Ogłoszenie

Strefa czasowa: UTC + 1

Teraz jest 2025-06-25 22:01:21
Łączny czas online:

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 57 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 2005-12-26 21:10:43 

Pochwały: 4
"darowanemu koniowi nie zagl?da si? w z?by", chcesz zeby gra by?a grywalna, zajebiscie stabilna a do tego bez kosper??w i wsi?kaj?cych item??w - idz graj w WoWa albo innego p?atnego rpga, gdzie nasz klient - nasz pan, tutaj k2 nam robi ?aske ze wypuszcza ko za darmo, mi te wszystkie problemy az tak nie przeszkadzaj? - mam gre w pe?ni za free i dzia?a na tyle dobrze ze moge spokojnie pograc z kumplami - to mi wystarcza.

Tytuł:
PostNapisane: 2005-12-26 21:22:45 

Pochwały: 1
C??? mo?na jeszcze doda?. Gra poprostu staje si? coraz bardziej komercyjna. Wystarczy popatrze? jak reaguje K2: czasowa obni?ka bronze premium by zach?ci? wi?cej os??b do jego kupna, t?umaczenie na turecki informacji na stronie K2 jak cho?by zakupi? premium za pomoc? paypala (bo wiadomo najwi?kszy procent kupuj?cych premium to ludzie pochodzenia tureckiego kt??rzy w wi?kszo?ci nie znaj? j?zyka angielskiego). Tego typu sytuacji prawdopodobnie b?dzie coraz wi?cej bo K2 wyczu?o mo?liwo?? zarobienia na tej grze w zwi?zku z jej rosn?c? popularno?ci?. Prawd? jest r??wnie? to, ?e ludzie widz?c bardzo du?? liczb? cziter??w, os??b u?ywaj?cych kosp??w po prostu rezygnuje z zakupu premium lub te? (co bardziej mo?liwe) nie mo?e kupi? premium ze wzgl?du na problemy techniczne (czytaj brak odpowiedniej karty, kt??rej sam osobi?cie nie posiadam co automatycznie eleminuje mnie z mo?liwo??i zakupu). Cz??ciowym rozwi?zaniem na kt??re dotychczas nie zdecydowa?o si? K2 a kt??re mo?liwe, ?e rozwi?za?o by cz??ciowo problem jest poprostu wprowadzenie osobnego serwra(??w) dla os??b posiadaj?cych premium, na kt??rym gmy pojawia?y by si? cz??ciej i sprawowali piecz? eleminuj?c osoby oszukuj?ce. Na takie serwery oczywi?cie mog?y by wej?? tylko osoby posiadaj?ce premium. Mora? z tego taki ?e mamy 3 wyj?cia: zmieni? na inna gr? (na przyk?ad Silkroad, kt??ry na ten moment jest darmowy, ale gra? si? za bardzo nie da ze wzgl?du na problem z pod??czeniem czy te? du?ymi lagami), narzeka? i gra? dalej lub poprostu gra? dalej.

Tytuł:
PostNapisane: 2005-12-26 21:25:04 

Cytuj:
zaraz ktos powie "nie chcesz nie graj" ... tak samo moge powiedziec w zyciu nie podoba ci sie bo nie masz zajebistej fury czy 10000000000m $ na koncie to nie zyj "

to chyba najg?upszy przyk?ad jaki s?ysza?em do tej pory, nie wiem czy pisa?e? to na bani, czy mo?e dopiero wsta?e? z ????ka.Co ma jaka? gierka wsp??lnego z ?yciem??Wog??le ten przyk?ad nie oddaje zreszt? sytuacji.Bo s? ludzie kt??rzy p?ac? i nawet wejs? na wojne nie potrafi?, a tacy kt??rzy nic nie daj? od siebie mog?, bo wbili si? wcze?niej, albo mieli wiecej szcz??cia.Pierdo?y, pierdo?y.

Powt??rze to jeszcze raz : NIE CHCESZ,NIE GRAJ, przeciez ta gra jest tak niesamowicie zjebana, ze nie op?aca si? za ni? p?aci?, nie??Chyba ?e z?era ci? na???g, i ju? nie umiesz wytrzyma?, musisz zagra?, a wpienia cie to jak kto? chce jeszcze za zaspokojenie tego na?ogu pieni?dze!No bo kto by pomy?la??!?!?!?

