Ogłoszenie

Strefa czasowa: UTC + 1

Teraz jest 2025-06-29 00:27:13
Łączny czas online:

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 105 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 2006-03-26 03:06:17 

omg cichy noob batlle priest co mowil ze mial 2 rocy a mial jednego zuhahah

Obrazek

Tytuł:
PostNapisane: 2006-03-26 07:58:50 

Pochwały: 1
hahahaahah, tego nie slyszalem

Tytuł:
PostNapisane: 2006-03-26 10:25:39 

MaTeK napisał(a):
omg cichy noob batlle priest co mowil ze mial 2 rocy a mial jednego zuhahah

a Ty matek a Ty tooo jestes ogolnie brudny hahaahahhahahaha

Tytuł:
PostNapisane: 2006-03-26 13:14:47 

no bardzo smieszne uhaha usmia??em sie

Obrazek

Tytuł:
PostNapisane: 2006-03-26 13:46:18 

Cichy wez idz ;p jeszcze pamietam jak m??wiles, ze 3 skille do bicia prista w kombo to tak jak judgment i ze to wcale nie jest takie super :P

a ja nie uzywazem zadnych haks??w hihi ;p hakiery od siedmu bolesci ;) i tak turki was ownuja ;p

Tytuł:
PostNapisane: 2006-03-26 16:49:56 

hehee yo mans :):) zawsze sa k?utnie jak sie wypowiadaja takie noobki:):) ja crystal positiv:):) to kiedy robimy tez smieszny klan..?? :D :D pozdro dla all ziomow

Tytuł:
PostNapisane: 2006-03-26 18:23:30 

ZnudzonY napisał(a):
Cichy wez idz ;p jeszcze pamietam jak m??wiles, ze 3 skille do bicia prista w kombo to tak jak judgment i ze to wcale nie jest takie super :P

a ja nie uzywazem zadnych haks??w hihi ;p hakiery od siedmu bolesci ;) i tak turki was ownuja ;p

Uwaga bede udawal teraz matka :

masz cos ? myslisz ze taki dobry jestes ? to chodz 1 v 1 z0wnuje CIe wszyscy jestescie n00by rozwale was wszystkich

:))

Klucmy sie klucmy !

Tytuł:
PostNapisane: 2006-03-26 18:42:46 

Na olympi polacy sa mocno pokloceni i nie wiem czy komus kiedyklowiek uda sie zebrac to bydlo do kupy ...
HeadHunters powstana jak tylko zniknie clan bug ale co my sami damy rade zrobic?
NAM BRAKUJE LUDZI ZEBY COS ZDZIALAC!
Ciagle nie ma skladu do zabicia bossa etc ... :(
Olympia to dziwny server mam nadzieje ze kiedys sie to zmieni.

/Czlonek HeadHunters

Tytuł:
PostNapisane: 2006-03-26 18:46:31 

proste
idzcie na myko gdzie mozecie sobie kospowac do woli...pwn

Tytuł:
PostNapisane: 2006-03-26 21:54:10 

Buli, mam taka mala prosbe do ciebie. Zamknij ty wreszcie ta swoja niewyparzona gebe. U nas w klanie nie ma cie juz pare miechow i jesli uwazasz, ze wiesz co teraz dzieje sie w Oblivion to jestes bardzo powaznie uposledzony. Nie rozumiem twojego niezdrowego zainteresowania naszym klanem. My juz zdazylismy zapomniec, ze istniejesz, a ty o nas caly czas nadajesz. Siedz sobie u swoich tureckich braci i nie wpieprzaj sie w nasz sprawy.
A i jeszcze jedno. Przyjaciel to osoba dajaca kase, tak? Gratuluje zdrowego podejscia do zycia.

