Ogłoszenie

Strefa czasowa: UTC + 1

Teraz jest 2025-06-25 21:08:30
Łączny czas online:

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 68 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 2005-10-24 19:55:22 

Pochwały: 13
Rahul, na tym forum sprawa ancelentari jest wazniejsza niz to ze bracia "GASIORKI" nam rozjeb** Polske, ale ja nadal nie moge tego zrozumiec dlaczego wam tak to przeszkadze, ze Ancelentari tak postepuje ( o ile postepuje) juz wyzywanie na turkach wam nie wystarcza?? tylko wyzywacie sie na polakach??

[ Dodano: Pon Pa? 24, 2005 19:55 ]
Zabijaka z iloma turkami gadales po angielsku ?? a zdarzylo CI sie gadac z polakiem po ang?? polak (przynajmniej znaczna wiekszosc) jezeli wie ze nie umie po ang to sie nie odzywa a turas zacznie te swoje slm, albo zacznie ci mowic ze on jest tylko pol turkiem, jago ktorys przodek byl polakeim i chce do clanu bo ma pelerynike ;/ czy to qrwa nie jest smieszne ??

Tytuł:
PostNapisane: 2005-10-24 20:00:08 

wyzywam kogo? ? to jesli ci? iteresuje polityka to czemu niezrobisz o tym topicu w dziele inne napewno kto? si? znajdzie co b?dzie mia? swoje uwagi do twojego tematu :)

[ Dodano: 24 Pa? 2005 08:00 pm ]
wszyscy tyrkowie kt??rych uwa?am za koleg??w , mam z nimi zawyczaj party , klan rozumi? co m??wi? i sami te? umi? pisa? po IngLIsz mo?e to dlatego ?e znam si? tlyko z turkami w wieku 17 - 32 ? na MSN mog? z nimi normlanie pogada? .. nawet m??wi? jak? maj? prac? itd ... a po tym co m??wisz to chyba wida? ?e jeszcze niespotka?e? ?adnego fajnego kolegi turaska :) poniewa? nigdy nieby?e? z nimi w klanie .... nawet dla zabawy czasami m??wi? po polsku :) np CZE albo JAK SI? CZUJESZ i takie tam :P

Bux - 0.01c za click

Tytuł:
PostNapisane: 2005-10-24 20:04:43 

Pochwały: 13
no pewnie polityka jest bardzo interesujaca, a szczegolnie Polska polecam dobra komedie obrady sejmu w najblizszy piatek :D

A odczego sie zaczela ta dyskusja ?? aha sprawa Peciaka- Ancelentari skonczmy bluzgac na nich po co to komu ?? sprawia wam to przyjemnosc sexualna czy jak, jezeli tak zajmijcie sie wyszywaniem bo ta gra wzbudza w was za duze emocje, jeszce troche i zaczniecie latac po miescie ze Ancelentari to ch*** i dupuja bo nie bedziecie odrozneic gry od rzeczywistosci :P

Tytuł:
PostNapisane: 2005-10-24 20:30:30 

Po pierwsze, nie ma czego? takiego jak ks na pk czy na bossach

Po drugie, te? nie nawidze wszelkiego rodzaju przekr?t??w , dupowania itp. tak samo jak nie lubie grania z kodami(w grach nie online), gra traci swoje uroki itp....ja np z gry z koodami nie czerpie ?adnych przyjemno?ci itp. dlatego nigdy nie bede czitowa?, Zabijaka powiedzia?e? ?e chyba nikt nie pr??bowa? przej?? FT na bugu, ot??? to sie mylisz, np ja :D , nie pr??bowa?em i nie zamierzam pr??bowa? (w sumie nawet nie dowiadywa?em sie i nie wiem o co z tym bugiem chodzi) wykorzystywa? jakich kolwiek bug??w, znam te? wiele os??b kt??re te? by chrzani?o tak? gre na bugach

Po trzecie, m??wimy tu ?e Turasy s? bee ,duperzy i w og??le, ot??? to nie moge tego si? z tym zgodzi?,wiadomo jest durzo makro user??w czy duper??w ale za to jest te? du?o turk??w kt??rzy naprawde sa spox i da sie z nimi pogra?, podobnie jest z polakami , z wieloma osobami mi si? chc? gra? i w og??le , a czasami na takich ham??w i z?odzieji natrafie ?e naprawde przez pare przeczytanych s???w przestaje sie chcie? gra? w ko:/

