Ogłoszenie

Strefa czasowa: UTC + 1

Teraz jest 2025-06-20 22:21:18
Łączny czas online:

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 217 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13 ... 15  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 2010-05-08 20:25:08 

Pochwały: 74
Nie ma rączek, że nie może?
Bo jeśli chodzi ci o warny i blokadę pisania, to dla tak zatwardziałego pokemona to żadna przeszkoda, założy nowe konto.

Tytuł:
PostNapisane: 2010-05-08 20:27:21 

Pochwały: 50
Eyo mu dał muta :D

Tytuł:
PostNapisane: 2010-05-08 20:59:02 

Pochwały: 31
off warny mu xD

You say Jonas Brothers, I say Markus Shulz,
You say Justin Bieber, I say Armin Van Buuren.

Tytuł:
PostNapisane: 2010-05-08 21:17:26 

Pochwały: 7
http://www.youtube.com/watch?v=nQSnubDQ10M

Tytuł:
PostNapisane: 2010-05-08 21:50:40 

http://www.youtube.com/watch?v=Zzxn0LB7BaA

Tytuł:
PostNapisane: 2010-05-08 21:51:39 

Pochwały: 127
MnMs napisał(a):
co do tej wiadomości od ksk001 na gg
o tej:
Cytuj:
Publicznie nazywając mnie "xxx" obrażasz moje dobre imię co stanowi naruszenie Art. 216 § 2 kodeksu karnego co podlega grzywnie, karze ograniczenia wolności albo pozbawienia wolności do roku. Czuję się obrażony i związku z tym żądam przeprosin - w przeciwnym wypadku zrobię wszystko, abyś został pociągnięty do odpowiedzialności karnej poczynając od wystosowania pism do odpowiednich instytucji w celu ustalenia Twoich prawdziwych danych osobowych w celu złożenia pozwu.

Wierz mi lub nie, ale ja traktuję takie rzeczy serio, stanowi to także część mojej krucjaty polegającej na uświadamianiu ludzi o konsekwencjach jakie mogą ich czekać za beztroskie plucie jadem pod płaszczykiem fałszywego poczucia anonimowości

to może ksk001 rzeczywiście tego nie napisał ? Dlaczego tak sądzę? Gdyż w tej wiadomości na gg użyte zostały znaki interpunkcyjne, a także polskie litery czego ksk001 w swoich postach nie robi.

copy-pasta z jakiegoś mONdrego forum

Tytuł:
PostNapisane: 2010-05-08 22:25:56 

pewnie nie copy bo by i tak błąd'a zrobił xD

Tytuł:
PostNapisane: 2010-05-08 22:33:37 

Na pewno wklejane z innego forum... Przecież znak paragrafu chociażby, jest dla niego progiem nie do pokonania nawet gdyby odkrył tablicę znaków... O znakach interpunkcyjnych to nawet nie wspomnę.

Tytuł:
PostNapisane: 2010-05-08 22:40:34 

Pochwały: 13
http://www.wykop.pl/link/338257/bear-grylls-w-polsce/

:rotfl: :rotfl: :rotfl:

Cytuj:
Publicznie nazywając mnie "baranem" obrażasz moje dobre imię co stanowi naruszenie Art. 216 § 2 kodeksu karnego co podlega grzywnie, karze ograniczenia wolności albo pozbawienia wolności do roku. Czuję się obrażony i związku z tym żądam przeprosin - w przeciwnym wypadku zrobię wszystko, abyś został pociągnięty do odpowiedzialności karnej poczynając od wystosowania pism do odpowiednich instytucji w celu ustalenia Twoich prawdziwych danych osobowych w celu złożenia pozwu.

Wierz mi lub nie, ale ja traktuję takie rzeczy serio, stanowi to także część mojej krucjaty polegającej na uświadamianiu ludzi o konsekwencjach jakie mogą ich czekać za beztroskie plucie jadem pod płaszczykiem fałszywego poczucia anonimowości.

Tytuł:
PostNapisane: 2010-05-08 22:44:30 

Pochwały: 34
łoops to wiele wyjaśnia :)
Przepraszam za zamieszanie

Tytuł:
PostNapisane: 2010-05-08 23:45:51 

Pochwały: 3
Zdejmijcie mu te warny, chcę zobaczyć, jak on się do tego ustosunkuje xP

Tytuł:
PostNapisane: 2010-05-09 00:02:30 

Pochwały: 3
Å»ółte Krokusy.

