Cytuj:
WOW MACIE 5 m NPKĂâW !!!#!$!W$!@$% %#^ ~! dasz mi autograf ? ile stoi olimpia ? 68 lvl i 300k np pff podczas gdy Ty siedziałeś na olimpi bijęc to ja zdężyłem obskoczyć po 2 serverach jeszcze wrócić na cypka nabijajęc kilkaset tysięcy npków i co taki pr0 jesteś ? Poza tym to nie sztuka bić npki jak się dużo gra. W tym miesięcu przez pierwsze trzy dni nabiłem 30k npków. A patrzęc na mój lvl na Cypku to można powiedzieć że 1/3 zróbił Robert więc prosze cie R3ku stfu
Nawet specjalnie nie zamierzam sie wdawac w pyskowke z takimi "grubciami". Swoja droga Cypher to najwiekszy syf jesli idzie o serwery. A to 30k np w 3dni to przemilcze z litosci... Przyszpanowales ostro
Rozbroil mnie rowniez kawalek o "obskoczeniu 2 serwow". Taka serwerowa dziwka hehe.
No i to dumnie brzmiace kilkaset tysiecy np...
Zauwazylem tez inna ciekawa rzecz. Otoz najbardziej "sraja sie" n00bki z ktorymi tak naprawde nikt sie tu nie liczy ( vide Kiszki itp itd ).
Z wywieszonym ozorem czekam na kolejne posty typu: "my jestesmy pro, a wy n00by".
Swoja droga widze, ze jestesmy nieslychanie popularni na tym forum. Czlowiek ledwo co napisal posta, a tu TAKI odzew. Tak trzymac.
No i tak zupelnie na marginesie to sie wam przyznam, ze naprawde brakowalo mi tych "dyskusji" z Wami.