to teraz ja sie wypowiem !!
po pierwsze odnosnie incoming - koles wez albo sie zaloguj albo sobie daruj
po drugie odnosnie syfu na naszym forum - WIELKI ... wam do tego (Moderatorzy jak chca moga sie wkurwiac

) bo to NASZE forum i NASZ SYF, ktory MY lubimy i ktorym sie bawimy. nic wam ... do tego mozecie sobie pisac co chcecie, ale nam sie to podoba, a co jest juz nie do zniesienia usunie ADM, albo Moderator.
po trzecie nigdy nie prosilem o moderatora, wiec nie bede siedzial caly czas na forum i usuwal bezsensownych lub przedawnionych postow, choc czasami wywale jakies glupie tematy, jak np kolejny pojebany topic Epica (BTW DLA WSZYSTKICH GRACZY XIGA POSTAC Epic_pl MA TERAZ BY?Y Alice_pl, a Epic na forum to w grze Gorin)(ale jak juz mam modera to niech zostanie

)
po czwarte uwazam za 0 kogos kto przezywa kogokolwiek na szczeblu rodzinnym na forum, to zasada ktora obowiazuje i ...
po pi?te ... MA? CO TAK WSZYSTKICH WZI??O NA M??J KLAN, OD EPICA SI? ZACZ??O, A TERAZ NAJCHETNIEJ WSZYSCY BY NAM DOJEBALI ?? MACIE CO? NIE TAK Z OSOBOWO?CI?, ZAZDRO?CICIE, ?E Z 4-5 KLAN??W POTRAFILI?MY ZROBIC 1 W KT??RYM LUDZIE SI? DOBRZE CZUJ? ????? CO JESZCZE ... NA NAS ZNAJDZIECIE, CO ??? ILE U NAS HACKUJE MA KRADZIONE ITEMY ?? FA?SZYWKI Z MERCHA ?? ?E LUDZIE SI? U NAS ?LE CZUJ? I MASOWO ODCHODZ?, ?E ZLEWAMY SUB (MAMY ALLY NIE SUBBBBBB) ????NO PEWNIE ...!!!!!!!!!!!!!!!! A ZAMIAST EK_pl POWINNI?MY SI? NAZYWA? Cheaters_Hackers_Duppers_and_Rude_Ppl_PL ! RAZ NA ZAWSZE ODPIERDOLCIE SI? OD NAS I MAM G??BOKO W DUPIE, ?E U?YWAM WULGARYZMY, BO TAK MI SI? PODOBA, A JAK CHCECIE TO ZOSTAWCIE TO NA 1 DZIE?, ?EBY LUDZIE TO PRZECZYTALI, A POTEM USU?CIE BO "WULGARNE"
Poza tym WIELKIE POZDRO dla wszystkich normalnych ludzi
Co Epic masz ... ma? da?em ci kolejny zajebisty temat ?eby? sobie pojecha? po EK i po mnie. Ul?yj sobieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
P.S. Wulgaryzmy uzyte w tym poscie sa wyolbrzymione specjalnie

...

dla was