Ogłoszenie

Strefa czasowa: UTC + 1

Teraz jest 2025-06-25 17:53:09
Łączny czas online:

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 120 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5 ... 8  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 2005-11-17 17:57:45 

?wi?te s?owa :)

/Scar dokladnie

Tytuł:
PostNapisane: 2005-11-17 18:27:15 

Ocenia? mo?esz ale je?eli dla ciebie kupowanie duped??w jest rzecz? oczywist? bo nic o tym nie by?o na stronie z regulaminem 8| to:

Albo jeste? tak t?py lub ten kto kupuje jest tak t?py, ?e nie potrafi rozr???ni? dupeda (np iron neckleck +3...itp) bo chyba mi nie wm??wisz, ?e gdyby nie dupowali na tym serwie to takie co? by sprzedawa? co 3 ....ma?o tego i jeszcze twoim zdaniem jest normalnym zarabianie na nich i robienie sobie tego niby setu legit.

Dlamnie cz?owiek kt??ry zdupowa? cokolwiek ?wiadomie i ten kt??ry kupi? to ?wiadomie nie r???ni si? niczym. Bo ten kto? tego nie osi?gn?? w sposs??b uczciwy....wi?c poj?cie legit jest chyba dla was bćaaardzo obce.

Nie mo?e by? tak, ?e s? r??wni i r??wniejsi albo jeste? legit i do moradon chodzisz po scrolle i upowa? bo wiesz, ?e nawet item +1 by? przez noob??w dupowany i to nie jest ?art ...

Przecie? wyra?nie napisa?em,?e nie obchodzi mnie czy w tej grze dupuje ten, tamten czy inny...

Tylko mo?e ja ?le to pisze...zacznijmy tak...Ile masz lat ? Je?eli do 15-16 wybaczam ci ten post...a je?eli 17-18 i wy?ej to ty chyba nigdy nie pojmiesz pojecia "legit" :S Kto? kto dupuje jest noobem ale ten co ?wiadomie kupi? zdupowany item i go sprzeda? dro?ej (zapewne inn? postaci? :lol2: ?eby nikt go nie zobaczy?) jest graczem fair-play to zako?czym ju? ten w?tek.

/Scar zmien haslo bo to wyszlo z obiegu "ile masz lat bo ja jestem 20 latkiem z umyslem dziecka" sluchaj jesli oceniasz ludzi po wieku a nie po czynach to ty jestes lama i no0bem "peace"

A dlaczego mia?em wyj?c z klanu skoro:
Po 1 nie by?em liderem klanu zreszta u nas nigdy go nie by?o tylko na pi?mie.
Po 2 Iron neckleck +0 dla jasno?ci kt??ry mia?em by? na bank dupni?ty to samo tyczy diamond ringa +0 dla jasno?ci.
Po 3 Glave +8 kt??rych w tamtym czasie by?o pono? 2 na serwie i niby by? na 100% legit....a mimo to usuneli mi go.
Po 4 Skoro ja zaakceptowa?em to co si? dzieje to i te? to, ?e dupuj? i nie wa?ne czy polak czy turek bo dla mnie w przeciwie?stwie do ciebie (bo takie mam wra?enie) turek i polak nie robi ?adnej r???nicy i nie uwa?am i nigdy nie uwa?a?em si? za lepszego od nich a ty jeszcze powiniene? im podzi?kowa? bo ?eby nie ich $ to by? lata? po jakich? tam MYKO czy JPKO.

Resell popieram ...jest ca?kowicie dozwolony ale ?wiadome kupywanie item??w pod przykrywk? resellu jest dla ciebie czym? normalnym czyli np ja dupuje 2 itemy jeden biore dla siebie a drugi sprzedaje i te? mam nie kiepski resell i wi?cej zarobie ni? ty chocia? jest to prawie to samo. Ja to widze tak tw??j resell = nie moge bez tego gra? gdy? jestem takim biedakiem i to nie pozwala mi utrzyma? si? w tej grze = jeste? noobem bo oszukujesz nas a przedewszystkim SAM SIEBIE....przykre.

Mirage slysza?em, ?e nie xle na tym ft bugu zarabia?es nawet pono? po 20GB na dzie? ... to nawet lepiej ni? na dupowaniu...
Tylko CS mia?e? za ft buga a mirage sworda na +8 sam zrobi?e? ? 8| czy mo?e kupi?e? bo wiedzia?e? ?e to 100% legit :jupi:
Nie pisz nic wi?cej b?agam ci? bo ju? toniesz w tych bzdurach...dupuje/skupuje dupedy, u?ywa bug??w lub makro = ten sam NOOB jak to okre?lacie...

