvle ale tez dobrego skilla lepszego od waszego -.-. LVL NIE SWIADCZY O UMIEJETNOSCIACH TAK SAMO JAK I ITEMKI. Post napisany przez cz?onka szakiali byl skomentowany przez jakotora jako kozaczenie z low lvlem, ja skomentuje to tak poczytaj dokladnie co kto komu zrobil i popatrz na swoj lvl -.- a potem pierdol. 1 % czy nawet 0.5 % na lvl 65 +++ jest badzo bolesne... a ze masz 62 to ca?y huj tracisz. I TYLKO PIZDY DEBUFFUJA LUDZI NA DM-ACH CZY ICH ZACZEPIAJA.

Mirage: " TO chodz go zabij 1 na 1 :P Albo we? swojego lidera i chodzcie 2 vs 1 na mnie a nie kozaczysz na forum ". Dalej kozak -.- a zadki jak siki pajaka :D. Spadasz na psy zeby do low lvli kozaczyc -.- Come baby arena a rozjebie cie moim intowym -.- tylko pozycz sprzet od klanu ^^ zebys sie dluzej trzymal ;p...

Ostatnio edytowano 2006-04-19 08:48:02 przez Sin, łącznie edytowano 2 razy

Tytuł:
PostNapisane: 2006-04-19 08:47:00 

Pochwały: 1
pakty o nieagresji to totalna bzdura,
wg mnie to lamerskie,
a debufowanie tank??w na dm w cz to zajebista akcja,
jebac np niech humy traca %,
jak ci sie nie podoba zbieranie wpierdolu to do cz nie chodz;

a co do bluzgania na czyjes matki to sie odjebcie od niego,
ja tam jak kogos mam zbluzgac to najpierw mu po rodzinie jade,
zeby nie bylo watpliwosci o co chodzi.

Ostatnio edytowano 2006-04-19 08:53:14 przez FIRE, łącznie edytowano 1 raz

Tytuł:
PostNapisane: 2006-04-19 08:52:33 

FIRE napisał(a):
pakty o nieagresji to totalna bzdura,
wg mnie to lamerskie,
a debufowanie tank??w na dm w cz to zajebista akcja,
jebac np niech humy traca %,
jak ci sie nie podoba zbieranie wpierdolu to do cz nie chodz.

To mnie totalnie rozjeba?o -.- OwneD. Pogadamy jak bedziesz mial lvl 65 - i w g??re i jak zaliczysz glebe... Szkoda ze nie jestes z beramusa to bysmy zrobili test na twoje opanowanie -.- To ten kretyn z forum dawaj machniemy mu para ^^ a dm-a zlorujemy na plecy dla priesta :d bedzie fanie... Straca procenty ^^ i bedzie fajnie........... A potem dziwisz dlaczego ktos jest dla ciebie hu...em.

" TO LUDZIE LUDZIOM ZGOTOWALI TEN LOS "

Tytuł:
PostNapisane: 2006-04-19 08:54:29 

gralem na beramusie glabie jak sie jeszcze z jaja na jajo przelewales

Tytuł:
PostNapisane: 2006-04-19 08:59:53 

FIRE napisał(a):
gralem na beramusie glabie jak sie jeszcze z jaja na jajo przelewales

Wow i dlaczego skonczy?es ? a i podaj swoj nick to sie posmieje ^^ Prosze zostan moim Senseiem. :D Propo glabow to zostaw dla najblizszych a jak chcesz bluzgac w moja strone to nie tutaj masz gg tam startuj :> ale wole takze mikrofony to moze byc ts - i inne.

Tytuł:
PostNapisane: 2006-04-19 09:01:49 

moj nick to ...

Tytuł:
PostNapisane: 2006-04-19 09:07:40 

Pochwały: 13
Wow pierwsza pozytywna wypowiedz na temat Szakali. Gratuluje SIN

[ Dodano: Sro 19 Kwi, 2006 09:09 ]
FIRE czy to mialo byc smieszne :/

Tytuł:
PostNapisane: 2006-04-19 09:44:02 

Ej czy wy nie mozecie sobie gadac nie uzywajac takiej laciny? :roll: Zaraz sie znow warny posypia... Rozumiem ze krew zalewa jak sie expa traci, jak polak jest sprawca to juz szczegolnie boli. Ale to nie powod zeby sie wyzywac od ^%$#& i jeszcze obrazac czyjas rodzine.

To troche wyglada tak jakby postac KO byla przedluzeniem penisa :lol2: Wszyscy kozacza naokolo, zapraszaja sie na arene... Nie wazne ze w RL age 15 i graja na roznym serwie. Po prostu smiech na sali (to taki przyklad).

A apropos wyzywania kogos na arene to nie wiem czego ma to dowiesc. Raz jeden byl taki turas asek na 65+ z dual shardami co mnie chcial na arene zabrac bo niby n00b jestem, moja matka to to i tamto. No to wzialem od brata warka 66 (1300AC, 1450AP) i sie koles w pol zlozyl po 15 sekundach. Biedaczek myslal ze magiem wejde. No i co, swiadczy to o tym ze ja jestem noobem czy on? Totalna glupota jak dla mnie. Jedyne sensowne duele to ta sama klasa IMO.

