Ogłoszenie

Strefa czasowa: UTC + 1

Teraz jest 2025-06-24 17:15:57
Łączny czas online:

Autor Wiadomość
 Tytuł: Flejm from Stat's topic ;p
PostNapisane: 2008-12-05 13:27:42 

Pochwały: 60
droster napisał(a):
CastSeba napisał(a):
pzl3123213 napisał(a):
CastSeba napisał(a):
peyo napisał(a):

tyle defa to ja mam na questowce

poprostu jestes cudowny ze masz tyle defa na ps...... Nie wspominajac ze masz o 10lvli wiecej i zyjesz po to aby grac jak twoj przyjaciel szambo. On nie pokazuje tego zebys komentowal ze masz tyle na ps..

chyba idioto on pokazuje żeby to komentować niby w jakim innym celu ?
a ze mam dobry lvl i itemki to znaczy że umiem grać w ta grę a nie ile czasu na nię poświęcam
a btw masz coć do bambo bo to mój kolega i nie powiedział byś tak do niego na realu

Masz racje nie smial bym sie odezwac do kowboja z [H]. Poprostu jestescie moimi idolami masz 79lvl fajowe itemki masz miliony fanek z tego powodu i w ogole daj autograf. A co do szambo to wiesz on jest profesionalista combowal juz w inkubatorze.Zostal stworzony do tgo fachu wiec o czym mowa :< Swietne chlopaki z was :-*

MageAlfa napisał(a):
e jakis problem, mozemy to rozwiazac na zlocie wedlug mnie, prawda sebasjanie?

a co do mojego chara to co napisal to prawda, tak tak no lajfuje wchodzac tylko na dunge i wojny od miesiaca ^^

znaczy wiecie ja wiem ze nikt z was tyle np co ja mam (no tam pare wyjatkow) to na oczy nie widzial i nie bedzie (bo ofc nie jestescie no liferami-powiedzcie to tajgryskowi!) no ale to nie powod zeby zazdroscic i mnie obrazac, chyba ze sie myle?

Cat^ napisał(a):
wiesz i tak nigdy nie będziesz w top polskich magów myśle ;p bo do Gandzji, Regisa, Pacansona, Maji, czy Abradaba który wymyślił aoe harpy to ci daleko i tu nie mówie i 80+ czy [H] w gaciach ale o to "coś" co najłatwiej nazwać brak pychy ? (i nie udawaj niewiniętka bo oboje wiemy, że na ko4life w połowie maję racje co do ciebie)

jak będzie tu dalej tak szły posty to trza bedzie się przenieść do flejma ;) po za statami ;p

MageAlfa napisał(a):
no ale co na temat mnie na ko4? ze wh uzywalem, no jasne

a co do tych magow co pisales to nie widziales jak gram, a ze oni tam robili aoe harpi to gz dla nich ale takich znaczkow to nie mieli, no regis mial wiec rispekt i wlasciwie to tyle

Cat^ napisał(a):
a ty ciagle z tym znaczkiem....dziewczyny i tak na niego nie poderwiesz to sie nie wysilaj xD jak wg Ciebie znaczek oznacza że ktoś jest pro to Gl ;) to jest tylko 1 z czynników ;)

Cytuj:
no ale co na temat mnie na ko4? ze wh uzywalem, no jasne

czyli co sam się przyznajesz bez bicia? xD zrozum to że nikt Cię tu nie lubi bo jesteś egoista poprostu człowiek który ma przerośnięte EGO i tyle

MageAlfa napisał(a):
e ok no ale jesli masz zloty znaczek to cos znaczysz na serwie u was na patosie to pewnie 3/4 nie ma eMki za prawe np ^.^

