Ogłoszenie

Strefa czasowa: UTC + 1

Teraz jest 2025-06-27 21:19:26
Łączny czas online:

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 58 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 2006-04-18 15:28:00 

No ja teraz sie bp zrobilem i expie do 65 wiec pk juz bardzo rzadko chyba ze dosu bedzie wchodzil ;]

Tytuł:
PostNapisane: 2006-04-18 17:42:39 

czesc :twisted: zazwyczaj biegam z KingOfWar w party, mysle ze mozemy sie zmierzyc kto jest lepszy :> bedzie fajna zabawa. ja nigdy nie townuje najwyzej 50 w plecy :/ pomyslcie na ewetualnym sparingiem :] mozemy sie zmierzyc 4 vs. 4, 8 vs. 8 jak chcecie :rotfl:

Tytuł:
PostNapisane: 2006-04-18 20:15:35 

tygrysek ale ty sie kozak zrobi?es :rotfl:
O HH NIC NIE M??W BO TO BY? NAJLEPSZY NIE DUPUJACY NIE CZITUJACY POLSKI KLAN NA CYPHERZE
ty nalerza??? do naj gorszych idiot??w na C i takim pozosta?es na O
wielu ludzi kturzy byli u was w klanie ?mieje sie z was
btw ... kto ze starego HH dosta? bana na Edanie, chyba tylko Ch....... bo on tam gra dosta? kospa (free version)razem ze swoimi kumplami z G....... kturzy nic nie wiedzieli o tej grze
ten tw??j hellfsiura razem z tob? to mo?ecie mnie przyjsc cmokn?? .......
niestety nie mamy jak sie zmierzy? solo chyba ?e ci hellfsiura da Voratha

PS. napisz na GG jak chcesz t? soluweczke na C :twisted: :twisted: :twisted:
nOobY :rotfl: stara po??dna ekipa HH (na C):
snickers
Dosu
fredi
vito
Klaudia (teraz na B no_ob)
aiher
Mo
Agonia
Fanatyk
Aksel
MiraGe
Rozkurw
Chudy
Jackaz
zubaran
oraz Ja Gruby_PL
powoli sie oni wykruszyli i nie ma ju? HH na C
sorka jak o kim? zapomnia?em
pozdro dla ca?ej starej ekipy
wtedy w full party nie biegali?my po spotach jak wy noobki
po spotach to sie we 2-4 os??b chodzi a nie w full party z FH i debuferem na scrolach
na C my nie biegali?my na scrolach :< cure i nowy buff
ale i tak sie ownowa?o :twisted:

Tytuł:
PostNapisane: 2006-04-22 16:48:14 

Pochwały: 127
Tak sobie czytam.....i w pewnym momencie myslalem, ze sie ze smiechu poleje... xD

Snickers jeste? najwi?kszym lolem jakiego sptka?em!! :rotfl:

KingOfWar napisał(a):
Apropo waszego biegania w trzech to mam jedno ale. Bilem sobie DMy. Stracilem przez was % ale ciul z nimi bo wjechaliscie mi w priestow i do tego dostalem tormenta

:freak: No to mo?e wprowadz zakaz atakowania ludzi w cz ktorzy expia... -_-' A jak nie, to idz do moradon na wormy poexpic, to cie nikt nie zabije...

Piszecie tu takie pierdo?y!! "Combo town"...co za n00b to wymy?lil.... w czasie wojny nieraz konieczny jest odwrot... a jak ci si? nie podoba taka taktyka niekt??rych graczy, to nie graj w t? gr?, albo idz na inny serw... kazdy townuje i nie gadaj pierdol, ze ty nigdy nie townujesz

//Edit: Gruby, kto tu kozak si? zrobi?....

Tytuł:
PostNapisane: 2006-04-22 18:05:32 

Pochwały: 1
cypher od poczatku byl zjebany jak by mielismy 5x lvle to blackfukkametal z 70 lvlem full shel rap+9 popierdalal po cz pelno kospa ... na maxa

Tytuł:
PostNapisane: 2006-04-23 00:30:52 

o fik peyo czy tam peya ale zes wyjebal
kim ty w ogole jestes ? byles kiedys w cz ?
bo jakbys nie zauwazyl mowimy o colony zone,
na wojne nie ma co sie pchac sami kosperzy a po drugie zazwyczaj wojna odbywa sie na zasadzie ze all siedzi za murami i se magowie napierdalaja.

