czy ja mowie solo ? ktos mowil ze w 2 bili TK magami. Kumpel mowil ze w 3 tk ubili, na berku gra i tam w klanie prawie sami magowie i jakos nie maja problemu z biciem bosow, prawie wszystko za koleja pada (TK, talos luzem). Jak 2 magow z tego 1 noob <60 dalo rade DM'owi szybciej niz niejeden warek 62 lvl to juz mi skonczcie z tym gadaniem jaki to mag jest slaby ble ble ble (absolute power i go). Wiedzialem ze tak bedzie dlatego napisalem
Cytuj:
Jak nie magami to sina albo heala zrobic i latac, 45 lvl to nie problem
Nie chcecie magami walic to nie walcie, zrobcie priesta albo rouga i tyle. Nie chce ci sie to rob to co Key, lata bez speeda za bosami i jakby cos wypatrzyl i nawet jakby nic dla maga nie wypadlo to przy ktorymstam z kolei bosem jak cos poleci to na bank tanker by pamietal o nim.
Boncur napisał(a):
czyli proponujesz samowolke z dropami
jaka samowolka ? Latasz czescto to ci sie cos trafi i tyle (no moze zdziebko samowolka

). Nie bedzie zadnego "ale czemu on ...". Bedziesz 24/h latal za bosami dostanie ci sie WE nawet jak bedziesz mial z 10 WE to good i tak jest twoj upniesz sobie na +1 albo +3 zasluzyles, latajac, tracac expa, scrole itd. Jak uznasz ze np priest jakis bp albo ktokolwiek tez sie napracowal w cholere, lata itd. dasz mu go i po sprawie lub oddasz mu twoj stary kolczyk i tyle.
Jak ktos ciagle expi to potrzebuje WE, IN itd ? Widocznie nie jak nie lata za bosami. Expic, bic bosy mozna dobrze tez bez unikatow. PK'owac tez sie da.
Takie 'rozdawanie' dropow nie zmotywuje ? Jak mag albo rouge bedzie wiedzial ze jak znajdzie bosa i jak cos dla jego klasy wpadnie to jego ,to co, nie bedzie mial checi szukac bosow ? Tanker tez raczej bedzie chetny, co dla woja to jego. Tylko zeby nie bylo, ze priest czeka na swojego tanka no albo tanker sobie czeka na priesta i inne takie szopki moga wyniknac

Chcecie punktacje to robcie, ale powiem ze mi sie to nie widzi. Deimon1 ubije z Deimem2 i mu dropnie WE, IN czy tam inny shit, odda ? Nie nalezy mu sie moze? A jak regiss czy tam gulok po zeby w unikatach byli ubrani ? Nie wiem, w sumie nie bylo mnie wtedy w klanie, ale nie latali i nie farmowali razem po nocach bosow ?
Jak wiekszosc uwaza ze punkty sa lepsze to wprowadzcie, ja tam moge sie mylic, ale jak wszyscy sie zgodza to OK, wypadnie IN,WE czy tam inny shit to pod mlotek i tyle.