Tytuł:
PostNapisane: 2006-03-26 22:20:48 

Nie,przyjaciel to osoba przywlaszczajaca sobie kase.Po huj sie dzielic jak mozna lekko zagiac sprawe.I poraz kolejny:jezeli mialbym wybierac przyjaciol to na pewno wolalbym turka od ciebie bo turkowi brak jezyka zeby takie glupoty jak ty pierdolic.Jak zwykle nie wiesz za co zlapac.Proponuje zebys ty sie schowal bo raczej nie zainstniejesz juz~~
pff lol
btw ja o was nadaje?Ja tylko odpowiadam na ataki i po prostu ''nie moge sie juz powstrzymac i musze zareagowac'' na to co piszesz,bo lezka w oku z tego co serwujesz

Tytuł:
PostNapisane: 2006-03-26 22:37:47 

:rotfl:

Tytuł:
PostNapisane: 2006-03-26 22:40:54 

HellFury napisał(a):
:rotfl:

Wypas coraz lepiej nastepny post skwitujesz kropk???
Widze ze nie masz juz nic do powiedzenia wiec wracaj do wlasnego zdrowego zycia,bo juz twoja opinie na temat stworzenia nowego klanu znamy

Tytuł:
PostNapisane: 2006-03-26 23:00:02 

Wszystko co HellFury napisal to prawda...

Wogole powiem wam ze Polacy grajacy w zagranicznych Clanach nie sa zbytnio szanowani,lubiani przez nas wiec raczej mozecie stworzyc sobie clan ale tylko wy w nim bedziecie.

HellFury jest chyba jedynym Polakiem ktoremu udalo sie co stworzyc na tym serverze.
Jest leaderem najlepszego Polskiego clanu i ciekaw jestem czy wam sie to kiedy uda chyba nie bo tylko siedzicie w zagranicznych clanach zamiast sprobowac zrobic Polski potezny clan.

Buli to noob -_- Przeciez wiadomo dlaczego siedzisz w zagranicznym clanie poprostu dzieki temu masz duzo kasy ... ja ci powiem ze w mojim clanie jeszcze nic nie zarobilem ale nie narzekam bo kiedys nam sie uda stworzyc dobry clan a ty do konca bedziesz gnil z aestonem.

Dziwne czemu wy sie wogole klocicie :|

Tytuł:
PostNapisane: 2006-03-26 23:21:14 

omg sam jestes noob,a to ze dostalem kase od aestona to inna sprawa bo wcale jej nie oczekiwalem i nie chcialem.Jak mi dal to mialem nie wziasc?Czysta wsparcie/podarunek..Poza tym w jakim klanie mamy siedziec?Niektorzy maja widocznie wieksze ambicje niz Oblivion i im sie owy klan nie podoba,a ja chcociaz kcialem wrocic to HellFury walnal focha ze ja opuscilem klan dla turkow i nie moge wrocic,a w rzeczywistosci mial pewnie inny powod , ale nie bede gadal w ?lepo.hmm moze powinienem wstapic do Polan?Zeby wysluchiwac wyzwisk na noobowskim pk i patrzec sobie na ojczysta mowe na chat'cie?Siedzialem w polskim klanie MyHumpz,ale on juz nie funkcjonuje.Plany stworzenia polskiego klanu rodzily sie juz po upadku ChillOut,ale jak to ktos powiedzial nie dzialalismy na hurra a teraz jescze doszedl clan bug.Zludne bylo ze HellFury zrezygnowalby z funkcji lidera na rzecz grania z graczami,ktorzy osiagneli juz cos na innych serwach.
Ja juz od dawna zagaduje do POlakow o stworzenie nowego klanu, zeby teraz w nim mialbym samemu nie byc??
Pieprzysz lekko od rzeczy
Podsumowujac mam teraz 2 wyjscia:siedziec bez klanu lub siedziec w najlepszym angielskim[niezescrollowanym] klanie gdzie nieraz cos sie dzieje i do ktorego zaprosil mnie moj nieturkowski kolega.
Przeczytaj moj post i jescze raz sformuluj o co ci chodzi
btw mam tyle kasy ze ledwo na pk starcza

[ Dodano: Nie 26 Mar, 2006 23:35 ]
nie wiem czy z nudow,czy z ochoty dojebania komus,ale jak sie wam nudzi chlopaki i kcecie mi cos wmowic to to na gg plz,zeby od razu zakonczyc sprawe
i prosba do adminow CLOSE PLZ
...bo lekki offtop sie robi

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 105 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Następna strona