Wiec ziomus idz se poexp na ak ze swoim klanem a nie tu w powazne rozmowy sie wpierdalasz ;]

btw ja sie nie townuje, najwyzej select char jak se bije golce i widze ze juz biegnie cale party humow :D

Tytuł:
PostNapisane: 2006-04-23 00:42:11 

Snickers:btw ja sie nie townuje, najwyzej select char jak se bije golce i widze ze juz biegnie cale party humow :D[/quote]

Naprawde nie townujesz si? a co by?o ostatnio w CZ jak kilku kolesi z klanu MyHumpZ ci? zacze?o goni? ?? Pamietasz ?? By?o TOWN i to w beszczelny spos??b, najpierw mydlisz ludzio oczy wypisujac aby nie townowa? bo to noobostwo a samemu townujesz kiedy tylko mozesz wie we? zastan??w sie co piszesz, przemysl sobie a potem praw dobre rady.

Pozdro dla klanu Negative and HaveAniceDay :D

Tytuł:
PostNapisane: 2006-04-23 07:42:11 

:FreDii: napisał(a):
kim ty w ogole jestes ? byles kiedys w cz ?
bo jakbys nie zauwazyl mowimy o colony zone,

... -_- Nie, ja nie wiem co to jest cz -_-

Tak BTW, to wg. mnie cz to jest jedna dupna wojna wi?c o co si? plujesz?
A sam ju? widzia?em jak townujesz wieswz sko?cz wciska? pierdo?y.

Tytuł:
PostNapisane: 2006-04-23 09:40:04 

W koncu udalo mi sie zalogowac....

Myslalem, ze temat jest zakonczony (moj ostatni post), ale widze, ze niezbyt :/

Od razu napisze, ze to co wczesniej pisalem nie odnosi sie do wszystkich z waszych klanow, i jak widze ci co nie townuja najmniej napisali (zawsze tlumaczy sie winny) :]
KingOfWar nei wiem co ci zrobilem, ale ta akcja na centaurze byla zdeka dziwna. Szczerze Ci napisze, ze widizalem cie wtedy po raz pierwszy na oczy, a ty cos zaczales mi cisnac od nooba :cool: Spytalem sie czemu, a ty na to: "jestes noob". Dziwna akcja...
To, ze nie townujesz to spoko, ze mnie nie lubisz tez spoko, ja do ciebie nic nie mam, bo nawet cie nie znam (w cz nie mialem przyjemnosci natknac sie na ciebie) Nie wiem czy townujesz czy nie, ale jakos teraz wisi mi to :D

Peyo musze cie zaskoczyc, nie kazdy townuje :] Znam osobiscie pare osob, ktore nie stownuje nawet jak maja masiva, para i torrmenta.

Ale tak btw:
Doszedlem do takich ciekawych wnioskow: tam gdzie jest wiecej niz 1 Polak zawsze bede klutnie, niestety Polacy sa chyba takim narodem :> Zawsze sa klutnie i zero chceci wspolpracy. Kazdy uwaza, ze jego racja jest jedyna prawdziwa droga i nie dociera do niego, ze moze istniec jakas inna tak samo dobra lub nawet lepsza droga.
Przykladow mozna mnozyc np. orki-humy prawie na kazdym seriwie (wyjatkiem chyba byl Cypher, na ktorym kwitla wspolpraca i pomoc. Pozdro dla orkow z Cyphera :D ) Nawet kluca sie Polacy po jednej stronie barykady orki z orkami i humy z humami. Zamist robic cos wspolnie lepiej sie pobluzgac i utruc zycie innym. :/ Przykre to jest, ale prawdziwe.

Pozdro dla humow z Olimpi. :D

Tytuł:
PostNapisane: 2006-04-23 17:36:34 

o fik czego ja sie tu dowiaduje
1st axar wspomniales "ostatnio kolesie z klanu myhumpz"
jak wiem to ten klan juz troche czasu nie istnieje
ogolnie to nie pamietam zadnego spotkania z waszym klanem wiec nie wiem o czym mowisz, moze przytoczysz kiedy to bylo i opiszesz moment
oczywiscie mowimy o pk, bo na golcach to mogles widziec jak znikam ( select char ), zeby czasu nie tracic na jakis debili co jedyna rozrywka dla nich jest zajebanie bp na expie w 8 osobowym party.