W regulaminie k2 NIC, ale to absoutnie NIC nie zapewnia ci darmowych wra?e?, nigdzie nie jest powiedziane, ze jak prezes sie wkurzy, to nie bedzie m??g? nam dojeba? takiej op?aty za sam? gierk?, ze nikomu juz nie bedzie sie chcia?o gra?.Powiniene? by? im wdzieczny ?e wog??le pozwalaj? ci wejsc na serwer i pograc, jak nie ma ludzi, albo jak masz chocby tyle m??zgu, ?eby wiedzie? jak ten limit omin??.

I, dla jasno?ci - nie, nie mam premium, i nigdy nie mia?em, ale zamierzam wykupi? golda w tym tygodniu.

Pozdro

Inactive

Tytuł: ech
PostNapisane: 2005-12-26 22:08:49 

k..na tu nie chodzi o gre ze jest zjebana, a to "NIE CHCESZ,NIE GRAJ" juz mnie zaczyna w....ac . Gra jest ekstra, pomysl i rozwiazania, itd.

Zalozmy kupuje projekt ekstra silnika, mecze sie pol roku lub wiecej kilka godzin dziennie by go zbudowac, czasami caly dzien, sam wszystko robie. Ukonczywszy 90% prac firma nagle oznajmia ze nie kupisz juz czesci tylko z kazda pierdola musisz zawozic caly silnik do serwisu i im placic (no jeszcze ujdzie) ale do tego jeszcze ci tak go rozreguluj? ze bedzie palic 3 razy wiecej bo takie buraki tam pracuja. I co wedlug was "NIE CHCESZ,NIE GRAJ" mam j....nac tym silnikiem i wywalic go na zlom, i tyle :?: Ja sie nie denerwuje na sam silnik tylko na tych burakow co tym wszystkim kreca.

Moze sie zle wyrazilem ale k..na jakbym nie chcial w to grac to bym 66 lvl'a nie zrobil bez zadnego macro i afk przy expie jak bylem 10 minut to gora. Pieniadze to najmniejszy problem, ale az mnie odrzuca przed zaplaceniem komus kto ma mnie gleboko w d... a do tego nie wykonuje nalezycie swojej pracy.

Tytuł:
PostNapisane: 2005-12-27 08:14:09 

Cytuj:
Zalozmy kupuje projekt ekstra silnika, mecze sie pol roku lub wiecej kilka godzin dziennie by go zbudowac

KUPUJESZ projekt - wydajesz kase.
Tu DOSTAJESZ projekt za darmo, i przy pomocy darmowych materia???w.A je?li tak napracowa?e? sie nad tym silnikiem i szkoda ci go wyrzuci?, po prostu p?a? za niego, niedu?? kwot?, a przecie? oni ci go nie rozreguluj? - wprost przeciwnie, za wydan? kas? dostaniesz co? w zamian.

P.S. Mi starczy k???tni, mam swoje zdanie i nie zamierzam go zmienia?, wiec sie tez juz tu nie bede wypowiada?.

Inactive

Tytuł:
PostNapisane: 2005-12-27 12:25:03 

tu akurat kupuje, dostaje to 1 i to samo, mam limity place za neta kase, a musialem ta gre sciagnac.. Ale olac juz to.

Mam takie cos, ze jak juz za cos place to wymagam aby to za co place bylo nalezycie wykonywane, mam gdzies ze dostane 30% wiecej expa, 50% mniej przy glebi i inne duperele, szczerze mam to gleboko w D. Niech juz zrobia ta gre platna calkowicie, mnie to rybka, mogle placic to najmniejszy problem, ale do wafla niech scigaja tych co lamia ich przepisy. Mam gdzies GM'a ktory wpadnie tylko po to zeby zrobic jakis event nawet jakbym IN dostal za free, niech w zamian przeleci sie po planszach i o wiele bardziej bym sie ucieszyl jakbym zobaczyl z kilka banow niz za glupi event. Jak juz mu sie pupci nie chce ruszac to niech zrobi event ze ten kto najwiecej w godzine zglosi macrowcow dostaje x prezentow, albo abyska za kazdego macrujacego >40 lvlowca.

