Ogłoszenie

Strefa czasowa: UTC + 1

Teraz jest 2025-07-08 09:40:01
Łączny czas online:

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 122 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 9  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 2010-07-16 19:23:23 

Pochwały: 74
DivineCooba napisał(a):
chicalbym poznac twoj build na shaco, gdzie klon nic nie robi... pomijajac fakt, ze robi niewyobrazalny dmg, i oprocz 2 itemow robi sie go pod tanka. No ale czego ja wymagam...

Gdzie ja napisałem, że klon nic nie robi ślepy głąbie? Napisałem, że z racji iż shaco zazwyczaj lata z buffem, to pomimo użycia ulti i tak wiadomo kogo bić. No ale czego ja wymagam...

DivineCooba napisał(a):
to, ze nie potrafisz ich wymienic swiadczy o twojej ignorancji w tej kwestii, a nie o nich. a ten "nikt" nie potrafiacy ich wymienic to wlasnie wy. Bo to ja interesuję sie scena LoLa i turniejami, nie ty. Tak samo jak ty moglbys mnie pouczac o KO, poniewaz grales w to dluzej, nie bede sie sprzeczal. Ale jesli staraasz sie na sile udowodnic, ze jestes najmardrzejszy i najlepszy to sobie sporo nie pogadamy.

Ja się interesuje graniem, a nie sceną, forami, turniejami, pogawędkami z graczami i wspólnymi gay party w towarzystwie wzajemnej adoracji. Dlatego mam w dópie kto jest obecnie top el0 pr0 masta uber pwnzerem na scenie US, skoro powtarzając tutaj jego "mondrości" po prostu się ośmieszasz.

I w LoL-a gram wystarczająco długo, żeby mieć o nim pojęcie na tyle duże, żeby wiedzieć jakie bzdury wygadujesz, choć do graczy pokroju Łysego czy Kangoosa i Andaraste jeszcze mi sporo brakuje, głownie dlatego, że od jakiegoś czasu traktuję tą grę mocno rekreacyjnie, rozgrywając jeden- dwa mecze dziennie.

Tytuł:
PostNapisane: 2010-07-16 19:26:09 

Pochwały: 9
Lord3k napisał(a):
Skad wiesz, ze przeciwko sobie mialem nubow?

Bo jak napisalem , eve jest slaba

Łysy napisał(a):
ja ci pokazalem screena ze statami z prawie 500gier na eve, ignorancie. niestety twoje haj elo nie ogarnia tego ze postac uznana przez mityczne 'top fajv' moze w odpowiednich rekach niszczyc. eve maxuje sie najpierw hate spike - chcac farmic mozna to robic bez podchodzenia

top fajv stworzyliscie wy. "bez podchodzenia" oznacza dodatkowe 100 range ? daruj sobie. to nadal prawie jak melee

Co zas tyczy sie tego bujldu : Shen/ Soraka/ Shaco/ Ashe/ Annie

Baj de wej, ja napisalem na czym opieram swoje opinie na uznanych "top fajv" z ktorymi ty sie pewnie nigdy nie spotkasz i swojego doswiadczenia z ponad 1100 gier.

[ Dodano: 16 Lip 2010, 2010 19:29 ]
Zwierz@K napisał(a):
Ja się interesuje graniem, a nie sceną, forami, turniejami, pogawędkami z graczami i wspólnymi gay party w towarzystwie wzajemnej adoracji. Dlatego mam w dópie kto jest obecnie top el0 pr0 masta uber pwnzerem na scenie US, skoro powtarzając tutaj jego "mondrości" po prostu się ośmieszasz.

Z tym, ze te wspolne gay party, fora i pogawedki wnosza wiecej do mojej gry niz twoje 10 meczy. Wiesz, wg. mnie ty sie osmieszasz, wg. ciebie ja i tak do niczego nie dojdziemy.

Cytuj:
I w LoL-a gram wystarczająco długo, żeby mieć o nim pojęcie na tyle duże, żeby wiedzieć jakie bzdury wygadujesz, choć do graczy pokroju Łysego czy Kangoosa i Andaraste jeszcze mi sporo brakuje, głownie dlatego, że od jakiegoś czasu traktuję tą grę mocno rekreacyjnie, rozgrywając jeden- dwa mecze dziennie.

Mhm, a co to za pokroj, co wychwalaja eve i akali...

Tytuł:
PostNapisane: 2010-07-16 19:31:19 

Pochwały: 7
no co do twojego bilda, to od kiedy nie da się zklinsować z ignajta, soraka jest ekhm.. cienka, dostanie ignajta, wbijają w nią 2 osoby, albo ja sam potem (30min) i nie ma soraki, chyba że się robi na tanka ale wtedy leczy po 300 (nie chce mi się więcej)

Tytuł:
PostNapisane: 2010-07-16 19:35:41 

DivineCooba napisał(a):

top fajv stworzyliscie wy. "bez podchodzenia" oznacza dodatkowe 100 range ? daruj sobie. to nadal prawie jak melee

dodatkowe 200range + przeskakuje na nastepna najblizsza jednostke, co daje wystarczajaco duzo, aby przy ataku z odleglosci creepy pokaraly cie za to.

