Ocenia? mo?esz ale je?eli dla ciebie kupowanie duped??w jest rzecz? oczywist? bo nic o tym nie by?o na stronie z regulaminem

to:
Albo jeste? tak t?py lub ten kto kupuje jest tak t?py, ?e nie potrafi rozr???ni? dupeda (np iron neckleck +3...itp) bo chyba mi nie wm??wisz, ?e gdyby nie dupowali na tym serwie to takie co? by sprzedawa? co 3 ....ma?o tego i jeszcze twoim zdaniem jest normalnym zarabianie na nich i robienie sobie tego niby setu legit.
Dlamnie cz?owiek kt??ry zdupowa? cokolwiek ?wiadomie i ten kt??ry kupi? to ?wiadomie nie r???ni si? niczym. Bo ten kto? tego nie osi?gn?? w sposs??b uczciwy....wi?c poj?cie legit jest chyba dla was bćaaardzo obce.
Nie mo?e by? tak, ?e s? r??wni i r??wniejsi albo jeste? legit i do moradon chodzisz po scrolle i upowa? bo wiesz, ?e nawet item +1 by? przez noob??w dupowany i to nie jest ?art ...
Przecie? wyra?nie napisa?em,?e nie obchodzi mnie czy w tej grze dupuje ten, tamten czy inny...
Tylko mo?e ja ?le to pisze...zacznijmy tak...Ile masz lat ? Je?eli do 15-16 wybaczam ci ten post...a je?eli 17-18 i wy?ej to ty chyba nigdy nie pojmiesz pojecia "legit"

Kto? kto dupuje jest noobem ale ten co ?wiadomie kupi? zdupowany item i go sprzeda? dro?ej (zapewne inn? postaci?

?eby nikt go nie zobaczy?) jest graczem fair-play to zako?czym ju? ten w?tek.
/Scar zmien haslo bo to wyszlo z obiegu "ile masz lat bo ja jestem 20 latkiem z umyslem dziecka" sluchaj jesli oceniasz ludzi po wieku a nie po czynach to ty jestes lama i no0bem "peace"A dlaczego mia?em wyj?c z klanu skoro:
Po 1 nie by?em liderem klanu zreszta u nas nigdy go nie by?o tylko na pi?mie.
Po 2 Iron neckleck +0 dla jasno?ci kt??ry mia?em by? na bank dupni?ty to samo tyczy diamond ringa +0 dla jasno?ci.
Po 3 Glave +8 kt??rych w tamtym czasie by?o pono? 2 na serwie i niby by? na 100% legit....a mimo to usuneli mi go.
Po 4 Skoro ja zaakceptowa?em to co si? dzieje to i te? to, ?e dupuj? i nie wa?ne czy polak czy turek bo dla mnie w przeciwie?stwie do ciebie (bo takie mam wra?enie) turek i polak nie robi ?adnej r???nicy i nie uwa?am i nigdy nie uwa?a?em si? za lepszego od nich a ty jeszcze powiniene? im podzi?kowa? bo ?eby nie ich $ to by? lata? po jakich? tam MYKO czy JPKO.
Resell popieram ...jest ca?kowicie dozwolony ale ?wiadome kupywanie item??w pod przykrywk? resellu jest dla ciebie czym? normalnym czyli np ja dupuje 2 itemy jeden biore dla siebie a drugi sprzedaje i te? mam nie kiepski resell i wi?cej zarobie ni? ty chocia? jest to prawie to samo. Ja to widze tak tw??j resell = nie moge bez tego gra? gdy? jestem takim biedakiem i to nie pozwala mi utrzyma? si? w tej grze = jeste? noobem bo oszukujesz nas a przedewszystkim SAM SIEBIE....przykre.
Mirage slysza?em, ?e nie xle na tym ft bugu zarabia?es nawet pono? po 20GB na dzie? ... to nawet lepiej ni? na dupowaniu...
Tylko CS mia?e? za ft buga a mirage sworda na +8 sam zrobi?e? ?

czy mo?e kupi?e? bo wiedzia?e? ?e to 100% legit
Nie pisz nic wi?cej b?agam ci? bo ju? toniesz w tych bzdurach...dupuje/skupuje dupedy, u?ywa bug??w lub makro = ten sam
NOOB jak to okre?lacie...
Peace