Ja wybra?em opcje by scar [hehe]... klan si? posypa?, ½ graczy ma 65+, a ¼ 70 : D ... mo?naby tak wymienia? 15 minut ale po co jak wszyscy to wiedz?.

Z kolesiami z klanu przenmie?li?my si? na SilkRoad-a i jest ca?kiem nie?le.. szczerze m??wi?c tam role turk??w odgrywaj? polacy

... a worek czeka..........
[ Dodano: Sro 22 Mar, 2006 17:51 ]Ja wybra?em opcje by scar [hehe]... klan si? posypa?, ½ graczy ma 65+, a ¼ 70 : D ... mo?naby tak wymienia? 15 minut ale po co jak wszyscy to wiedz?.

Z kolesiami z klanu przenmie?li?my si? na SilkRoad-a i jest ca?kiem nie?le.. szczerze m??wi?c tam role turk??w odgrywaj? polacy

[ Dodano: Sro 22 Mar, 2006 17:52 ]Ja wybra?em opcje by scar [hehe]... klan si? posypa?, 1/2 graczy ma 65+, a 1/4 70 : D ... mo?naby tak wymienia? 15 minut ale po co jak wszyscy to wiedz?.

[ Dodano: Sro 22 Mar, 2006 17:52 ]Ja wybra?em opcje by scar [hehe]... klan si? posypa?, 1/2 graczy ma 65+, a 1/4 70 : D ... mo?naby tak wymienia? 15 minut ale po co jak wszyscy to wiedz?.