I radze pamietac ze za teksty w stylu twoja matka to ^^#$&# to mozna w RL dostac niezly oklep. I zeby potem nie bylo ze dzwonie do klienta a jego mamusia mowi ze Junior nie moze nic bo jest niepelnoletni. NC

99% graczy to dzieci ktorym siedzac przed szklanym monitorem wydaje sie ze maja kontrole nad swiatem bo jada kogos w CZ... :roll:

RETIRED

Tytuł:
PostNapisane: 2006-04-19 09:47:20 

Sin masz niewatpliwie uraze do nas jak sie zblazniles odnosnie dmg z inceretion. Co do bolwa jestesmy tam codziennie. Pod hb rowniez w sumie glownie tam zdobywam npeki.
Masz bujna wyobraznie. Moze zazdrosc?

Co do DM i troli po to jest wiekszy exp w cz bo jest bardziej ryzykowny - latwiej zostac zabitym przez moba. Inna rzecz ze skoro masz taki wspanialy klan to czemu na trolach czy dm nie ma kogos kto by patrzyl czy orki nie ida? Czasami stoje u nas na czujce i ostrzegam. wtedy debuffer usypia dm a my bijemy humow. W sumie czesto na dm nie ma dropa a jest 1000 np na plus. Wystarczy zgranie... ale to tego trzeba umietnosci... tylko komu ich brak nam czy wam?

[ Dodano: Sro 19 Kwi, 2006 10:32 ]
Poza tym jak jestes taki genialny to jakim cudem masz tylko 8xk np??? ja siedzia?em do 10 kwietnia tylko na expie z wyj?tkiem wojen i sporadycznych wypad??w do cz i mam prawie 80k.....

Tytuł:
PostNapisane: 2006-04-19 12:31:30 

Szaraczek napisał(a):
Sin masz niewatpliwie uraze do nas jak sie zblazniles odnosnie dmg z inceretion. Co do bolwa jestesmy tam codziennie. Pod hb rowniez w sumie glownie tam zdobywam npeki.
Masz bujna wyobraznie. Moze zazdrosc?

Juz widzialem jak Maja ma dmg z waszego inceration ^^ 700 na mnie XD WOW ! Bosko. Co do bowla mo?e i jeste?cie i mo?e pod human base ale zawsze w plecy dostajecie :> wiec idziecie dusic ludzi na spotach :| Lamerstwo.

Szaraczek napisał(a):
Co do DM i troli po to jest wiekszy exp w cz bo jest bardziej ryzykowny - latwiej zostac zabitym przez moba. Inna rzecz ze skoro masz taki wspanialy klan to czemu na trolach czy dm nie ma kogos kto by patrzyl czy orki nie ida? Czasami stoje u nas na czujce i ostrzegam. wtedy debuffer usypia dm a my bijemy humow. W sumie czesto na dm nie ma dropa a jest 1000 np na plus. Wystarczy zgranie... ale to tego trzeba umietnosci... tylko komu ich brak nam czy wam?

Co do tego chcesz miec bardziej ryzykowny exp :> moge sie postarac. Co do 8 ludzi na dm-ach -.- nie jestesmy cotami zeby brac obstawe " bo nie dajemy sobie rady " juz raz pokazaliscie 4 na 8 i dostaliscie tak w pierdol ze nie wiedzieliscie gdzie uciekac. Co do umiejetnosci to macie je hu... juz pokazal je feralis jak wybieral sie na arene ze mna " oj ja sie nie bede bil bo nie mam paska to tego tamtego.... " moze niech wezmie caly sprzet klanowy ubierze sie i poleci na duela -.-.

Szaraczek napisał(a):
[ Dodano: Sro 19 Kwi, 2006 10:32 ]
Poza tym jak jestes taki genialny to jakim cudem masz tylko 8xk np??? ja siedzia?em do 10 kwietnia tylko na expie z wyj?tkiem wojen i sporadycznych wypad??w do cz i mam prawie 80k.....

Wyjasnienie bo mialem 4 postacie -.- woj 61 3x np mag 6x np priest 7x np priest 8x np no to masz 240 k -.-

G??wno wiesz g??wno zjesz -.- Proste ?

Tytuł:
PostNapisane: 2006-04-19 12:53:38 

O ile sie nie myle orda ma swoje clan forum. Idzcie tam po bluzgac.
Naprawde g??wno mnie to obchodzi ze on zabil ciebie a ty zabiles jego. Chcecie sobie robic pakty jakies durne to na gg.

jatokor: walnijcie se na arene tudzie? solo w cz i tam sobie wyt?umaczcie

Elaviart: walnijcie se kloca bo was niezle cisnie widze...

Ostatnio edytowano 2006-04-19 17:49:56 przez Listonorz, łącznie edytowano 2 razy

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 11 ]