DivineCooba napisał(a):
Co zas tyczy sie tego bujldu : Shen/ Soraka/ Shaco/ Ashe/ Annie

Baj de wej, ja napisalem na czym opieram swoje opinie na uznanych "top fajv" z ktorymi ty sie pewnie nigdy nie spotkasz i swojego doswiadczenia z ponad 1100 gier.

taric/akali/fiddle/amumu/panteon i zegnaj

zapewne nie spotkam sie z nimi, jestem tego nawet pewny, ja gram na europejskiej wersji :)
ponad 1100 gier, jak to dumnie brzmi, a teraz kubelek zimnej wody na e-penisa, mam wiecej ^^

btw. ja swoje wychwalanie eve poparlem dowodami, a ty caly czas no jaa ale low elo , na evelinie graja, baa sa tak ciency ze nawet wygrywaja

Ostatnio edytowano 2010-07-16 19:37:53 przez Łysy, łącznie edytowano 1 raz

Tytuł:
PostNapisane: 2010-07-16 19:36:06 

coś tam o pokroju:

eve nie grałem, widziałem jak łysa grała i mi stykło, kiedy po 50min gry w 5v5 w ciągu 1,5 sek było 4v5

akali zacząłem grać sam i jest za silna, no ale skoro nie potraficie grać no to cóż..

Tytuł:
PostNapisane: 2010-07-16 19:36:12 

DivineCooba napisał(a):
Z tym, ze te wspolne gay party, fora i pogawedki wnosza wiecej do mojej gry niz twoje 10 meczy. Wiesz, wg. mnie ty sie osmieszasz, wg. ciebie ja i tak do niczego nie dojdziemy.

Rotfl, Praktyka > teoria. Co do ośmieszania się, to jak zwykle się mylisz, bo nie tylko w moich oczach się ośmieszasz ;)

DivineCooba napisał(a):
Mhm, a co to za pokroj, co wychwalaja eve i akali...

Nie tyle co wychwalają, ile pokazują, że chociaż 99,8% graczy na nich lami i mówi, że te chary są do niczego, to jednak na nich bardzo dobrze grają. A to budzi szacunek i uznanie. Na pewno większe niż "Cześć, jestem DivineN00ba, mam kolegów w usa co są w top 5 i chcemy ownić dalej a wy gówno wiecie na tym swoim EU więc STFU n000000bs".

Tytuł:
PostNapisane: 2010-07-16 19:37:28 

DivineCooba napisał(a):
Lord3k napisał(a):
Skad wiesz, ze przeciwko sobie mialem nubow?

Bo jak napisalem , eve jest slaba

Dokladnie dlatego Łysy ma nia takie staty jakie ma. Zapewne ciagle trafial na noobowa przeciwna druzyne co?

Tytuł:
PostNapisane: 2010-07-16 19:38:13 

Cicho Lordek, n00ba napisał, że jest słaba, więc jest słaba!

Tytuł:
PostNapisane: 2010-07-16 19:40:22 

e nie no jak, króel na te 500gier eve cały czas trafiał na nóbów bo na eu nie ma takich wymiataczy :rotfl:

Tytuł:
PostNapisane: 2010-07-16 19:41:53 

Zwierz@K napisał(a):
Cicho Lordek, n00ba napisał, że jest słaba, więc jest słaba!

Przepraszam, nie mam pojecia dlaczego tak mnie ponioslo.

Tytuł:
PostNapisane: 2010-07-16 19:43:47 

Najlepiej by było, jak by n00ba jakiś poradnik napisał, buildy i taktyki dla poszczególnych champów, co by nieco oświecić tą zacofaną europę.

Tytuł:
PostNapisane: 2010-07-16 19:45:02 

AHAHAHAHAHAHHAHA

(sry musiałem, zacząłem się śmiać po przeczytaniu tego w domu)

Tytuł:
PostNapisane: 2010-07-16 19:48:26 

sprowadzicie na nas gniew boskiego top fajv, pozalujecie jeszcze!

Tytuł:
PostNapisane: 2010-07-16 19:50:17 

Pochwały: 9
4 strony spamu, przepraszam, flejmu , bo wszystko sprowadza się do "n000by", przy temacie o rekrutacji w ciagu paru godzin. nie da sie ukryc, w tym jestescie najlepsi.

W kazdym razie, nie zaamierzam tracic wiecej czasu na ta bezsensowna dyskusje.

A, ze jestescie nie ugieci proponuje proste 3v3 lub 5v5 na eu lub us bez masterisow oraz run.

Zwierzak, za to ty takze osmieszasz sie nie tylko w moich oczach. Mowisz o szacunku i uznaniu. Szacunek ? uznanie ? ale za co ? za same random gry ? czy wygral jakikolwiek turniej ? Czy za tego pro uznaje go 20, 50, 200 czy moze 10.000 ludzi ? Bo liczby tez sie licza.

W kazdym razie pozdrawiam, i zamiast dawac mi screeny dajcie mi twarde dowody, pokazcie mi w czym eve jest lepsza od innych ap nukerow.

Tytuł:
PostNapisane: 2010-07-16 19:50:55 

Pochwały: 60
może ja to ściągne i pogram, bo widzę że brakuje tam Pró graczy ;p

Divine, im nie chodzi może o tyle że jest lepsza, ale o to że Łysy umie nią grać i ownować a nie tylko suportować...ja tak rozumuje

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 122 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 9  Następna strona