Efi napisał(a):
No wlasnie jestesmy ... bez szans i wczoraj mielismy klanowe pk tylko e ... prawie nikogo niezabijalismy a magnaci nakurwiali jak pojebani i tylko bylo widac spamy na czacie i w ogole jest to dolujace ... strasznie
przestan ... pierdlic, bo nie jest tak zle
magnaci wcale tak nie nakurwiali jak pierdolisz, a byli z dufferem w party, poza tym maja lepsze itemy i lvle, wiec sie nie ma co dziwic (mimo to ich rozjebalismy!!!!)
tak jak napisal paroo itemy to ... MAC nie wszystko, ja biegam z itemami godnymi pozalowania i ludzie z KOSPem widzac moje staty sie ze mnie smieja, ze 63lvl ma tyle hp, ale ZABIJAM caly czas i ... z tego ze nie jestem jakis pierdolniety oszuszt WFM co w miecha 200k nabije
sam nie masz zlego sprzetu, wiec nie powinno ci zle isc, a pk klanowe hmmmm, byles kiedys z LiZzZy, Santa, Yennefer, Jon, El_Di w party ??? nie, wiec nie gadaj ze EK nie potrafi dobrego pk zrobic (Santa nawet z glavem +7 wymiatal, a Jon tez ma tylko rapta i zadnych ib, in [tak przynajmniej mowi])
to ze nam brakuje troche zgrania i oceny sytuacji (wczoraj caly czas bilismy sie z ELTami, wiec nic dziwnego ze nie szlo [ja i tak na +]) to jest kwestia czasu i w raz z nabieraniem doswiadczenia bedzie szlo coraz lepiej
swoja droga przydalby sie nam FH klanowy na pk w dzien Gaju !! i moze jakis duffer, wtedy szlo by zdecydowanie lepiej
podsumowujac nie lamac sie tylko uczyc i napierdalac
a jak ktos nie ma itemow IDZCIE NA TE DMy DO KURWY N?DZY !!!!!!!!!!!!!!!