Ogłoszenie

Strefa czasowa: UTC + 1

Teraz jest 2025-07-13 01:17:34
Łączny czas online:

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 362 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5 ... 25  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 2010-03-04 14:32:35 

Pochwały: 74
jak bym mial 1k hp to pewnie by tak bylo :P ale na charach ktorymi gram moze mi za przeproszeniem skoczyc

Tytuł:
PostNapisane: 2010-03-04 15:45:37 

Pochwały: 6
Jak jest 5vs5 to pierwszy cel to ryze. Stun na ryze = martwy ryze a reszta to juz bez problemu :D

Tytuł:
PostNapisane: 2010-03-04 16:00:28 

Pochwały: 67
nie wiem o czym wy mowicie...
ryze w dobrych rekach jest bardzo dobra postacia i ma na vs jedynie problem z tankami.

Puppy napisał(a):
yea kangoos skilled <3

Tytuł:
PostNapisane: 2010-03-04 16:20:06 

kazda postac w dobrych rekach wymiata, ale dobry ryze vs dobry inny char = martwy ryze

Tytuł:
PostNapisane: 2010-03-04 16:22:13 

Pochwały: 7
sa dwie opcje,
albo dobrego ryze na oczy nie widziales

albo

albo dobrego ryze na oczy nie widziales

low elo games ftw

Tytuł:
PostNapisane: 2010-03-04 16:59:27 

Przepraszam bardzo ze burzę wasze wyobrażenie o tej postaci, tak samo jak zburzyłem ogólna paranoję, ze po patchu pirat do niczego się nie nadaje. Ryze jest średnią postacią, w dobrych rękach KAÅ»DA postać jest ok. Jak na summonera na 10 levelu wyskoczy koles na levelu 30-tym, z runami rozdanymi pod ryze, to postawie na kolesia na 30. Ale jak obaj beda na podobnych poziomach pod wzgledem levelu i umiejętności, to ryze polegnie. I wątpię, żebym w tylu meczach nie spotkał dobrego ryze, zwłaszcza gdy był postacią dostępną w talii. No ale co ja moge wiedzieć, przecież podoba mi się zryty pirat...

Tytuł:
PostNapisane: 2010-03-04 17:32:46 

jedno kombo ryze i prawie każdy pada, a jak nie to ma 1/10hp

wyfarmiony ryze, gg

Tytuł:
PostNapisane: 2010-03-04 18:56:23 

Zwierzu, po patchu pirata oslabili dosc znacznie, teraz mozna isc albo w duzy dmg z parrey:
critic chance/critic dmg + dmg + armor penetration

lub duzy dmg z ulti + heal

critic chance/critic dmg + dmg + ability power

niestety brakuje miejsc na itemy/czasu/pieniedzy, zeby poskladac sobie dobre itemy do magic penetration/ability power i do armor penetration

wczesniej z parreya bilo sie 600-800 w KAZDEGO, a nie tylko w paperow i dpsow
niestety nie ograles pirata przed patchem, wiec nie masz do czego porownywac
rozegralem nim jakies 20 kilka rund przed i 20 po patchu, jest duza roznica, nadal mozna nim sie pobawic, pod warunkiem ze jest sie na TSie/vencie pirat moze byc uzyteczny
co nijak sie ma do tego, ze po patchu jest duzo slabszy

generalnie stawianie ryze'a do vsa z kims jest troche dziwne, nie jest to postac do 1vs1, w ogole ta gra nie polega na 1vs1 xD toz to nie ko

ryze w koncowej fazie, jezeli tylko nie byl niszczony cala gre i ma itemy na poziomie reszty teamu, wpada w 5na5 rzuca klatke na swoj cel i wali co ma, moze jeden padnie moze 2, moze nawet nikt nie pasc, bo nie o to chodzi, reszta teamu rozniesie ich na strzepy jezeli maja po pol hp (po starciu z ryze mozna byc szczesliwym wychodzac z polowa hp - ulti+aoe dmg)
tak oczywiscie, mozna zestunowac i zabic ryze, czesto tak robimy, ale zadko kiedy wyjdziemy na tym lepiej niz 1na1 jezeli nie gramy przeciw random team, a ryze nie jest debilem

nie uwazam bynajmniej, zebys zburzyl moje wyobrazenie jezeli chodzi o pirata/ryze

edit: jezeli ryze jest dostepny za darmo, to bynajmniej nie przybedzie przez to ogarnietych ludzi grajacych ryzem, wrecz przeciwnie, bedzie kupa ludzi grajacych miernie ta postacia

