Ogłoszenie

Strefa czasowa: UTC + 1

Teraz jest 2025-06-25 23:18:26
Łączny czas online:

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 4 ] 
Autor Wiadomość
 Tytuł: B?edy:|
PostNapisane: 2005-10-25 20:18:01 

Witam, gram w KO od kilku dni, gralem jeden dzie? na MYKO i wszystko by?o ok, dzisiaj zacz??em gra? na USKO, server Xigenon. Problem polega na tym:
Po ka?dym levelu exp zmienia mi sie na takei cos np. 234/[tutaj jaka? 8 cyfrowa liczba -.-] a nromalnie powinno by? ko?o 10 ty?.
Tak samo w hp mi sie pisze (tylko ze tym razem na minusie) -123214/23124356, tak samo mam w manie, i nie moge rzucac czar??w bo 'nie mam many' ...
Po relogu juz jest dobrze, ale jak zdobede kolejny lvl to znowu sie tak dzieje.... to mnie juz zaczyna wkurzac:|
Czy wie kto? mo?e co z tym zrobi??:| Jakby co? to gram rouge lvl 16.

Z g??ry wielkie dzi?ki za pomoc i sory jezeli ten temat juz byl gdzies poruszany... ale staralem sie dokladnie przejrzec forum.

Tytuł:
PostNapisane: 2005-10-25 20:22:21 

to taki bug od niedawna ;)
-?eby mie? mane normalnie napisz na shout co?
-?eby mie? hp normal nie mob cie walnie
-exp jest po prostu do 0.40 % i to nie przeszkadza;) np 0.20 = 50%
-uniesienie, w?o?yc cos z str i zdj?? ( nie wiem czy np dex te? ale tylko sr pr??bowa?em warkiem)
-dodaj punkty do stats

i all good, tylko skili nie mo?esz doda?, do tego need relog, no ale idziesz se na lo, tam zawsze jaki? makro :/ , m??wisz ?e jeste? xp boster i cie xpi do 30 ;) , tak samo mozesz na deru czy apo spr??bowa?

pozdro

Tytuł:
PostNapisane: 2005-10-25 20:25:27 

Dzi?ki:) jezli to u wszystkich to mnei uspokoiles:P
Jeszcze jedno... nie bardzo rozumiem tego zdania:)
Cytuj:
no ale idziesz se na lo, tam zawsze jaki? makro , m??wisz ?e jeste? xp boster i cie xpi do 30 , tak samo mozesz na deru czy apo spr??bowa?

Nie znam tych wszystkich skr??t??w i nazw potocznych:|

Jeszcze raz wielkie dzi?ki za odp^^

Ps. exp to mi tez nie przeszkadza, tylko najbardziej mi przeszkadza?o to ze czar??w nie moge walic.

Tytuł:
PostNapisane: 2005-10-25 20:34:20 

Pochwały: 4
no ale idziesz se na lo, tam zawsze jaki? makro , m??wisz ?e jeste? xp boster i cie xpi do 30 , tak samo mozesz na deru czy apo spr??bowa?
[translate]
no ale idziesz se na lard orc, tam zawsze jest jaki? koles z programem wykonuj?cym polecenia (zwanym makro, np wlaczasz makro i idziesz spac, postac w tym czasie expi), m??wisz ?e jestes xp boster czyli postac z beginner questem (czyli kurczaczek przy nicku), czemu boster? bo ludzi w party z tob? dostaj? za stwory wiecej expa, tak samo mozesz na deruvish albo apostle spr??bowa?

Za 10 zdublowany temat daje ostrze?enie i zamykam temat

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 4 ]