2nd peya ciekawe jak mnei mogles widziec w cz jak ja nie pkuje ( w ogole )
a raczej jak mi ktos na spota wbiega to wiem kto to jest a tym kims raczej ty nie byles
wiec nie wymyslaj nowych historii po to zeby przypodobac sie kolegom.

Twierdzisz ze CZ to jedna wielka dupna wojna - wojna to moze w pewnym sensie ale jezeli sadzisz ze dupna to na ... grasz w ta gre czlowieku, zeby pobic se ak aoe? to gz

Tytuł:
PostNapisane: 2006-04-23 19:41:09 

Tak klan nie istnieje ale czy to robi jakas roznice?? chyba niebardzo, niepamietam dokladnie w jakim to bylo mijscu i czasie wiec sory ale nie przypomne tego sobie(napewno byl tam baby , coxx, i jeszcze kto? jaki? sin szatann albo zuri ale ostrzegam nie jestem w 100% pewny). Tak wogole to ja juz nie mam nic do powiedzenia w tym temacie dla mnie temat jest zamkniety.

Pozdro dla ca?ego klanu Negative i HaveAniceDay :P

Tytuł:
PostNapisane: 2006-04-23 21:27:10 

Snickers ostatnio Ci? spotka?em jak sobie biega?e? ko?o bowla.

:FreDii: napisał(a):
Twierdzisz ze CZ to jedna wielka dupna wojna - wojna to moze w pewnym sensie ale jezeli sadzisz ze dupna to na ... grasz w ta gre czlowieku, zeby pobic se ak aoe? to gz

eee..... czy ty cz?owieku czasem czytasz co piszesz...? -_-

Vito napisał(a):
Peyo musze cie zaskoczyc, nie kazdy townuje :] Znam osobiscie pare osob, ktore nie stownuje nawet jak maja masiva, para i torrmenta.

no wiadomo, ?e s? tacy ludzie, ale bardzo ich ma?o...

Vito napisał(a):
Doszedlem do takich ciekawych wnioskow: tam gdzie jest wiecej niz 1 Polak zawsze bede klutnie, niestety Polacy sa chyba takim narodem :> Zawsze sa klutnie i zero chceci wspolpracy. Kazdy uwaza, ze jego racja jest jedyna prawdziwa droga i nie dociera do niego, ze moze istniec jakas inna tak samo dobra lub nawet lepsza droga.
Przykladow mozna mnozyc np. orki-humy prawie na kazdym seriwie (wyjatkiem chyba byl Cypher, na ktorym kwitla wspolpraca i pomoc. Pozdro dla orkow z Cyphera :D ) Nawet kluca sie Polacy po jednej stronie barykady orki z orkami i humy z humami. Zamist robic cos wspolnie lepiej sie pobluzgac i utruc zycie innym. :/ Przykre to jest, ale prawdziwe.

Noooo....to jest ?wi?ta racja xD Polska jest jedyna i wyj?tkowa :freak:

Tytuł:
PostNapisane: 2006-04-24 11:01:22 

Oke babasy. Zamykam. Mysle ze temat wyczerpany i nie ma po co sie pocic nowymi postami.
Niektorzy nawet specjalnie konta zakladaja zeby tylko posmarowac w takich tematach :roll:

Bottom line:

1) CZ to strefa PK, liczmy sie z tym ze mozna zginac
2) prawda jest taka ze wkurwiamy sie na kazdego, ale Polaka mozna na forum obsmarowac, jakbyscie znali turecki to pewnie na turko forum tez bluzgi by byly
3) pakty o nieagresji sa beznadziejne bo czesto zdaza sie ze nie biegamy w full clan party tylko random i jest potem zal i pretensje
4) na Cypherze tez byly wpadki bo nieraz zdarzalo sie na Bowlu kogos przy bossie dziabnac albo w drodze na exp, bo skad do H mozna wiedziec czy to na exp czy na PK?
5) nie wiem ale jak ja widze kolesia z klanu z ktorym mamy ally na PK to specjalnie z dzika rozkosza na niego najezdzam. Po co? Bo taka nasza natura. Chcemy udowodnic cos tym ktorzy znaja nas i na odwrot
6) town / gate to skill i po to jest zeby go uzywac, jak nie umiesz kogos zabic zanim ztownuje to sam jestes ciota, poza tym nie widze po co bezsensownie ginac, nawet zwierzeta maja instynkt przetrwania

Message over :cool:

RETIRED

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 58 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4