mowerman napisał(a):
Zabijaka napisał(a):
teraz ju? wie ... a jesli jeste? daniel po??dny to wyjd? z tego klanu .... i nieo?mieszaj mnie bo bardzeij tymi tekstmi o?mieszasz siebie ......
Wzywaj? mnie wi?c jestem...
Ma?e sprostowanie to by?o zdanie o starym HH wi?c ten screen jest conajmniej ?enuj?cy
Powiem wam co? jeszcze rozejrzyjcie si? troszke i popatrzcie co si? dzieje...chcecie zmienic serwa ? zacznijcie od strony ork??w bo tyle raptorow +8 w ?yciu nie widzia?em. A nie b?dziecie tu pisa? o jakich? polskich z?ych duszkach a np....to si? ... zdobylo legalnie i ?aden zabijaka czy inna lama (kt??ra pewnie tylko ks-uje w CZ lub noob??w szuka) nie b?dzie mnie i moich koleg??w z klanu obra?a?. Zreszt? kieruje to do was Nietykalni jak jeste?cie tacy dobrzy a my noob??w naprzyjmowali?my ?eby np podbi? to dlaczego si? nie zgodzili?cie nigdy na clan vs clan na arenie ? Przecie? my gra? nie umiemy a mo?e dlatego, ?e nie pozwala wam Ciusma kt??ry BTW kaza? wam chodzi? i ka?e na wojny o 3 w nocy i dlatego macie tyle np bo nabili?cie je na noobowskich wojnach bo taka ona wla?nie jest a no i wasz mega ks-er Leonsjo czy jak tam go zwal, kt??ry biega? zawsze po lewej stronie (widzia?em to milion razy) i ks tych co naprawde potrafili "normalnie powalczy?" reszte dodajcie sobie sami...
hehe wyj??e? mi to z ust, szczeg??lnie jak si? gra u Karus??w to si? to widzi...bardzo...
co do Nietykalnych, imho, maj? sprz?t, ale z wykorzystaniem bywa gorzej niestety
a co do A...eee tutaj to ju? jest strz?pienie j?zyka

nie s? ?wi?ci, jak ?aden polski klan na bera...i trzeba si? do tego poprostu przyzna?, a nie pr??bowa? mydli? oczy i robi? zb?dne flame'y...btw Zabijaka, moderator jeste?, a ?amiesz sam punkty regulaminu...daj looz

niewarto sobie do garde? skaka?...