Idac do restauracji mam gdzies czy mi podadza najlepsze lody, rybe, usadz? na najwygodniejszym fotelu i bedzie przygrywac w tle najlepsza kapela, jak talerz jest umazany w gownie :!: Innym moze to nie przeszkadzac, powiedza "nie chcesz, nie jedz" ale mnie to denerwuje jak przejechalem 200km po gowno.

Tytuł:
PostNapisane: 2005-12-27 18:22:43 

Pochwały: 2
Sluchajcie takie gadanie nic nie pomoze (ale to wiecie), Mi sie zdaje ze jak kazdy Polak poprostu jestescie/(my??) przeciwni wszelkim zmianom. Kazdy z nas musi sie pogodzic z polityka K2 jezeli zamierza dalej grac. Tak naprawde to i tak lepsze wyjscie od tego co wczesniej bylo zapowaidane (cz i abyss tylko dla premium). Tak placenie za macro i czity wydaje sie glupie ale zauwazylem ze czesc tych nazrekan pochodzi od osob co nie maja premium itp. Nie chcecie placic a jednoczesnie chcecie lepszej obslugi.......nie place to wymagam? Gdyby 70% grajacych palacila premium i K2 by cielo kase to nie sadze zeby koles z gold premkom nie moglby byc zbanowany. Przy tej ilosic premium userow musza dbac o kazdego kolesia dajacego im $$ nawet jak to cziter. W przciwnym wypadku lepiej bylo by wywalic 1 czita i zadowolic 10 placacych klijentow niz, tak jak to jest teraz 1 z premka (co to za rachunek 1v1 skoro mzona miec 2 palcacych premium). Mi sie zdaje ze jak kazdy Polak poprostu jestescie/(my??) przeciwni wszelkim zmianom.

Tytuł:
PostNapisane: 2005-12-27 19:44:42 

ja tam premium mam :/

tak tylko chcialem sobie ponarzekac :) Trzeba po prostu byc wytrwalym i prosic o zmiane na czysty talerzyk (zglaszac kospowco jak jest okazja itd) albo starac sie nie zwracac zbytniej uwagi i sie nie przejmowac tym calym gownem dookola, tylko cieszyc sie ladna muzyczka i dobrym jedzeniem.

Tytuł:
PostNapisane: 2005-12-28 10:15:38 

flykiler tylo jak to zrobic? :freak: gdzie ja mam kase tluc ? :F w abyss ludzi pelno w scianach XD na kaceonach same kospy a lvl nie najwiekszy wiec na dm se nie pujde albo golce itp 8|

Tytuł:
PostNapisane: 2005-12-28 11:22:06 

http://s11.invisionfree.com/knightonlin ... opic=29201

Je?li to sie uda to raczej sie sko?cz? sie problemy z logowaniem. Napewno nie b?d? takie cz?ste.

Tytuł:
PostNapisane: 2005-12-28 13:45:49 

nie no lOozik ... fajne rozwi?zanie :)

Bux - 0.01c za click

Tytuł:
PostNapisane: 2005-12-28 14:36:08 

ksk001 napisał(a):
gdzie ja mam kase tluc ?

zalezy kim grasz, jak grasz priestem (nie bp) to prawie nago mozesz latac do 60 albo 70 (fp wystarcza itd) ,zalezy kiedy bedziesz chcial skonczyc z expem i zabrac sie za pk :D
Teraz mozesz zebrac ludzi i HW, HH sobie pobic jak dasz rade. Zdaje sobie sprawe ze teraz jak masz niski lvl to cholernie trudno :/ bylem na goblinach bo latalem za balwankami i nie bylo tam gdzie nogi postawic tyle macrowcow :/ Prawda jest taka ze jakbym nie mial tego lvlu co teraz mam tylko ten 4x to bym ta gre rzucil bez mrugniecia w cholere.

A jak masz z kim lvlowac to expuj i tyle, ja jak gralem sinem to 55+ lvl zrobilem w gobowych platach i dual kurky +6 ;D

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 57 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4