Tytuł:
PostNapisane: 2010-05-09 00:28:29 

Do Zwierzaka
Osoba która dużo czasu spędza przy komputerze zwykle grając.
Nie ma (lub małą ilość) przyjaciół i kolegów poza tymi z internetu.
Ciebie na tym forum raczej widzi się cały dzień
Pomoc dla No Lifer'ów

Sprawa jest poważna... A mianowicie do wszystkich zamulatorów zwracam się z uprzejmą prośbą o ograniczenie czasu spędzanego przy komputerze, gdyż szkodzi to zdrowiu, niszczy kondycję fizyczną (potem na ping-pingu zdychasz jak po 100 km biegu i leje się z Ciebie - wiem z doświadczenia). Potem jak wyjdziesz chłopie do sklepu to jeszcze się zgubisz, bo będzie za daleko, gdyż siedzenie całe życie w domu powoduje chorobę zwaną dystansowcem. To nie są żadne jaja bo żywy przykład mieszka niedaleko mnie i miałem przyjemność taki okaz ''poznać''. Jeżeli nie zaznasz w ogóle życia realnego to później będziesz miał poważne problemy z nawiązaniem kontaktu z innymi osobami. Po długoletnim siedzeniu na fotelu przed monitorem Twoja pozycja stania nieco się zmieni, a mianowicie będzie podchodzić pod ''nieruchomą'' tzw. ''model''. Do szkoły mimo, że będziesz miał blisko to będziesz jeździł autobusami te ''głupie'' dwa czy jeden przystanek, tłumacząc się, że musisz odwiedzić np. budkę z obwarzankami, by zakupić śniadanie do szkoły - objaw choroby dystansowiec. W piątek kilka godzin po lekcjach, gdy już będziesz miał swój wolny czas, zdecydowanie odmówisz kolegom wyjścia na dwór, gdyż weekend będziesz chciał poświęcić na spędzanie go przy komputerze. Prawdopodobnie, gdy popadniesz już głęboko w chorobę no lifer'a to Twoje śniadanie równiez się zmieni. Zamiast zwykłego normalnego śniadania będziesz skłonny do spożywania produktów niecodziennie jadalnych takich jak salami. Jako że najwięcej czasu poświęcasz komputerowi to w ostatecznym wypadku zaprosisz kolegów do swojego domu. Główną 'atrakcją' całego ich pobytu będzie dla Ciebie granie przed komputerem samemu (i tutaj ważne), powiększy się Twoje samolubstwo, co jest kolejnym objawem choroby. Gdy zdecydujesz się kiedyś jednak wyjść z kolegami na dwór to będzie to miało charakter nadzwyczajny. Mianowicie po czasie, gdy Twój organizm przystosowany do życia wirtualnego zacznie czuć, że ''nie jest w swoim świecie'' na myśl przyjdą Ci podstępne pomysły. Głównym z nich będzie ucieczka z miejsca pobytu w świecie realnym. Będzie to miało charakter podstępu, czyli przykładowo powiesz kolegom, że musisz na chwilę pójść się załatwić za tzw. ''róg'', po czym znikniesz, gdy Twoi koledzy nawet tego nie zauważą. Ucieczka będzie biegiem do domu, z powodu, gdyż będziesz chciał dotrzeć jak najszybciej do swojego wirtualnego świata.

Reasumując jeżeli popadłeś w nałóg no lifer'a to jak najszybciej staraj się unikać tej czynności, by zapobiec powstaniu przyszłej choroby zwanej dystansowcem. Jest to bardzo szkodliwe jak to zostało napisane powyżej, artykuł ten ma na celu przekonanie Cię, że jest to rzecz zła i wiąże się z poważnymi konsekwencjami.