Po czwarte, co wy sie uparli?cie na wyzywanie tych klan??w polskich ? dupuuj? ? a niech dupuj? ,sami wiedz? ?e s? lujami i nie s? fair dla innych, sami powinni doj?? do takich wniosk??w, po za tym ka?dy obstaje za swoimi kumplami

to chyba na tyle co uwa?am na ten temat, jakby co to dopisze

psssss, nie b?d?my tacy jak all duperzy , chocia? niech zostanie garstka uczciwych ludzi....

psssss2, zauwa?yli?cie ?e du?o turk??w ma dziewczyne polke ;] :>

psssss3, spotka?em turasa(taka ciota, macro user , na c) uczy? sie polskiego od graczy ,lol o_O , i du?o nawet potrafi?

Tytuł:
PostNapisane: 2005-10-24 20:42:24 

Sandro napisał(a):

Po drugie, te? nie nawidze wszelkiego rodzaju przekr?t??w , dupowania itp. tak samo jak nie lubie grania z kodami(w grach nie online), gra traci swoje uroki itp....ja np z gry z koodami nie czerpie ?adnych przyjemno?ci itp. dlatego nigdy nie bede czitowa?, Zabijaka powiedzia?e? ?e chyba nikt nie pr??bowa? przej?? FT na bugu, ot??? to sie mylisz, np ja :D , nie pr??bowa?em i nie zamierzam pr??bowa? (w sumie nawet nie dowiadywa?em sie i nie wiem o co z tym bugiem chodzi) wykorzystywa? jakich kolwiek bug??w, znam te? wiele os??b kt??re te? by chrzani?o tak? gre na bugach

Po trzecie, m??wimy tu ?e Turasy s? bee ,duperzy i w og??le, ot??? to nie moge tego si? z tym zgodzi?,wiadomo jest durzo makro user??w czy duper??w ale za to jest te? du?o turk??w kt??rzy naprawde sa spox i da sie z nimi pogra?, podobnie jest z polakami , z wieloma osobami mi si? chc? gra? i w og??le , a czasami na takich ham??w i z?odzieji natrafie ?e naprawde przez pare przeczytanych s???w przestaje sie chcie? gra? w ko:/

Po czwarte, co wy sie uparli?cie na wyzywanie tych klan??w polskich ? dupuuj? ? a niech dupuj? ,sami wiedz? ?e s? lujami i nie s? fair dla innych, sami powinni doj?? do takich wniosk??w, po za tym ka?dy obstaje za swoimi kumplami

psssss, nie b?d?my tacy jak all duperzy , chocia? niech zostanie garstka uczciwych ludzi....

psssss3, spotka?em turasa(taka ciota, macro user , na c) uczy? sie polskiego od graczy ,lol o_O , i du?o nawet potrafi?

W sumie tw??j Job: Archer sam wszystko m??wi ok niech b?dzie nie ma ks... jest jak my to nazwiemy hmm os?anianie z ty?u nie swoich kumpli czyt. DOBIJANIE OFIARY KTORA BY CI? 3 RAZY WYRUCHA?A W DUPE JAKBY? "NIE OS?ANIA? TY???W" jak to m??wi? jak zwa? tak zwa?.

PEACE

Tytuł:
PostNapisane: 2005-10-24 20:47:10 

A wi?c... :P
Knight... gra... ma to byc przede wszytskim zabawa... i radosc z gry...
jesli komus oszukiwanie pomaga w osciagnieciu wiekszej satysfakcji z gry to juz jego wyb??r/problem. Bron boze nie wnikam kto tu jest cziterem czy osz??stem, bo to jego sprawa i jak sie tym nie przejmuje to sie wtedy fajniej gra. Zgine w cz od combo macro czy od shower hacka na wojnie to zgine, mowi sie trudno. Zawsze sie i tak denerwuje ale po 5 s przechodzi. Mysle ze wiele osob ma pragnienie sprawdzic na czym ten hack/czit polega aczkolwiek nie musi go uzywac pozniej w grze.
Co do peciaka to przebiegalem obok niego na wojnie wiele razy ale jakos z hacka mi sie nigdy nie dostalo.

