Szaraczek napisał(a):
Sin masz niewatpliwie uraze do nas jak sie zblazniles odnosnie dmg z inceretion. Co do bolwa jestesmy tam codziennie. Pod hb rowniez w sumie glownie tam zdobywam npeki.
Masz bujna wyobraznie. Moze zazdrosc?
Juz widzialem jak Maja ma dmg z waszego inceration

700 na mnie

WOW ! Bosko. Co do bowla mo?e i jeste?cie i mo?e pod human base ale zawsze w plecy dostajecie

wiec idziecie dusic ludzi na spotach

Lamerstwo.
Szaraczek napisał(a):
Co do DM i troli po to jest wiekszy exp w cz bo jest bardziej ryzykowny - latwiej zostac zabitym przez moba. Inna rzecz ze skoro masz taki wspanialy klan to czemu na trolach czy dm nie ma kogos kto by patrzyl czy orki nie ida? Czasami stoje u nas na czujce i ostrzegam. wtedy debuffer usypia dm a my bijemy humow. W sumie czesto na dm nie ma dropa a jest 1000 np na plus. Wystarczy zgranie... ale to tego trzeba umietnosci... tylko komu ich brak nam czy wam?
Co do tego chcesz miec bardziej ryzykowny exp

moge sie postarac. Co do 8 ludzi na dm-ach -.- nie jestesmy cotami zeby brac obstawe " bo nie dajemy sobie rady " juz raz pokazaliscie 4 na 8 i dostaliscie tak w pierdol ze nie wiedzieliscie gdzie uciekac. Co do umiejetnosci to macie je hu... juz pokazal je feralis jak wybieral sie na arene ze mna " oj ja sie nie bede bil bo nie mam paska to tego tamtego.... " moze niech wezmie caly sprzet klanowy ubierze sie i poleci na duela -.-.
Szaraczek napisał(a):
[ Dodano: Sro 19 Kwi, 2006 10:32 ]
Poza tym jak jestes taki genialny to jakim cudem masz tylko 8xk np??? ja siedzia?em do 10 kwietnia tylko na expie z wyj?tkiem wojen i sporadycznych wypad??w do cz i mam prawie 80k.....
Wyjasnienie bo mialem 4 postacie -.- woj 61 3x np mag 6x np priest 7x np priest 8x np no to masz 240 k -.-
G??wno wiesz g??wno zjesz -.- Proste ?