Peace

Tytuł:
PostNapisane: 2005-11-17 18:50:01 

Ta 40 GB dziennie lol nie mam MS+8 tylko Durandala +8 kupionego za kase mo?na powiedzie? clanow? bo sprzeda?em MS+6 i MS+1 i Durandal nie kosztuje tyle co MS+8 czyli 35 GB tylko 16 GB tak dla jasno?ci i kupi?em go odrazu po dupe wipe. A po 2 nawet jak bym mia? w ... kasy to bym nigdy nie kupi? zadnej bi?uteri +1 i wi?cej.

Tytuł:
PostNapisane: 2005-11-17 19:05:04 

To mo?e tak:

Co powiecie na to...wpadam po tym wspania?ym dupwipe na konto kumpla i oczywi?cie poznika?o mu to i owo ale co jest najlepsze zosta? mu jeden earing +3 unikat...dla mnie sprawa jest jasna tw??j legalny durandal jako to parwie, ?e uj??e? wcale nie musi by? legalny i zapewne nie jest poprostu nie znik? i kto? go szybciorem sprzeda?.....

A tak btw o tych 20GB lub prawie wiem od pewnego cz?owieka kt??ry zna? ci? ...pono? fajny screen mieli?cie z freedomami jak na ft bugu jechali?cie...wi?c wiesz to nie jest wyssane z palca....

Peace

Tytuł:
PostNapisane: 2005-11-17 19:49:01 

mamy ss mamy ;D

Obrazek

Tytuł:
PostNapisane: 2005-11-17 20:29:42 

taa z ca?ym clanem freedom??w ca?a 50-si?tka lol tylko ProvoKing by? a 2 raz chyba 3 ich by?o. LoL i ciekawe sk?d ta osoba mo?e wiedzie? ile mia?em kasy jak nie jest mn? i jak bym zarabi? tyle to bym kupi? MS+8/80 a tak BTW to nie ja biegam z Raptorem +8/80 Aaa i prawie bym zapomnia? jak si? tam czepiasz FT to co u was robi? w clane DV+7 o_O <taa kupi?em w moradonie pewnie lol>

Tytuł:
PostNapisane: 2005-11-17 20:47:15 

Dok?adnie zosta? zakupiony bo si? pyta?em jeszcze osob? kt??ra go mia?a a napewno by mnie nie ok?ama? bo wiesz u nas w klanie nie by?o tajemnic dok?adnie wiedzia?em kto dupowa? i nawet kiedy dupowa?....

Matek pisze ?e ma SS a ty odpisujesz nie wiadomo po co i co jeszcze powiedz ?e legit jeste? i b?dzie COOL.

Nie gram ju? od oko?o 3 tygodni ...wi?c si?a rzeczy nie interesuje mnie co on ma ale przecie? on nie znik?...to czyli legit wi?c w czym problem nawet zosta? kupiony z tego co m??wi? po tym dupwipe...a najlepsze jest to ?e kiedy ja chcia?em kupi? jeszcze kiedy wszyscy dupowali to nie da?em rady a po dupwipe myk pyk cyk i jest...100% legit jak tw??j durandal ;D A co do FT to przecie? my mo?emy bo nooby ...dupuj?ce nooby i ju? nawet buguj?ce pytanie co ty tam robi?es legicie :lol2: No chyba ?e nagle nim nie jeste? wi?c jak ?miesz mnie wyzywa? i reszte od duper??w jak jeste? taki sam....hipokryzja i nic wi?cej...i to taka polska hipokryzja bo tylko polak jest taki.

Aha mam wiadomo?? od Sneeza..po us?yszeniu tego co tu si? dziej a zaje?d?a hipokryzja taki ludzi jak ty i grossman to kaza? wam przekaza? wiadomo??:

Jeste?cie lamy wszystko wysz?o na jaw nawet pere?ka Ciusma si? obna?y? ;) i powiedzia? zeby?cie go odbanowali bo nawet nie wie dok?adnie za co dosta?.

