Ogłoszenie

Strefa czasowa: UTC + 1

Teraz jest 2025-06-26 23:37:29
Łączny czas online:

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 68 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 2005-10-24 18:49:06 

co do tego pojedynku klan??w to ciekawy pomys? :) tylko i tak by?cie niemgli popr??bowa? si? poniewa? na arenie zadu?o ludzi :) i zawsze by kto? wam m??g? przeszkodzi? ... a co do mega KSa noob zabijaki to zapami?taj .. w CZ niema czego? takeigo jak KS oO Oo bo mo?na by powiedzie? ?e np zuce nov? i kto? zuci po mnie i mi zKSuje .... oO Oo

Bux - 0.01c za click

Tytuł:
PostNapisane: 2005-10-24 18:56:28 

Zabijaka napisał(a):
co do tego pojedynku klan??w to ciekawy pomys? :) tylko i tak by?cie niemgli popr??bowa? si? poniewa? na arenie zadu?o ludzi :) i zawsze by kto? wam m??g? przeszkodzi? ... a co do mega KSa noob zabijaki to zapami?taj .. w CZ niema czego? takeigo jak KS oO Oo bo mo?na by powiedzie? ?e np zuce nov? i kto? zuci po mnie i mi zKSuje .... oO Oo

Mega ks noob to akurat nie chodzi?o o ciebie..a co do ks w cz chyba jest co? takiego i mo?e zabrzmi to nie fajnie ale granie magiem lub arczerem to jest granie tylko na ks...?ycie

Tytuł:
PostNapisane: 2005-10-24 18:58:53 

Pochwały: 2
Taa a jak 3 wojow sie rzuci na 1 to tam niema wogole ks'u? Zaleta maga- zadaje duzo dmgu kilku celom naraz. Niejego wina ze autorzy tak zaprojektowali gre i dopuscili do podobnych sytuacji. KS w cz zawsze jest i bedzie.

Tytuł:
PostNapisane: 2005-10-24 19:02:32 

ale powiedz co to za zabawa jak mag niema szans prawie z nikim solo oO jedynie jakie? szanse przejawiaj? si? w pojedynku mag vs mag albo mag LR vs inni ( lecz jak niewejdzie stun to wtedy i tak mag przegra :> ) mag vs rogue ZzZz spike hit 1500 normalny a na tournamencie po 2.7k / 3k wjezdza mi :> warior to samo mniejsza sila razenia ale za to nieladujacy sie ( chyba bo nigdy neimialem sword dancing ) czar co wali caly czas owne damage a jeszcze ze scremem to mag niema nawet jak uciec ... o BP niemowie bo zwykle s? to HOLY .. PARASIDE i ... ka?dy wie co dalej ....

a co do archera to czy on jest KS ekhmm tu mo?na by sie zastanowi? poniewa? zawsze jego strza?a ma dosy? spore ra?enie mnie wal? po 500 - 600 :> a z tor .. po 1k - 1.2k wi?c niewiem czy mozna by to nazwac KSem

Bux - 0.01c za click

Tytuł:
PostNapisane: 2005-10-24 19:09:33 

Epic napisał(a):
Taa a jak 3 wojow sie rzuci na 1 to tam niema wogole ks'u? Zaleta maga- zadaje duzo dmgu kilku celom naraz. Niejego wina ze autorzy tak zaprojektowali gre i dopuscili do podobnych sytuacji. KS w cz zawsze jest i bedzie.

Nie zapominaj o tym, ?e bieganie lew? stron? solo (przynajmniej na beramusie) jest nie realne chyba, ?e idzie si? na ks...a 3 woj??w na 1 hmm dobre ale nie zgodz? si? z tym gdy? w moim mniemaniu tych 3 woj??w jest w jednym party, a je?eli nie....?ycie.

Ale mi nie chodzi tu o jakie? pojedy?cze przypadki tylko o klepanie tego samego schematu dzie? w dzie? biegn?c za dziesi?cioma i w?a?nie niestety tylko ks-uj?c bo pewnie jak ju? zostanie sam to leci town w 0.00001 sekundy lub gleba bo takie umiej?tno?ci...

