Ogłoszenie

Strefa czasowa: UTC + 1

Teraz jest 2025-06-22 22:19:42
Łączny czas online:

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 177 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 2010-05-31 17:00:27 

Pochwały: 60
Po co nonstop podajecie liste skoro Gwyn napisał "pogadać" a nie "pograć" .... bo jednak to są 2 różne rzeczy, co z tego że ktoś jest super mega ownerem i niszczy każdego w CZ skoro nie umie się wysłowić bądź jedynym jego argumentem będzie "mięcho"

Cytuj:
a ja jeszcze do tego dropu clanowego wróce - imo najlepiej dzielić na party czy kto tam bił... a nie srać się na jakieś punkty... :P

+1

co do cytowania...każdy kliknie na przycisk i myśli że jest fajny a podstaw html nie zna, bo wiadomo że jak coś nie tak będzie w "quote i /quote" (specjalnie nie dałem nawiasów) to mu źle się wyświetli(no chyba że problem jest w głębi forum)

Jumper@
Ja nie jestem po żadnej ze stron, ponieważ nigdy do końca nie wiadomo kto ma racje i kto mówi prawdę)nie chodzi o regulamin ale o motyw quit KO)

Jedynie się czepiam zasad dropa....bo zawsze będą tego typu motywy, że komuś sie to może nie podobać a głośno tego nie powie

Ostatnio edytowano 2010-05-31 17:03:45 przez Cat^, łącznie edytowano 1 raz

Tytuł:
PostNapisane: 2010-05-31 17:02:06 

lateralis napisał(a):
PREDATOR napisał(a):
ja na przykład wole mieć fajne cape i zgrany klan niz smoka za NPki

Pozwolę sobie coś zacytować z gry
Predators : '' My mamy zgraną ekipę i nam to starcza''
Przykład . Csw 40 osób siedzi na 1 kanale od venta i sra mądrościami na temat którędy biec.
Hawki to jest taki zgrany skład ze bój Boga kiedy wchodzisz do cz.

Fajny mit na temat tej twojej zgranej ekipy co do dzieci z CL , nie znam tego klanu ,lecz widziałem jak czarox na wh biegał po cz.

Co do ChakalakaBoom - Wyszedł bo miał powód może nie wytrzymał z wami po prostu ze strony psychicznej O,o?

My chociaz potrafimy sie zebrac w te 40 osob i przyjsc na CSW, wy tylko umiecie bic bosy na cw2. Jak sie nie podoba, to wypierdalaj z venta, nikt cie tu nie zaprasza, po co siedzisz jak nie jestes w klanie?

Tytuł:
PostNapisane: 2010-05-31 17:08:12 

Pochwały: 1
Cytuj:
My chociaz potrafimy sie zebrac w te 40 osob i przyjsc na CSW, wy tylko umiecie bic bosy na cw2. Jak sie nie podoba, to wypierdalaj z venta, nikt cie tu nie zaprasza, po co siedzisz jak nie jestes w klanie?

ok fajny jestes i w ogole

Tytuł:
PostNapisane: 2010-05-31 17:23:12 

Pochwały: 15
Ach te inteligentne podjazdy... te CW naprawdę jest chyba takie dziwne, bo za dużo tam Polaków gra ;)

Najfajniej by było, jakby nagle każdy bit danych wzystkich postaci z CW miał postać 0000... ;)

Tytuł:
PostNapisane: 2010-05-31 17:31:02 

Posiedział w HAWK , wybłagał iron necka ( znał zasady ) ale sie skusił na tyle gb ; s Większość ludzi to scammerzy(są wyjątki oczywiście) gdy nadarzy się tylko lepsza okazja..
No a w tym przypadku złodziej. ^_^
Mi się tam dobrze w HAWK gra , nie narzekam. Mieliśmy z sharerem IN na sourcie ( z klanu ) , ale było przekładanie itemów bo okradli jednego z naszych klanowiczów, i nikt jakoś nie robił problemów..
Ale zawsze się znajdzie taki co się skusi i spier***i .. ; >

Tytuł:
PostNapisane: 2010-05-31 17:42:11 

Pisalem juz musialem skonczyc z gra. Jesli tego nie rozumiecie- ok. Tak jak ktos wczesniej nadmienil, wystawiajacy topic dostaje najwieksza zjebe. No musi tak byc jesli wypowadaja sie osoby nic o tym nie wiedzace oraz osoby grajace w klanie HAWK. Nie bylo by tego topicu i tyle nerwow gdyby nie spamowanie przez Domin6o i blanka ze jestem scamerem. Tylko oto chodzi. A do HAWK jako klan nie mam nic przeciez gralem tam. MrFell jedyny z HAWK zrozumial mnie i wie jaki jestem...

Tytuł:
PostNapisane: 2010-05-31 17:43:42 

Pochwały: 74
Predator, jakbyś mógł napisz do mnie na gg wieczorem :) Mam sprawę :)

Tytuł:
PostNapisane: 2010-05-31 17:47:35 

Tak, to że musiałeś skończyć grać to rzeczywiście usprawiedliwienie .. Ośmieszasz się tylko. nvm, gl

Tytuł:
PostNapisane: 2010-05-31 17:53:24 

Niewazne juz. Tak jak pisalem. Powtorze to jeszcze raz. Nie mam szans przebitki. Wszedzie gracze HAWK i osob nie majacych pewnych informacji. A HAWK-i chcac nie chcac musza myslec to co wszyscy- w koncu jeden wspolny klan. To tak jakby Tusk zgodzil sie z jakas kwestia z Kaczynskim.