Tytuł:
PostNapisane: 2005-11-17 21:38:02 

sneeze i jego inteligientne texty

Obrazek

Tytuł:
PostNapisane: 2005-11-17 22:25:11 

LOL za co dosta? bana to on ju? jest taki g?upi ?e nie wie za co jak dawa? linka do kospa <pewnie z key logerem> I "lam?" to jest on jak ju? sobie nadupuje od nowa rzeczy i zrobi si? znowu BP to mi mo?e pokaza? 1vs1 jaki jest fajny btw on pewnie nie wie co to znaczy hipokryta. W klanie nie by?o tajemnic ?e dupujecie gratuluje clanu a na t? FT poszed?em przez takich w?a?nie ?wok??w co dupuj?. Jak to co robi?em w FT chcia?em zarobi? pewnie jak by tw??k clan wiedzia? jak to przej?? na bugu te? by odrazu polecia? <i tak mysle ?e tam byli?cie> i nie moim zdaniem nie jest to to samo co dupowanie bo przejscie FT nie pozwoli?o mi da? np. wszystkim Rougom w clanie ROLa +3 wi?c zastan??w si? co por??wnujesz.

Tytuł:
PostNapisane: 2005-11-17 23:04:11 

ja bym +0 nie pogardzil :D

Obrazek

Tytuł:
PostNapisane: 2005-11-17 23:36:18 

Mirag napisał(a):
LOL za co dosta? bana to on ju? jest taki g?upi ?e nie wie za co jak dawa? linka do kospa <pewnie z key logerem> I "lam?" to jest on jak ju? sobie nadupuje od nowa rzeczy i zrobi si? znowu BP to mi mo?e pokaza? 1vs1 jaki jest fajny btw on pewnie nie wie co to znaczy hipokryta. W klanie nie by?o tajemnic ?e dupujecie gratuluje clanu a na t? FT poszed?em przez takich w?a?nie ?wok??w co dupuj?. Jak to co robi?em w FT chcia?em zarobi? pewnie jak by tw??k clan wiedzia? jak to przej?? na bugu te? by odrazu polecia? <i tak mysle ?e tam byli?cie> i nie moim zdaniem nie jest to to samo co dupowanie bo przejscie FT nie pozwoli?o mi da? np. wszystkim Rougom w clanie ROLa +3 wi?c zastan??w si? co por??wnujesz.

W?a?nie o to chodzi, ?e to jest to samo.Dupowanie to jest b??d gry.. tak jak bicie dm`??w na bugu czy FT bug.Wykorzysta?e? luke ....u?atwi?e? sobie gre.Czym si? r???ni p??j?cie do FT i zarobienie 20GB od zdupowania sobie tych GB ?W obu przypadkach mam je za darmo, w obu skorzysta?em z tego ?wiadomie wiedz?c, ?e jest to oszukiwaniem. Ale oczywi?cie dla ciebie jest to ju? inna miara.

Dobrze, ?e napisa?e? "?e przez takich ?wok??w co dupuj?" poszed?em do FT na bugu zarobi? kase bo w tej chwili moge w dowolny spos??b tak ?eby? i Ty to zrozumia? wyt?umaczy? moich kumpli. Oni poszli dupowa? w?a?nie przez takich ludzi co dupowali przed nimi bo te? chcieli zarobi?.No wreszcie nadajemy na tych samych falach :lol2:

Nie nie byli?my nigdy w FT, ?eby przej?? go na bugu.

Jeden lub dw??ch rogue mia?o chyba role ale czy +3 ? +2 napewno ale ?eby wszyscy 8| sk?d ty takie info masz ?

LoL a dlaczego mieli ukrywa?, ?e dupuj? przed w?asnym klanem? Gramy razem od pocz?tku istnienia tego serwera no prawie od pocz?tu.My?lisz, ?e kto? z nas by si? na niego obrazi? ? To jest jego wyb??r jego decyzja..dlaczego mam mu m??wi? co ma robi? i jak gra?? Wi?kszo?? z nas jest pe?noletnia a nie kt??rzy maj? nawet rodzine.Wi?c napewno nie b?d? si? bawi? w nauczyciela a tymbardziej mu narzuca? jak ma gra?. Dlamnie jest to jasne jak s?o?ce.

Tytuł:
PostNapisane: 2005-11-17 23:42:34 

Ja wcalnie nie usprawidliwiam tego co zrobi?em tylko zada?e? pytanie czemu to odpowiadam tylko jest jedna r???nica ja to zrobi?em 3 razy i doszed?em do wniosku ?e koniec a wy to robicie dalej. Dla mnie to koniec tematu bo w k???ko piszemy to samo a do porozumienia i tak nie dojdziemy.