[ Dodano: Pon 24 Pa?, 2005 19:09 ]
Zabijaka napisał(a):
ale powiedz co to za zabawa jak mag niema szans prawie z nikim solo oO jedynie jakie? szanse przejawiaj? si? w pojedynku mag vs mag albo mag LR vs inni ( lecz jak niewejdzie stun to wtedy i tak mag przegra :> ) mag vs rogue ZzZz spike hit 1500 normalny a na tournamencie po 2.7k / 3k wjezdza mi :> warior to samo mniejsza sila razenia ale za to nieladujacy sie ( chyba bo nigdy neimialem sword dancing ) czar co wali caly czas owne damage a jeszcze ze scremem to mag niema nawet jak uciec ... o BP niemowie bo zwykle s? to HOLY .. PARASIDE i ... ka?dy wie co dalej ....

a co do archera to czy on jest KS ekhmm tu mo?na by sie zastanowi? poniewa? zawsze jego strza?a ma dosy? spore ra?enie mnie wal? po 500 - 600 :> a z tor .. po 1k - 1.2k wi?c niewiem czy mozna by to nazwac KSem

Widzisz bo zapominasz o jednym za du?o os??b podupowalo co nieco ale Ancalentari jest wszystkiemu winne i dlatego jest jak jest i tego ju? nie zmienisz cho?by ca?y klan Nietykalnych czy Orda co? tam pisa?o jacy to ?li jeste?my a czy da rade mag vs rouge...da kiedys widzia?em pare razy jak nie jaki CCCSakura t?uk roug??w 1vs1 ale teraz ka?dy rouge albo u?ywa KOSP w itemach +8 minimum albo ma itemy +9 i wtedy nawet KOSP mu nie jest potrzebny....ju? nie wspomne o tym jakie on ma unikaty.....dlatego padasz jak mucha bo mag juz niestey sux chyba ze sobie zrobisz set +10 hp i bedzie lazil z butelkami 1500 heal i mia? w party jeszcze 2 takich mag??w...bez tego jak to m??wi? ?ycie...nie koniecznie sprawiedliwe.

Tytuł:
PostNapisane: 2005-10-24 19:18:45 

ja niewnikam w sprawy tureckich klanow bo bym chyba dosta? sza?u patrz?c na ich itemki i to uzywanie KOSP w czasie wojny ARROW SHOWER OMG !!! najgorsza ?ecz jak? mozna by?o zrobi? !!! a to ?e czepiam si? was to chc? tylko tyle ?eby ludzie niepor??wnywali np turasow co dupuj? do polakow co robi? .. ekhmm to samo ..... chcia?bym ?eby ... przynajmniej polacy niedupowali / czitowali itd ale ... te? to robi? japierdole ............................ ale co ja ... zrobie ??by tak neiby?o oO ......... wed?ug mnie ban nic niezrobi komu? kto dupuje bo zawsze ma ekhmmm " zapasowe konto " ..... na kt??rym pewnie trzyma itemki itd ...... a ceny przez to s? na rynku przera?aj?ce oO i nieoszukuj?cych ludzi bardzo ?adko sta? na jaki? itemek ...... poniewa? ludzie co maj? po 100gb + mog? kupowa? wszystko poniewa? im te ceny nieprzeszkadzaj? ........... ale przynajmneij wida? ze " nowy ? " GM wzi?? si? do roboty przez 30 min gry zauwazylem co? kolo 4 banow za bug skile i chyba 2 za KOSP ... licz? ?e si? poprawi .. :/

Bux - 0.01c za click

Tytuł:
PostNapisane: 2005-10-24 19:30:16 

mowerman napisał(a):
Zabijaka napisał(a):
teraz ju? wie ... a jesli jeste? daniel po??dny to wyjd? z tego klanu .... i nieo?mieszaj mnie bo bardzeij tymi tekstmi o?mieszasz siebie ......

Wzywaj? mnie wi?c jestem...

Ma?e sprostowanie to by?o zdanie o starym HH wi?c ten screen jest conajmniej ?enuj?cy 8|
Powiem wam co? jeszcze rozejrzyjcie si? troszke i popatrzcie co si? dzieje...chcecie zmienic serwa ? zacznijcie od strony ork??w bo tyle raptorow +8 w ?yciu nie widzia?em. A nie b?dziecie tu pisa? o jakich? polskich z?ych duszkach a np....to si? ... zdobylo legalnie i ?aden zabijaka czy inna lama (kt??ra pewnie tylko ks-uje w CZ lub noob??w szuka) nie b?dzie mnie i moich koleg??w z klanu obra?a?. Zreszt? kieruje to do was Nietykalni jak jeste?cie tacy dobrzy a my noob??w naprzyjmowali?my ?eby np podbi? to dlaczego si? nie zgodzili?cie nigdy na clan vs clan na arenie ? Przecie? my gra? nie umiemy a mo?e dlatego, ?e nie pozwala wam Ciusma kt??ry BTW kaza? wam chodzi? i ka?e na wojny o 3 w nocy i dlatego macie tyle np bo nabili?cie je na noobowskich wojnach bo taka ona wla?nie jest a no i wasz mega ks-er Leonsjo czy jak tam go zwal, kt??ry biega? zawsze po lewej stronie (widzia?em to milion razy) i ks tych co naprawde potrafili "normalnie powalczy?" reszte dodajcie sobie sami...