Å»yczę powodzenia Zwierzaku .
A jak już tak lubisz te pokemony to chyba właśnie zostałeś nominowany do opuszczenia Pokebala

Tytuł:
PostNapisane: 2010-05-09 00:30:23 

Cytuj:
Do Zwierzaka
Osoba która dużo czasu spędza przy komputerze zwykle grając.
Nie ma (lub małą ilość) przyjaciół i kolegów poza tymi z internetu.
Ciebie na tym forum raczej widzi się cały dzień
Pomoc dla No Lifer'ów

Sprawa jest poważna... A mianowicie do wszystkich zamulatorów zwracam się z uprzejmą prośbą o ograniczenie czasu spędzanego przy komputerze, gdyż szkodzi to zdrowiu, niszczy kondycję fizyczną (potem na ping-pingu zdychasz jak po 100 km biegu i leje się z Ciebie - wiem z doświadczenia). Potem jak wyjdziesz chłopie do sklepu to jeszcze się zgubisz, bo będzie za daleko, gdyż siedzenie całe życie w domu powoduje chorobę zwaną dystansowcem. To nie są żadne jaja bo żywy przykład mieszka niedaleko mnie i miałem przyjemność taki okaz ''poznać''. Jeżeli nie zaznasz w ogóle życia realnego to później będziesz miał poważne problemy z nawiązaniem kontaktu z innymi osobami. Po długoletnim siedzeniu na fotelu przed monitorem Twoja pozycja stania nieco się zmieni, a mianowicie będzie podchodzić pod ''nieruchomą'' tzw. ''model''. Do szkoły mimo, że będziesz miał blisko to będziesz jeździł autobusami te ''głupie'' dwa czy jeden przystanek, tłumacząc się, że musisz odwiedzić np. budkę z obwarzankami, by zakupić śniadanie do szkoły - objaw choroby dystansowiec. W piątek kilka godzin po lekcjach, gdy już będziesz miał swój wolny czas, zdecydowanie odmówisz kolegom wyjścia na dwór, gdyż weekend będziesz chciał poświęcić na spędzanie go przy komputerze. Prawdopodobnie, gdy popadniesz już głęboko w chorobę no lifer'a to Twoje śniadanie równiez się zmieni. Zamiast zwykłego normalnego śniadania będziesz skłonny do spożywania produktów niecodziennie jadalnych takich jak salami. Jako że najwięcej czasu poświęcasz komputerowi to w ostatecznym wypadku zaprosisz kolegów do swojego domu. Główną 'atrakcją' całego ich pobytu będzie dla Ciebie granie przed komputerem samemu (i tutaj ważne), powiększy się Twoje samolubstwo, co jest kolejnym objawem choroby. Gdy zdecydujesz się kiedyś jednak wyjść z kolegami na dwór to będzie to miało charakter nadzwyczajny. Mianowicie po czasie, gdy Twój organizm przystosowany do życia wirtualnego zacznie czuć, że ''nie jest w swoim świecie'' na myśl przyjdą Ci podstępne pomysły. Głównym z nich będzie ucieczka z miejsca pobytu w świecie realnym. Będzie to miało charakter podstępu, czyli przykładowo powiesz kolegom, że musisz na chwilę pójść się załatwić za tzw. ''róg'', po czym znikniesz, gdy Twoi koledzy nawet tego nie zauważą. Ucieczka będzie biegiem do domu, z powodu, gdyż będziesz chciał dotrzeć jak najszybciej do swojego wirtualnego świata.

Reasumując jeżeli popadłeś w nałóg no lifer'a to jak najszybciej staraj się unikać tej czynności, by zapobiec powstaniu przyszłej choroby zwanej dystansowcem. Jest to bardzo szkodliwe jak to zostało napisane powyżej, artykuł ten ma na celu przekonanie Cię, że jest to rzecz zła i wiąże się z poważnymi konsekwencjami.

Å»yczę powodzenia Zwierzaku .
A jak już tak lubisz te pokemony to chyba właśnie zostałeś nominowany do opuszczenia Pokebala

hahhććććććććh :sleep: :sleep: :sleep: :sleep: :sleep: :sleep: :sleep: :sleep: :sleep:

Ostatnio edytowano 2010-05-09 00:58:51 przez sipusss, łącznie edytowano 1 raz

Tytuł:
PostNapisane: 2010-05-09 00:34:08 

Co jeszcze nam geniuszu wyszukasz w google? xD
Tylko 4 pierwsze linijki pisane są przez Ciebie - łatwo zauważyć :]
Cieszę się że próbowałeś używać interpunkcji! Trenuj dalej, w końcu się nauczysz.

Ostatnio edytowano 2010-05-09 00:39:42 przez Gwyn, łącznie edytowano 1 raz

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 217 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13 ... 15  Następna strona