Ogłoszenie

Strefa czasowa: UTC + 1

Teraz jest 2025-07-06 07:19:02
Łączny czas online:

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 22 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 2006-02-02 20:38:21 

9 mln.. o_O ja na Xigu od paru dni pr??buj? opchn?? he?m (rogue chitin oczywi?cie) za 6 mln gdzie inni to takie za 12m wystawiaj?, a bezczelne turki jeszcze m??wi? ?e du?o i 4m proponuj? :F

A co do baron??w - w teamie warek 41 + healer 41 kosili?my nawet cardinale, przynajmniej dop??ki go?? nie zacz?? zgrywa? bohatera i wzi?? na raz wi?cej ni? jednego ;D, scholary to ja tym healerem sam kosi?em bez wi?kszych sensacji, a barony s? gdzie? pomi?dzy tym, to powinno wystarczy? na blade poj?cie z czym na nie i??.

Tytuł:
PostNapisane: 2006-02-02 23:18:12 

200 mln? Wooooow... Na Xydonisie blasty chodz? po najwy?e kilkana?cie milion??w... Nie wiem w sumie jak fire, ale glacier to 7- 9 mln widzia?em... Innymi s?owy, przeno?cie si? na myKO XD

Tytuł:
PostNapisane: 2006-02-03 12:54:40 

Wszystko kwestia wzgl?dno?ci. Co z tego ze chityny czy blasty kosztuja u was ponizej 10m? To oznacza tez ze trudniej miec duza kase, bo jak cos dropnies to wlasnie za tyle sprzedasz. Jedyna korzysc z tego to to, ze na merchu mozna kupic cos ladnego za 999. A na Cypherze jedynie trade i to jeszcze coins (20GB) + items -_-

Nie mozna porownywac bo ja z 20GB na MYKO bylbym bogaczem ale pewnie po rewaloryzacji byloby to jakies 10x mniej. Kazdy server ma swoje ceny, ktore ksztaltuje rynek na biezaca.

Ja zalecam przed kazdym wystawieniem sklepu zrobic mala rundke 5 min po moradonie oblookac ceny i dostosowac sie do innych ew obnizyc o 10% jesli nam sie spieszy. Business is business ;)

RETIRED

Tytuł:
PostNapisane: 2006-02-03 14:42:13 

Por??wnywanie cen niestety nie zawsze ma sens... Niedawno kupi?em od jakiego? noobka two handed sword +8 za 20 k 8| A jest u nas warty z 800 k przynajmniej. Ale z kolei w drug? strone s? jeszcze wi?ksze przegi?cia. C??? cen? czasem trudno wyczu?... A co do r???nicy warto?ci na r???nych servach to ja to rozumiem ale jednak troche szok takie por??wnanie cen... No, a pozatym na przyk?ad u was begginer quest jest chyba bez sensu, bo nie wydaje ni si? ?eby tam by?a wi?ksza suma ni? u nas...

Tytuł:
PostNapisane: 2006-02-03 15:33:44 

Pochwały: 4
Taa i zwr??c uwage ze na starych serwach na usko reskill, restat, busy, besy to s? grosze, a jak chcesz upgradowac cos dobrego na xydonisie to musisz na scrole wydac 1/5 tego co na item.

Tytuł:
PostNapisane: 2006-02-06 12:49:38 

Co prawda to prawda. Ja na priescie robie reskill dosc czesto w zaleznosci od potrzeby :lol2: i sie kasa nie przejmuje jakos. A beginnera to sie bierze chyba nie tyle dla tych 500k co dla mozeliwosci lvlowania z 60+. Moj braciak czesto bardzo lubi mannerwoac na aposach a taki chicken tez sie cieszy bo w 1-2 godz do 30 lvl od 1 spokojnie dociagnie i jeszcze mu jakis salamanderek lub tabar +8 wpadnie. O soulach nie wspominaj?c :lol2:

Ostatnio moda jest taka: 4 melasow (w tym asek dla wolfa), 1 priest, reszta chickeny. Czasem te? sie podl?czam jak akurat nie moge byc aktywny przy kompie a ze jestem flame/ice LR ni ma :lol2: Fajnego mam bracika :P

RETIRED

Tytuł:
PostNapisane: 2006-02-15 22:06:56 

Spelow typu Thunder Blast lub tych na 35 lvl nie oplaca sie kupowac, z reguly idziesz z buffem i jakims sorcem na haungi i to leci (rzadko bo rzadko ale leci) Leci to tez z Baronow (chodzilem na haungi i barony z qmplami zeby pomoc im zdobyc tego "upragnionego" spella) ;D

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 22 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2