hehe wyj??e? mi to z ust, szczeg??lnie jak si? gra u Karus??w to si? to widzi...bardzo...
co do Nietykalnych, imho, maj? sprz?t, ale z wykorzystaniem bywa gorzej niestety

a co do A...eee tutaj to ju? jest strz?pienie j?zyka :/ nie s? ?wi?ci, jak ?aden polski klan na bera...i trzeba si? do tego poprostu przyzna?, a nie pr??bowa? mydli? oczy i robi? zb?dne flame'y...btw Zabijaka, moderator jeste?, a ?amiesz sam punkty regulaminu...daj looz :) niewarto sobie do garde? skaka?...

Tytuł:
PostNapisane: 2005-10-24 19:32:10 

Problem w tym, ?e nic si? nie zmieni no chyba, ?e wielk? zmian? nazywasz likwidacje kospa kt??ry mi akurat wisi.....i nie wiem po co p?aka? nad wszystkim...bo zrozum cz?owieku, ?e dop??ki bedzi? istnia? rollback to NIDGY NIC SI? NIE ZMIENI je?eli chodzi o dupowanie. Mam rozumie?, ?e my polacy chcemy by? uwa?ani za lepszych od turk??w co? typu polak nie dupuje i jest cool legit....przypomina mi si? MU online tyle, ?e tam najgorszym wrogiem polaka jest VN Vietnam no i co pop?akali po dostawali baty pod bram? itp i tyle z ich p?aczu. Lepiej zach?? polak??w do kupowania premium dostaniesz notice po polsku na stronie wtedy napiszemy do GM`a my polacy gramy legit ban all turks.

Tytuł:
PostNapisane: 2005-10-24 19:37:27 

Grrr bo wytrzyma? niemoge ... :]

[ Dodano: 24 Pa? 2005 07:34 pm ]
i nieprzypominaj o tym notice bo w tym to przesadzili .............

i ka?dy obra?a turasow " niby gorsza rasa Lolz " bo niby dupery / czitery itd .. popatrzcie na siebie ...... <--- i w?a?nie o to mi najbardziej chodzi ...... jak chcecie ?eczywi?cie by? lepsi od turasow to grajcie na legalu a niewyzywajcei ich bo wyzywacie jednoczesnie siebie ....

[ Dodano: 24 Pa? 2005 07:37 pm ]
a jesli chcecie czitowa? tylko daltego ?e chcecei by? " najlepsi na servie " to pami?tjcie ?e na cziteraz zawsze przyjdzie czas ... i pope?ni b??d wtedy mo?e mei? BANa ...

Bux - 0.01c za click

Tytuł:
PostNapisane: 2005-10-24 19:38:14 

ZnudzonY napisał(a):
mowerman napisał(a):
Zabijaka napisał(a):
teraz ju? wie ... a jesli jeste? daniel po??dny to wyjd? z tego klanu .... i nieo?mieszaj mnie bo bardzeij tymi tekstmi o?mieszasz siebie ......

Wzywaj? mnie wi?c jestem...

Ma?e sprostowanie to by?o zdanie o starym HH wi?c ten screen jest conajmniej ?enuj?cy 8|
Powiem wam co? jeszcze rozejrzyjcie si? troszke i popatrzcie co si? dzieje...chcecie zmienic serwa ? zacznijcie od strony ork??w bo tyle raptorow +8 w ?yciu nie widzia?em. A nie b?dziecie tu pisa? o jakich? polskich z?ych duszkach a np....to si? ... zdobylo legalnie i ?aden zabijaka czy inna lama (kt??ra pewnie tylko ks-uje w CZ lub noob??w szuka) nie b?dzie mnie i moich koleg??w z klanu obra?a?. Zreszt? kieruje to do was Nietykalni jak jeste?cie tacy dobrzy a my noob??w naprzyjmowali?my ?eby np podbi? to dlaczego si? nie zgodzili?cie nigdy na clan vs clan na arenie ? Przecie? my gra? nie umiemy a mo?e dlatego, ?e nie pozwala wam Ciusma kt??ry BTW kaza? wam chodzi? i ka?e na wojny o 3 w nocy i dlatego macie tyle np bo nabili?cie je na noobowskich wojnach bo taka ona wla?nie jest a no i wasz mega ks-er Leonsjo czy jak tam go zwal, kt??ry biega? zawsze po lewej stronie (widzia?em to milion razy) i ks tych co naprawde potrafili "normalnie powalczy?" reszte dodajcie sobie sami...