Tytuł:
PostNapisane: 2010-03-04 19:11:06 

Łysy napisał(a):
Zwierzu, po patchu pirata oslabili dosc znacznie, teraz mozna isc albo w duzy dmg z parrey:
critic chance/critic dmg + dmg + armor penetration

lub duzy dmg z ulti + heal

critic chance/critic dmg + dmg + ability power

niestety brakuje miejsc na itemy/czasu/pieniedzy, zeby poskladac sobie dobre itemy do magic penetration/ability power i do armor penetration

wczesniej z parreya bilo sie 600-800 w KAZDEGO, a nie tylko w paperow i dpsow
niestety nie ograles pirata przed patchem, wiec nie masz do czego porownywac
rozegralem nim jakies 20 kilka rund przed i 20 po patchu, jest duza roznica, nadal mozna nim sie pobawic, pod warunkiem ze jest sie na TSie/vencie pirat moze byc uzyteczny
co nijak sie ma do tego, ze po patchu jest duzo slabszy

Za przeproszeniem g*** prawda, pirat kosi tak jak kosił, przed chwilą rozegrałem mecz na piracie, staty bodajże 13/0/14 (jak ktoś chce screena to nie ma sprawy), biegając po wszystkim co się ruszało. Głownie gnębiłem tankera, którego zabiłem z 7 razy, zarowno z ulti jak i z pistoletu, pod koniec meczu (dośc szybkiego, wiec nie mialem full gearu) hity podchodziły pod 500. Chyba nie musze dodawać, że nie gram ze swoim teamem, tylko z randomami, wiec o ts-ie/vt nie ma mowy.

Co do ryze, to tylko potwierdzasz moje przekonanie, ze to słaby char. "jesli nie był niszczony na początku". Co to ma w ogóle być? Jak ktoś lami, to lami i na początku i na końcu, to kwestia gracza a nie postaci. Każdy char z levelem i itemami jest dobry, ale są i chary lepsze. Jednymi gra się łątwo, jak np nunu, do innych trzeba mieć mózg i predyspozycje. Ryze nie jest wymiatającą klasą, fakt że jako support spisuje się nieźle, ale support, który jest na 2-3 strzały to nędzny support. Char tylko dobry, nic ponad to.

Tytuł:
PostNapisane: 2010-03-04 19:53:24 

nic nie poradze ze grasz z randomami i dobiera ci przeciwnikow do lvla...

edit: ponawiam pytanie, wykupiles pirata przed patchem czy dopiero po nim?
bo z tego co pamietam to dopiero po patchu, a krzyczysz conajmniej jakbys gral piratem od zarania dziejow

Ostatnio edytowano 2010-03-04 20:11:33 przez Łysy, łącznie edytowano 1 raz

Tytuł:
PostNapisane: 2010-03-04 19:54:06 

no, my to zwykle z samymi 30, a jak nie to większość

Tytuł:
PostNapisane: 2010-03-04 20:11:16 

Cytuj:
staty bodajże 13/0/14

po pierwsze zaden szpan.
po drugie ryze jest bardzo dobry jak chcesz zbierz sobie team i zagramy 5v5, ja nawet moge nim zagrac mimo ze stosunkowo rzadko nim gralem.
A zobaczysz co z Ciebie bedziemy robic i kto po kim bedzie przebiegal.
Lysy i ja gramy w ta gre ciut dluzej niz Ty i mamy jak widac wieksze pojecie o tym.
to tyle :P

Puppy napisał(a):
yea kangoos skilled <3

Tytuł:
PostNapisane: 2010-03-04 22:03:28 

Po pierwsze, to nie napisałem tego, żeby sobie powiększyć internetowego fiutka, bo z nas dwóch to ty masz sygnaturkę jak to wymiatasz na twitchu, jedną z łatwiejszych, a zarazem bardzie przepakowanych postaci. Gz, jesteś moim idolem

Lick napisał(a):
po drugie ryze jest bardzo dobry jak chcesz zbierz sobie team i zagramy 5v5, ja nawet moge nim zagrac mimo ze stosunkowo rzadko nim gralem.

