Po pierwsze, nie ma czego? takiego jak ks na pk czy na bossach
Po drugie, te? nie nawidze wszelkiego rodzaju przekr?t??w , dupowania itp. tak samo jak nie lubie grania z kodami(w grach nie online), gra traci swoje uroki itp....ja np z gry z koodami nie czerpie ?adnych przyjemno?ci itp. dlatego nigdy nie bede czitowa?, Zabijaka powiedzia?e? ?e chyba nikt nie pr??bowa? przej?? FT na bugu, ot??? to sie mylisz, np ja

, nie pr??bowa?em i nie zamierzam pr??bowa? (w sumie nawet nie dowiadywa?em sie i nie wiem o co z tym bugiem chodzi) wykorzystywa? jakich kolwiek bug??w, znam te? wiele os??b kt??re te? by chrzani?o tak? gre na bugach
Po trzecie, m??wimy tu ?e Turasy s? bee ,duperzy i w og??le, ot??? to nie moge tego si? z tym zgodzi?,wiadomo jest durzo makro user??w czy duper??w ale za to jest te? du?o turk??w kt??rzy naprawde sa spox i da sie z nimi pogra?, podobnie jest z polakami , z wieloma osobami mi si? chc? gra? i w og??le , a czasami na takich ham??w i z?odzieji natrafie ?e naprawde przez pare przeczytanych s???w przestaje sie chcie? gra? w ko:/
Po czwarte, co wy sie uparli?cie na wyzywanie tych klan??w polskich ? dupuuj? ? a niech dupuj? ,sami wiedz? ?e s? lujami i nie s? fair dla innych, sami powinni doj?? do takich wniosk??w, po za tym ka?dy obstaje za swoimi kumplami
to chyba na tyle co uwa?am na ten temat, jakby co to dopisze
psssss, nie b?d?my tacy jak all duperzy , chocia? niech zostanie garstka uczciwych ludzi....
psssss2, zauwa?yli?cie ?e du?o turk??w ma dziewczyne polke ;]
psssss3, spotka?em turasa(taka ciota, macro user , na c) uczy? sie polskiego od graczy ,lol

, i du?o nawet potrafi?