555 ma bana od dwoch miechow ale nie bede sie wypowiada? za co bo nie wiem

Nic mi nie wiadomo zebys gral na C, jaki mia?es nick? A poza tym 555 nie ma w moim klanie wiec nie wiem skad go wytrzasnales?
https://www.knightonlineworld.com/accou ... anid=14955No i mowie ci ze nikt z OpusDei nie ma teraz unikat??w +x. Kiedys to co innego, jak na merchu sprzedawali jakies wypasy to kazdy cos chcial miec. Ja tez kiedys ROL +3 i Glass Belta +4 mia?em (przyznaje sie bez bicia)

Ale i tak wtedy nie PKowalem tylko lvl bilem wiec nikomu nie zaszkodzilo. No ale przyszly dupe wipe i czesc albo stracila kase i itemy (ja) a czesc dostala bana. Dlatego teraz nikt juz sie nie wyglupia. Ja nie bede ryzykowac mojej pro postaci

tylko dla kilku punktow HP czy DEF wiecej. A poza tym to bylo gdzies w pazdzierniku lub listopadzie
A co do shelli to nie jest to duzy problem zrobic cos na +8, tylko trza miec kase i zaciecie. Na cypherze shell +1 dla maga kosztuje ponizej 50m a za ROCa dostaniesz 40GB+ a za WE np IB +8

Cypher pojebany jest. Nie starajcie sie zrozumiec praw tego rynku bo tego nie da sie poj?c. Ja dalem sobie spokoj z kupowaniem itemow. Wole gromadzic forse i kupowac tylko scrolle na biezaca. Kiedys musza nadejsc lepsze czasy...