Po drugie zwiększaj sobie fiutka dalej takimi tekstami. Pewnie nie zauważyłeś wcześniej, więc ci to rozrysuję, że żadnego z was nie nazwałem lamą, botem czy że bym po was przebiegł, jedynie się nie zgadzam z opinią, że ryze jest taki świetny, no ale skoro jesteś tak zajebisty, że po mnie przebiegniesz to nie mam nic przeciwko, żebyśmy zagrali.

Piratem grałem i przed patchem, bo był dostępny w talii, a to że go kupiłem po patchu wynika z faktu, że wcześniej nie miałem wystarczającej ilości IP. To, że gracie dłużej wcale nie daje wam patentu na wiedzenie wszystkiego. A przeciwników dobiera mi bardzo różnie, zazwyczaj jednak są na poziomach wyższych niż mój, co czuć zwłaszcza na początku, gdzie lepsze runy dają sporego kopa. I nie raz grałem przeciwko 30-tkom. To że wy gracie ekipą niewiele zmienia, bo nie raz widziałem jak dostawaliście łupnia od random teamu, często to nie kwestia poziomu samych graczy czy summonerów, a również dobór odpowiednich charów. Nie mam zamiaru tu nikomu udowadniać, kto jako gracz jest lepszy, bo na zwycięstwo składa się zbyt wiele aspektów, w końcu to gra drużynowa, więc sobie darujcie powiększanie pałek stażem w grze i personalnymi podjazdami. Tak jak pisałem wcześniej, ryze jest dobry jak ma go w rekach dobry gracz, ale nie jest to char wybitny, bo dobry gracz sobie poradzi na każdej postaci, jednak nie każdą można wymiatać. Ryze zdecydowanie nie jest do wymiatania, co nie znaczy, że nie jest przydatny.

Tytuł:
PostNapisane: 2010-03-04 22:28:37 

no to tak...
po pierwsze ja Cie nigdzie nie zjechalem i nie nazwalem botem czy cos.
po drugie sam napisales ze biegasz jak chcesz po ryze.
a co do tego wyzwania to chetnie udowodnie wartosc ryzego.
a wlasnie i kiedy widziales jak dostawalismy lupnia?
bo ze mna nigdy nie grales.

Puppy napisał(a):
yea kangoos skilled <3

Tytuł:
PostNapisane: 2010-03-04 23:01:26 

Też cie nie nazwałem botem, ale mam coraz większą ochotę to zrobić, zwłaszcza jak wyskakujesz z takim zdaniem:

Lick napisał(a):
A zobaczysz co z Ciebie bedziemy robic i kto po kim bedzie przebiegal.

albo tu:

Cytuj:
Lysy i ja gramy w ta gre ciut dluzej niz Ty i mamy jak widac wieksze pojecie o tym.

Bo to nie jest rozmowa kto gra dłużej czy kto po kim przebiegł, tylko o tym, że ryze jest kulossaczem. Chcesz zagrać spara, jestem do dyspozycji od śród do niedziel, w poniedziałki i wtorki po południu, gadu masz w profilu, zakładam, że umiesz z niego skorzystać. Co do łupnia, to na LoL-u jest jakaś ekipa z tego forum i parę razy widziałem ją w akcji, kto jest kto po nickach znam raptem 4 czy 5 osób, więc nie będę do chodził, czy to był któryś z was czy też nie, bo mi to zwisa. Chcesz się bawić w e-penis fight? Spoko. Chcesz się powyzywać, jestem do usług. Ryze jest średni, a to że któryś z was nim jako tako gra niczego nie zmienia. To tak jak byś pisał, ze opel astra to najgenialniejszy samochód ever, bo się rozpędza do 170 km/h. No i ma cztery koła, ba nawet skręca! Bez kitu, niesamowite.

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 362 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5 ... 25  Następna strona