ojjj Benius Ci co miali wiedziecto wiedzieli, praktycznie wszyscy... Kto nie wiedzial, widocznie nie mial wiedziec, lub zbedna bylo jago wiedza w tym temacie... A teraz juz mam po 3 pm dziennie od typow 30-45lvl "podexpisz mnie?"... i to jest po huju...
[ Dodano: Sob 22 Lip, 2006 13:38 ]Nie cieszy mnie to, ale znowu mosze poruszyc ten temat, bo widzialem ostatnio kozacki film Oblivionow 1vs1 z 2 sinami ktorzy (widac na filmie) sa do polowy w fp, maja 62lvl i zaczynali wtedy gre askiem, wiec nie bylo to zbyt ciekawe... No filmie jest jak wala z nimi 1vs1 nawet Hellsiuras, no nie dziwne chyba ze warek 65+ rozjebie tagiego aska(nawet nie uzywajac skili tylko poty). Gdy ja chcialem nakrcic film 1vs1 z kazdym pokoleji z Oblivin, to juz bylo "spadaj"... Zenujace...
Valzur jak Hellsiur kozak tylko ja przeciwnik ma malice albo najepiej caly "osprzet" na pysku... gdy on dostanie z ILUSIONA(nie widzi co to, patrzy ze hp kolor sie zmienilo) to napierdala TOWN...
...jedynym przeciwnikiem jest Victor, ktory mimo gorszego sprzetu niz Valzur radzi sobie calkiem dobrze, 1vs1 z nim rozgrywalem nie raz, przegral ale to roznica sprzetu i lvl na moja korzysc, ogolnie chyba jedyny nice gracz z tamtad ;]
Juz nawet nie chce myslec o tym zeby Hellsiury nie townowal... ale troche honoru... <LOL> Z takiego filmu sie chwalic? Kolejne gowno, btw ciekawe czemu akurat jedyny moment w ktorym DieFromMyHand wyrgywa z Valzurem(kazdy chyba zna roznice sprzetu<LOL>) brakuje na filmie...