Tytuł:
PostNapisane: 2005-11-18 10:37:03 

Mirag napisał(a):
Ja wcalnie nie usprawidliwiam tego co zrobi?em tylko zada?e? pytanie czemu to odpowiadam tylko jest jedna r???nica ja to zrobi?em 3 razy i doszed?em do wniosku ?e koniec a wy to robicie dalej. Dla mnie to koniec tematu bo w k???ko piszemy to samo a do porozumienia i tak nie dojdziemy.

Z tego co ja wiem po wyj?ciu patchy zdupowanie czegokolwiek jest nie mo?liwe.Grasz w t? gre wi?c powiniene? wiedzie?.Ka?dy trade uniemo?liwia przej?cie przez portal 2 minuty to samo tyczy si? inn.

Nie usprawiedliwiasz ale tak to w?a?nie zabrzmia?o.

Widzisz Ty jak i tw??j klan pr??bowali?cie wm??wi?, ?e nic nie macie na sumieniu, a jednak tak nie jest. W twoim przypadku FT bug 3 razy wi?c o przypadku nie ma mowy, itemy masz/acie z moradon (tak jak i ja mia?em) wi?c wiedza na temat ich prwdziwo?ci te? nie by?a wam obca. Ja bardzo dobrze wiedzia?em, ?e te lepsze itemy kt??re sobie mam zamiar kupi? nie s? w 100% legalne. Ca?y czas s?ysze, ?e duper jest z?y, jest noobem ale jak p??jde i kupie od niego to co on zdupowa? to ju? jest ok, wszystko gra jak tylko zarabiam na tym w ?adnym wypadku mi to nie u?atwia gry tak jak dla grossmana 8| Tylko co by by?o jakby ich nie by?o ? Oczywi?cie nie m??wie, ?e si? nie da robi? resselu na shitach tylko powiedz ile na nich zarobisz a ile zarabiali na dupedach (iron necklek +3,iron belt +3 itp). Jestem w 100% pewny, ?e nikt by sobie dupy nie zawraca? ?eby zarobi? 10mil na chitynie +6.

Peace

Tytuł:
PostNapisane: 2005-11-19 04:53:55 

Pochwały: 1
... (specjalnie zaczalem od kurwy) ja bym sobie dupe zawtacal, zeby nawet 7 M zarobic, bo ... biedny jestem, a co dopiero 2 GB czy wiecej i nie ma co pierdolic ze resell = dupe, bo nie wiem ... kogo wy chcecie oszukac, chyba tylko siebie.

Pieklo i niebo nie istnieja.
Nosimy je wszedzie ze soba.

Tytuł:
PostNapisane: 2005-11-19 09:47:19 

Muad napisał(a):
... (specjalnie zaczalem od kurwy) ja bym sobie dupe zawtacal, zeby nawet 7 M zarobic, bo ... biedny jestem, a co dopiero 2 GB czy wiecej i nie ma co pierdolic ze resell = dupe, bo nie wiem ... kogo wy chcecie oszukac, chyba tylko siebie.

Dok?adnie robienie resellu na dupni?tych itemach jest zajebistym wyt?umaczeniem si? dla was, ?e to w ?aden spos??b nie u?atwia gry.Bo jasn? spraw? jest, ?e 2GB bez dup ery na resellu jednego itemu by? nie zarobi? w tak ?atwy spos??b i tak cz?sto bo takich tanich item??w by?o bardzo du?o.

Ja nigdy nie by?em biedny....a szczerze m??wi?c jeszcze gorzej mi si? z kas? powodzi?o jak wysz?o to ca?e KE (DM=2 dropy na 2 scrolle bez premium ..nie wiem jak by?o z premium bo nidgy nie mia?em).No c??? napisze to jeszcze raz dla was s? r??wni i r??wniejsi. Robi? ich nie mo?na ale kupowa? wiedz?c o tym, ?e jest dupni?ty jest ok aaa bo ich nie nosisz tylko sprzedajesz dro?ej bo ten co to sprzedawa? mia? tyle GB, ?e tylko chcia? si? tego pozby?.
Jedno pytanie czy wed?ug was iron belt +3 bez dupe ery by?by codziennie na merchu za 999.999.999 mln ? A ty by? na nim zarabia? (po przykrywk? resellu o ile si? masz za legit playera ) Zreszt? ju? coraz mniej jest os??b z czystym sumieniem o ile w og??le jacy? tu s?....

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 120 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5 ... 8  Następna strona