Ogłoszenie

Strefa czasowa: UTC + 1

Teraz jest 2018-04-22 04:59:01
Łączny czas online:



Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 64 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 2005-07-18 09:46:49 
Offline

Dołączył(a): 2005-06-14 22:18:42
Posty: 106
Lokalizacja: BiaĂ…ââ‚ŹĂ…Ąystok
Płeć: Mężczyzna
cholera co jest z diezami ?? nie moge wej?? ani na 1 ani na 2 :/ failed logging to the diez 1 i 2 (10061) moze ktos cos wie? :) a co do diezow to s?ysza?em, ?e tam party bug jest tzn nie wiem jak dzisiaj bo wej?? nie mog? ale wczoraj co? by?o mo?e na ten temat ktos co? te? wie? :)

_________________
..."Tylko Wiara jest okiem dla tej rzeczywistoĂ…â₏ÅŸci, ktÃÂłrej nie moĂ…ÂĽemy zobaczyĂ„â₏Ë‥"...


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 2005-07-18 10:16:50 
Offline

Dołączył(a): 2005-06-03 21:28:39
Posty: 194
Płeć: Mężczyzna
w tej chwili nie bylo postaci na d2(usunieto tak wyglodalo) ana d1 dc


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 2005-07-18 12:20:32 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 2005-04-20 11:02:23
Posty: 71
Lokalizacja: Kielce
Płeć: Mężczyzna
Juz dziala gra, ale najgorsze jest jak :/ Przy tych lagach to tylko merchanta mozna postawic


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 2005-07-18 14:02:44 
Offline

Dołączył(a): 2005-03-23 21:46:50
Posty: 169
Lokalizacja: Wrocek
Płeć: Mężczyzna
c2 - bug party , 7 razy mniej expa <lol>


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 2005-07-18 17:11:44 
Offline

Dołączył(a): 2005-06-03 21:28:39
Posty: 194
Płeć: Mężczyzna
JA GRALEM NA TYCH BUGACH TYLKO ZE 5 RAZY PADLEM I NIE ZAWSZE RESER BYL NA MIEJJSCU:d


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 2005-07-19 18:40:30 
ej
ostatnio se w??czam swe konto i nima serwer??w 8|
czemu :?:


Góra
  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 2005-07-19 18:45:03 
Offline
Forumowy bot administracyjny
Forumowy bot administracyjny
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 2005-07-06 23:19:54
Posty: 3143
Lokalizacja: 100lica
Płeć: Mężczyzna
Pochwały: 9
poczekaj chwile czasami jest tak ?e ta lista d?u?szy czas nie "wyja?drza"

_________________
Zapraszam na http://blog.jatokor.net
Zajęty ? Zobacz posty nieprzeczytane [10429] 125950

Utrzymanie strony- 1300 zł, internet- 100zł, dać komuś bana- bezcenne
Ludzie teŻ się cieszą, kogoś zabiją, kogoś powieszą
Lama, lamer - osobnik, który nie wie, Że nie wie, tym samym mniema, Że coś wie, mimo, Że nie wie

Cat^ napisał(a):
spoko dla mnie nadal masz 16 lat, bo tak mi sie utrwaliło

Cat^ napisał(a):
ze wszystkich co grali na ZłotymWarkoczu z pacanem to najlepiej wypadł jatokor

Pacan napisał(a):
bo pamietam chyba najlepiej grales na zlotym, zwierzaki koty i scary sie chowaja

Obrazek Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 2005-07-19 22:50:34 
thx ;)


Góra
  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 2005-09-11 11:00:16 
Offline

Dołączył(a): 2005-09-10 23:54:58
Posty: 3
Lokalizacja: Å?Ä™czyca
Płeć: Mężczyzna
od 8 a jest 11 Rano Nie moge zalogowac sie na Zadne b :((


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 2005-09-11 12:14:51 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 2005-09-01 14:52:07
Posty: 153
Płeć: Mężczyzna
W tej chwili dziala tylko b1, b2 i b3 jest szansa by sie wbic tylko po co skoro npc i mobki sa nieobecne :devil:

_________________
Don't worry die happy ;)


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 2005-09-11 12:21:31 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 2005-05-24 16:31:14
Posty: 364
Lokalizacja: Tychy
Płeć: Mężczyzna
o lol nei macie npc ani mob??w na beramusie ? 8| wsp???czuje

_________________
lepszy turek w party niz ks na harpiach :D


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 2005-09-11 12:38:29 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 2005-07-19 13:47:17
Posty: 9
Lokalizacja: Warszawa
Płeć: Kobieta
Ja loguje sie tylko na b1 (pozosta?e b mam faild login) a poniewa? moja posta jest w breth to ca?y czas mam faild login to zone :(. Czy na innych serwerach nr 1 te? tak jest?????

_________________
http://s7.bitefight.pl/c.php?uid=29861


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 2005-09-11 12:53:21 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 2005-09-01 14:52:07
Posty: 153
Płeć: Mężczyzna
Nie wiem jak na innych bo tylko na berku gram ale probuj ja mimo ze pokazuje maxymalne obciazenie servka b1 wbilem sie bez stresu. WCierpliwosci i napewno sie uda :)

_________________
Don't worry die happy ;)


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 2005-09-11 14:35:07 
Offline

Dołączył(a): 2005-07-14 10:56:19
Posty: 91
Płeć: Mężczyzna
no na xigu tak samo x2 down a x1 nie mozna zalogowac sie dobreth/piany


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 2005-09-11 15:03:59 
Offline

Dołączył(a): 2005-09-11 13:19:01
Posty: 4
Płeć: Mężczyzna
http://www.knightempire.com/server/stats.php
moze gdzies byl ten link nie wiem bo nie czytalem calego forum bo dzisiaj sie zalogowalem xD
ps tylko ta stronka chyba szwankuje z deka


Góra
 Zobacz profil  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 64 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5  Następna strona


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 5 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  
cron
Style created by © Matti, gry komputerowe, reklama sem reklama seo

Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group Change colors.
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL
[ Time : 0.035s | 17 Queries | GZIP : Off ]


Sponsorem naszego serwera FTP jest e-utp.net