Cat^ napisał(a):
to widać nie odróżniasz prawej od lewej ręki, bo jeśli masz namyśli [H] to z lewej strony sę(a jak o prawe to po wczorajszej wojnie wszyscy co byli - 20+ osób na wojnie to minimum S będzie mieć raczej) ? bo wiesz mi nie zależy na znaczku(bym miał teraz pewnie [nazi] albo [S] )

a zależy mi na moim klanie w którym jestem od czasu jak ty jeszcze nie wiedziałeś co to KO(wow ten klan ma ponad 3 lata - na Odinie też sie było w topie :D) ? bo prawdopodobnie będe jednę z niewielu osób, które zostanę first ownerami swojej postaci do końca istnienia serwa ;p a nie muszę mieć znaczka zeby być pro bo wystarczy, że osoby typu Freestyler, Blackwidow czy eNerGie(SaintShiryu) maję respekt do mnie :) i to mi wystarczy :)

i nikt mnie nie nazwie WH czy innym badziewiem bo zawsze grałem uczciwie w przeciwieństwie do Ciebie(bo nie wiem jak nazwać osobę która co wejdzie na TSa to się chwali co za cheata czy hacka tam nie ma...może po za tbl ;) )

MageAlfa napisał(a):
chcial powiedziec za ma 1500 na questufce, nvm

ok kocie jestes pro i w ogole szkoda ze na pathosie nie gramy bo bylo by fajnie po was przebiegac ^.^

Cat^ napisał(a):
do twojej wiadomości Bloodline grało na patosie i to bardzo krótko :) pamiętam że mieli dużo dzieciaków co potrafili tylko przeklinać(ale mieli też dużo ludzi fajnych i pro no ale nie wywyższali się tak jak ty - zacytuje pewna osobę z Obli "póki Bambo z dzieciarnię nie wlazł do tego klanu na girakonie to było wmiarę pro" nie pytaj się kto tak powiedzial bo nie pamiętam jedna z 3 osób ze starego składu i tyle), jedynie kojarze Kufel czy jakoś tak z bloodów wtedy, a potem chyba sie z tego SG zrobiło ? nie pamiętam już

MageAlfa napisał(a):
taa kto tak powiedzial? znaczy wiem pewnie hel funy albo kuc ale do tfej wiadomosci bez nas, czyli graczy ktorzy dolaczyli do nich na gira tego klanu by nie bylo, bo po paru miesiacach prawie wszyscy z oly sie sprzedali ^.^

Więc jak obiecałem przenoszę to tutaj, jeszcze przy okazji jeden pan się z tego ucieszy :)

P.S. nie zaczęłbym bambo wogóle tego i nie interesowało by mnie twoje cheatowanie WH itp gdybyś nie odwalił żal.pl na TSie i oskarżał zupełnie niewinnę osobę.... no ale jak zamiast mózgu ma się to z gaci a w gaciach [H] to sie nie dziwie

Wiec flame zacznijmy bo wkońcu od tego jest ten dział(jak już pisałem specjal for pan"Z" :D)

Tytuł:
PostNapisane: 2008-12-05 13:29:35 

Pochwały: 74
Cat^ napisał(a):
MageAlfa napisał/a:
taa kto tak powiedzial? znaczy wiem pewnie hel funy albo kuc ale do tfej wiadomosci bez nas, czyli graczy ktorzy dolaczyli do nich na gira tego klanu by nie bylo, bo po paru miesiacach prawie wszyscy z oly sie sprzedali ^.^

Dobrze przemyslales to co tutaj napisales ?

Tytuł:
PostNapisane: 2008-12-05 14:20:52 

Pochwały: 7
e no

ta wiem kocie, najebany bylem wtedy ... ;z

Tytuł:
PostNapisane: 2008-12-05 14:30:53 

wow czyli 24/7 przez 365 dni w roku jesteś najebany? no sory....to mnie nie przekonuje....

ba drugi raz przemyśl 10 razy zanim coś powiesz bo w grze możesz być zero czy F9Devil ale w życiu jakoś sobie ze słowami i zachowaniem w ogóle nie radzisz i tyle

Tytuł:
PostNapisane: 2008-12-05 14:42:10 

Pochwały: 7
nie no ale wtedy tak, mozesz sie spytac ich nie wiem kto byl wtedy i do kogo mowilem lul

Tytuł:
PostNapisane: 2008-12-05 14:44:51 

Gratz żeby mylić u nas Przemo aka Hotczik który gra już pół roku na patku i ma zero wspólnego z gira....