Pozdrawiam :rotfl: :rotfl: :rotfl:

Obrazek

Tytuł:
PostNapisane: 2005-10-24 20:51:36 

mowerman napisał(a):
Sandro napisał(a):

W sumie tw??j Job: Archer sam wszystko m??wi ok niech b?dzie nie ma ks... jest jak my to nazwiemy hmm os?anianie z ty?u nie swoich kumpli czyt. DOBIJANIE OFIARY KTORA BY CI? 3 RAZY WYRUCHA?A W DUPE JAKBY? "NIE OS?ANIA? TY???W" jak to m??wi? jak zwa? tak zwa?.

PEACE

no i h??j , akurat tu sie mylisz, jak dobilem do 60 (wtedy zacz?? klan xpi? w cz i pk cz?stsze) to przesta?o mi dziala? c1 wiec se nie popkowa?em albo jak ty to nazywasz nie poksowa?em

jak ty to nazywasz ksowaniem to naprawde masz inne pogl?dy....dajmy przyk?ad orasy siedz? przy mie?cie ludzi , mag wali blizarda, no i co , nie mozesz teraz ani jednego z tych typ??w zaatakowa?? o_O , nie wierze jako? ?e ani razu nie sksowa?e? w podobny spos??b, moge ci poda? te? przyk?ad z ?ycia, taki bardziej polewkowy ni? prawdziwy , ale idealny do tej sytuacji:

jest wojna, jakies 2 kraje sie bija (np niemcy vs polska ,hmm np podszas 2 w? ) , jeden polak strzela do niemaca, drugi do tego samego, i co , to te? by? ksowaniem nazwa?? lol

Tytuł:
PostNapisane: 2005-10-24 20:54:36 

Pochwały: 1
jezeli macie cos do NietYkalnych to gadajcie o tym z liderem a nie tu .. bo to nie temat do upubliczniania .. tematy naszego klanu zostaja w klanie a jezeli chodzi o pk o 3 rano ?!! lol czegos takiego nigdy nie bylo . .tylko byla rozwazana mysl na temat czy PO wojnie lub po jakims wydarzeniu gdy jest duzo luda to czy pojdziemy na pk .. lol wiekszosc sie zgodzila ... >.< wiec nie wiem o co wam chodzi a wasz G1 jak kazdy wie jest robiony przez dupy bo ostatnio widzialem jak staliscie kolo teleportu i czekaliscie na rollbaki nie mowi ze to stal ghostofunique albo ktos konkretny bo ten kto to czyta to wie o kogo chodzi i tyle ale dobra koniec tematu bo to juz jest meczace. kazdy ma swoje zdanie o klanie i tyle

banki

http://img316.imageshack.us/img316/9315/gm09we.jpg

http://img437.imageshack.us/img437/7750/gm11kr.jpg

http://img437.imageshack.us/img437/248/gm24kl.jpg

http://img437.imageshack.us/img437/5782/gm34ec.jpg

http://img437.imageshack.us/img437/3475/gm40cc.jpg

http://img437.imageshack.us/img437/1058/gm54ac.jpg

http://img437.imageshack.us/img437/2486/gm64dw.jpg

http://img437.imageshack.us/img437/3835/gm74yk.jpg

:freak:

miejcie sie na bacznosci KOSPIARZE I SKILL BUGERZY!!!!!!!!!!!!!! GM WR??CI? i dzis z nim gadalem :] wiec kurde no . .. dalem mu cynk o podejrzanych osobach kt??re zamierza sprawdzic :] pamietajcie takze ze klan moze byc banowany w ca?osci :>

Tytuł:
PostNapisane: 2005-10-24 20:59:24 

Sandro napisał(a):

8|

Tytuł:
PostNapisane: 2005-10-24 21:08:22 

Do Sandro: Ja tu m??wie o konkretrnych sytuacjach czyli przepychanie si? w t?umie bez party ...bo solo=town+(-50np) a przyk?ad o wojnie jest nie na miejscu 8|