Tytuł:
PostNapisane: 2010-05-31 18:33:47 

Pochwały: 29
dudiduda napisał(a):
Pisalem juz musialem skonczyc z gra. Jesli tego nie rozumiecie- ok.
Było oddać to co dostałeś na wyżej ustalonych zasadach i nikt by się Ciebie o nic nie czepiał. A z tego co tu piszą to takie były.

dudiduda napisał(a):
Tak jak ktos wczesniej nadmienil, wystawiajacy topic dostaje najwieksza zjebe.
Ciężko żeby było inaczej jeśli to co napisałeś to głupota/płacz.

dudiduda napisał(a):
No musi tak byc jesli wypowadaja sie osoby nic o tym nie wiedzace oraz osoby grajace w klanie HAWK. Nie bylo by tego topicu i tyle nerwow gdyby nie spamowanie przez Domin6o i blanka ze jestem scamerem. Tylko oto chodzi. A do HAWK jako klan nie mam nic przeciez gralem tam. MrFell jedyny z HAWK zrozumial mnie i wie jaki jestem...
Jeśli znasz inną prawdę to ją przedstaw.

Tytuł:
PostNapisane: 2010-05-31 19:01:45 

Pochwały: 74
Gdyby racja była po twojej stronie, to byśmy ci ją przyznali, ale raz, że SS który wrzuciłeś w żaden sposób nie świadczy przeciwko Hawkom (sensowny, bez bluzgów, więc ocb?), a dwa że przedstawione przez Hawk argumenty mają większą siłę niż twoje. Założyłeś głupi temat, wrzuciłeś nic nie warty ss a teraz masz pretensje do całego świata że nie przybiliśmy ci piątki...

Tytuł:
PostNapisane: 2010-05-31 19:11:37 

Pochwały: 50
dudiduda napisał(a):
Nie mam szans przebitki. Wszedzie gracze HAWK i osob nie majacych pewnych informacji.

www.samosia.pl <- Tam ludzie Ci przybija piatke.

Tytuł:
PostNapisane: 2010-05-31 19:48:19 

dudiduda napisał(a):
Pisalem juz musialem skonczyc z gra. Jesli tego nie rozumiecie- ok. Tak jak ktos wczesniej nadmienil, wystawiajacy topic dostaje najwieksza zjebe. No musi tak byc jesli wypowadaja sie osoby nic o tym nie wiedzace oraz osoby grajace w klanie HAWK. Nie bylo by tego topicu i tyle nerwow gdyby nie spamowanie przez Domin6o i blanka ze jestem scamerem. Tylko oto chodzi. A do HAWK jako klan nie mam nic przeciez gralem tam.

A co ty myślałeś ? ..że wypowiedzą się tu tylko twoi znajomi, których raczyłeś "na swój sposób" poinformować o zaistniałej sytuacji. I nie było by tego spamowania gdybyś zachował się przynajmniej w stosunku do cruela OK.

dudiduda napisał(a):
MrFell jedyny z HAWK zrozumial mnie i wie jaki jestem...

Ja też wiem jaki jesteś. A w tym zdaniu zapomniałeś o osobach, które nadal nic do ciebie nie mają np: soniq , hardcore ,... może jeszcze by się ktoś znalazł. Natomiast cała reszta nie chce mieć z tobą nic wspólnego, więc nie przychodz do nas na vt, bo nie jesteś mile widziany.

A propos naszego klanowego systemu rozdawania itemów. System nie jest doskonały, ponieważ ludzi nie są doskonali i zdarza się, że wychodzą z klanu z dropem. Natomiast ci co są w klanie wspólnie pracują na dobro klanu ( nie lidera ). Dodam jeszcze że Chaka nie wyszedł z wydropionym IN tylko kupionym za kasę z CSW. Więc nie kilka osób, ale około 40 walczyło przez 1h by teraz chaka chodził i reselował itemy w moradonie. W tym temacie pojawił się po raz kolejny wątek Furiata. Pozwolę sobie rozwiać ten mit i napisze że Furiat z klanu dostał tylko WP i IB, więc dostał mniej niż kolega chaka.

Tytuł:
PostNapisane: 2010-05-31 19:52:38 

... ja chyba za stary jestem na to... :D

Co do CL - sa tam ludzie naprawde bardzo fajni - co nie oznacza ze nie znajdzie sie ktos pośród 35 osób, co bedzie miał "nasrane" w głowie...

Co do HAWK - szanuje ich bardzo - za co?? za "wpierdol", który czasami dostaje :)

Kazdy klan ma swoje wady i zalety - natomiast nie sztuka jest robienie młócki na forum, ale sztyuka jest szacunek do wroga :P

Tytuł:
PostNapisane: 2010-05-31 21:31:17 

Pochwały: 2
Beksakus napisał(a):
1. Emil
2. Przem
3. Piecia
4. Grześ
5. Blady
6. Bucz :sleep:
7. Dziki
8. Walsez
9. Kazik
10. Elno
11. Ziembla
12.Czarek
13.Gasek
14.Ghost
15.Nox
16.Jaro
17.Nawet
18.Bobo

No nie wiem czy tylko 3 osoby

Jaka szkoda ze mnie nikt nie wymienil :P

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 177 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12  Następna strona