hehe wyj??e? mi to z ust, szczeg??lnie jak si? gra u Karus??w to si? to widzi...bardzo...
co do Nietykalnych, imho, maj? sprz?t, ale z wykorzystaniem bywa gorzej niestety

a co do A...eee tutaj to ju? jest strz?pienie j?zyka :/ nie s? ?wi?ci, jak ?aden polski klan na bera...i trzeba si? do tego poprostu przyzna?, a nie pr??bowa? mydli? oczy i robi? zb?dne flame'y...btw Zabijaka, moderator jeste?, a ?amiesz sam punkty regulaminu...daj looz :) niewarto sobie do garde? skaka?...

Mam rozumie?, ?e w zdaniu "nie s? ?wi?ci, jak ?aden polski klan na bera..." mia?e? na my?li te? sw??j klan czy jak ? :D

Tytuł:
PostNapisane: 2005-10-24 19:41:24 

m??j klan niejest polski a piszemy teraz o polskich .

Bux - 0.01c za click

Tytuł:
PostNapisane: 2005-10-24 19:42:58 

Pochwały: 13
a zreszta moze dupowanie jest zle ale czemu sie wyrzywacie na wszystkich, zazdroscicie im czy jak ?? no i co z tego ze co 2 woja w cz biega z raptorem +7 czy +8 i na tego znajdzie sie sposob, a i mag moze skrzywdzic jak nie zabic woja w czecie. Ja do Ancelentari jako clanu (grupy ludzi) nic nie mam sa pojedyncze jednostki ktore mnie wqrwialy jak tam bylem.Jaka wybrali droge do teo ze maja G1 nie wnikam chcieli to zdobyli i zycze wszystkim polskim klanom tego samego.

Tytuł:
PostNapisane: 2005-10-24 19:43:49 

Zabijaka napisał(a):
Grrr bo wytrzyma? niemoge ... :]

[ Dodano: 24 Pa? 2005 07:34 pm ]
i nieprzypominaj o tym notice bo w tym to przesadzili .............

i ka?dy obra?a turasow " niby gorsza rasa Lolz " bo niby dupery / czitery itd .. popatrzcie na siebie ...... <--- i w?a?nie o to mi najbardziej chodzi ...... jak chcecie ?eczywi?cie by? lepsi od turasow to grajcie na legalu a niewyzywajcei ich bo wyzywacie jednoczesnie siebie ....

[ Dodano: 24 Pa? 2005 07:37 pm ]
a jesli chcecie czitowa? tylko daltego ?e chcecei by? " najlepsi na servie " to pami?tjcie ?e na cziteraz zawsze przyjdzie czas ... i pope?ni b??d wtedy mo?e mei? BANa ...

Tylko, ?e ja nigdy w ?yciu nikogo nie wyzwa?em w KO od dupera...czy czitera turek mi nie pasuje tylko dlatego, ?e:
- angielski tragiczny
- proszenie o itemy
- zachowanie dziecinne
- i wiele innych :)

Nawet biegn?c po jakim? spocie i widze, ?e jakis turek siedzi na kosp i bije expa czy jaki? inny przychlast nawet sobie dupy nie zawracam robieniem screena czy wyzywaniem + straszeniem bo to nie jest moje zadanie tylko GM`a albo a nawet bym sie k?uci?, ?e GM`a to jest zadanie gry, kt??ra ma by? zabezpieczona albo zabezpieczana na bie??co (update 2 dni po wyj?ciu kosp) a nie po miesi?cu i to jeszcze patch. kt??ry mu nic nie robi i pewnie przez d?ugo nie zrobi dlatego GM w?azi i sam banuje.......

Tytuł:
PostNapisane: 2005-10-24 19:46:13 

zacze?o sie od tego ze gm na berku zacz?? szalac a skonczy?o na opierdalaniu ancalenteri.... by?o juz pare temat??w takich, a jak jakis sie powtarza to blokowac chyba trzeba, nie?

And She hates too

Tytuł:
PostNapisane: 2005-10-24 19:48:52 

ja znam paru spoko ziomali turasow i wiem r??wnie? ?e z wi?kszo?ci? turkow nieda si? dogada? po IngLIsZ bo po prostu nierozumi? i zaczynaj? te swoje " slm , bab co? tam " lecz trzeba tolerowa? tych co graj? uczciwie i wyru?niaj? si? spo?r??d innych np .. litle znajomo?ci? angielskiego :)

Bux - 0.01c za click

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 68 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5  Następna strona