Grosman: Po pierwsze to nie chodzi?o o jedn? wojne ale o wszystkie (no za wyj?tkiem tych co s? teraz gdy? si?? rzeczy zapewne wiekszo?? z was si? uczy) druga sprawa te informacje s? od ludzi kt??rzy u was byli wi?c prosz? ci? nie zaprzeczaj 8| no oczywi?cie np nabili?my przez dupy :rotfl: ja rozumiem ?eby to by?o z dnia na dzie? ale ludzie troche to bili?my to nie jest tak jak my?l? nietykalni ?e za udany zdupowany shard 50k np nam wpada?o.Nie wiem czy wiecie ale jest Colony Zone tam si? chodzi i zabija Karus??w ....By?e? kiedy? tam ? Ten taki brzydki to nie boss tylko przeciwna nacja :( no nie wiem jak Ci to bardziej wyt?umaczy? ...Aha je?eli widzia?es kogo? przy portalu kto niby dupowa? to mo?e podaj nick bo ja codziennie widze kogo? przy portalu 8| czy?by ca?y beramus dupowa? ?a wy niemacie 1G bo kto? od was odszed? ?

Ostatnio edytowano 2005-10-24 21:21:17 przez mowerman, łącznie edytowano 1 raz

Tytuł:
PostNapisane: 2005-10-24 21:18:40 

mowerman napisał(a):
Do Sandro: Ja tu m??wie o konkretrnych sytuacjach czyli przepychanie si? w t?umie bez party ...bo solo=town+(-50np) a przyk?ad o wojnie jest nie na miejscu 8|

Grosman: Po pierwsze to nie chodzi?o o jedn? wojne ale o wszystkie (no za wyj?tkiem tych co s? teraz gdy? si?? rzeczy zapewne wiekszo?? z was si? uczy) druga sprawa te informacje s? od ludzi kt??rzy u was byli wi?c prosz? ci? nie zaprzeczaj 8|

chodzi?o mi tylko o to ?e Napisa?e? ?e to JA ksuje

Tytuł:
PostNapisane: 2005-10-24 21:20:33 

Cytuj:

Mam rozumie?, ?e w zdaniu "nie s? ?wi?ci, jak ?aden polski klan na bera..." mia?e? na my?li te? sw??j klan czy jak ? :D

m??wie ?e wszystkie to znaczy, ?e wszystkie

co do N...oczywi?cie wy te? wbili?cie sw??j G2 ci??k? prac?, ...?c pod kryszta?kami na wojnach :) ehh jacy to wszyscy nagle s? uczciwi i waleczni, a w cz jako? tego nie wida?...

zreszt? co ja b?d? j?zyk strz?pi?, ja i tak ju? gram na innym serwie...

Tytuł:
PostNapisane: 2005-10-24 21:30:22 

ZnudzonY napisał(a):
Cytuj:

Mam rozumie?, ?e w zdaniu "nie s? ?wi?ci, jak ?aden polski klan na bera..." mia?e? na my?li te? sw??j klan czy jak ? :D

m??wie ?e wszystkie to znaczy, ?e wszystkie

co do N...oczywi?cie wy te? wbili?cie sw??j G2 ci??k? prac?, ...?c pod kryszta?kami na wojnach :) ehh jacy to wszyscy nagle s? uczciwi i waleczni, a w cz jako? tego nie wida?...

zreszt? co ja b?d? j?zyk strz?pi?, ja i tak ju? gram na innym serwie...

W ko?cu kto? nie mydli oczu jaki on to legit(lub jego clan) w ko?cu fakt ?e u nietyklanych jest 2 priestow co maj? akurat identyczne cz??ci sheli jest zupe?nie bez podejrzenia ..zreszt? ja nie wnikam w to ale jak oskar?amy si? to ja te? chc? us?ysze? jakie? realne i sensowne info (ju? o 2 cs`ach akurat w jednym tygodniu po 4-5miesi?cach grania ze scorpion shieldem myk cyk pyk sa odrazu dwa :lol2: ....chyba byliscie na jakim? ukrytym czarnym rynku (ofkorz legalnym ) czy mo?e by?y to zaufane osoby ? :lol2:

Tytuł:
PostNapisane: 2005-10-24 21:35:49 

...wrac?c do NietYkalnych , znaczy do lidera, to gra?em z nim swego czasu na xiegu(nawet bylem z nim w klanie) i w tamtym czasie nie mia?em nic mu do zarzucenia...co jest teraz...o tym sie wypowiedzie? nie moge

Tytuł:
PostNapisane: 2005-10-24 21:41:09 

Pochwały: 1
co do CSow +7 to akurat nie problem to kupic nawet na merchancie..

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 68 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5  Następna strona