Pax_bar napisał(a):
ra boze jaki ty jestes popierdolony
hehe no troszke tak
ale z umiarem
staram sie
[ Dodano: Pon 04 Wrz, 2006 10:00 ]Ciemniak napisał(a):
hmm kurna jak ktos dostal bana, to proste
wywalac jego wszystkie posty jak cos napisze no i ban a reszta nie odpowiadac i tyle, jak chce sie produkowac to niech do kibla idzie, bo o to chodzi chyba zeby nie mogl sie wypowiadac
Banowanie po IP itd. nic nie da.
A zeby nie bylo, takie tlumaczenia ze ktos nie dupowal, typu
"mialem smykalke do reselu, itd." tez mozecie sobie darowac, dla mnie to jest "ble ble ble" i tyle. Wlazi gostek na sale egzaminacyjna i zamiast odpowiadac na pytania zaczyna pieprzyc przed komisja ile on ksiazek przeczytal, pokazywac ze same 5 mial itd.. Co za roznica czy 1 albo nawet 2 egzaminatorow go zna. JA MAM TO GDZIES.
Jak ktos nie chce odpowiadac to niech nie wlazi i nie belkocze bezsensu, bo to gowno da. Jak ktos mu od razu pale wstawil to wystarczy sie zapytac o powod i tyle. Taki problem powiedziec np. mialem 2 deepy +8 i ...... jakie szzescie 1 mi wyszedl na +9
, mialem kupe kasy to sobie upnalem shele na +8 itd. , albo kupilem od gostka xxx z klanu yyyy czy tam kurczaka, raczej +9 itemki sie pamieta albo ma sie ss od kogo sie kupilo. Jak jakas pacyna nie wierzy to jej juz sprawa, niech lata i sie pyta dalej juz tych gostkow.
o tu fly cos madrego nawet powiedzia??
[ Dodano: Pon 04 Wrz, 2006 10:03 ]R_GooD napisał(a):
O rany SAjper teraz to mnie rozjeba??e?? ty zajebisty gracz, poka?? mi w kt??rym momencie, zorbi??e?? 70 fajnie, ale ty nadal noob jeste?? ju?? zapomnia??e?? nasz mitingi ko??o HB na solo. Musia?? ci pom??c Haphestus, ??eby?? mnie zajeba??. A co do cienias??w to SAjpier matole ty nawet jak nadupujesz wszystkie mozliwe itemy to bĂâââŹĹž?dziesz NOOOOOOOOOOBBBBBBBBBB wiĂâââŹĹž?kszym ni?? ka??dy na tym serwie. Wsumie noob to obra??enie Logresa ty jeste?? czym?? gorszym ni?? noobem. Jeste?? kawa?? g??wna. A wasz cudowny resell jest dla mnie poprostu najwiĂâââŹĹž?kszym kitem jaki s??ysza??em, ale co tam wisi mi to wole nie mieĂâââŹĹž? takich item??w jak wy tyle kasy co wy, ale przynajmniej nikt mi nie m??wi duper, albo cheater, kt??ry jedzie na bugach jak wy. Na tym zajebanym serwie siedze od poczĂâââŹĹž?tku jeszcze jak Rampage i Nooby by??y i nikt takich kit??w nie m??wi??. Boncur troche siedzia?? na tym resellu, ale zarazabi?? gorsze pomimo ??e kupowa?? itemy okazyjnie. Ale nigdy siĂâââŹĹž? nie dorobi?? tego co po??owa ek. A tu kolesie pobrali siĂâââŹĹž? rok temu i bajki opowiadajĂâââŹĹž? jak to oni wyrobili siĂâââŹĹž? w sprzedawaniu. Buahhahaha zabawni jeste??cie szkoda gadaĂâââŹĹž?, a Sajper to chyba powinien do przedszkola wr??ciĂâââŹĹž? bo ma ze sobĂâââŹĹž? jakie?? problemy.
DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD baba z magnateria -> uczyc sie
[ Dodano: Pon 04 Wrz, 2006 10:10 ]Raist_pl napisał(a):
Bo r_good wie i juz
, niektorzy farmowali dmki, inni woleli expic, a inni tracili czas i siedzili na mora.. i uwierz mi mozna bylo sie dorobic na reselu :
[url=http://img470.imageshack.us/img470/7207/helmxk7.th.jpg]Obrazek[/URL]
ten helm w 20 min poszedl za 24 gb, to tylko taki przyklad, bo bylo tego wiecej ale akurat ten screen mi sie nawinal pod reke, a co do mentalnosci to tak jest, bo inaczej nie jechalibyscie tak wszyscy po paxie...
e spoko to tylko ja jecha??em
]]]]]]]]]
powiem Ci dla czego
chociaz Fly to sobie juz da?? spokoj heh
juz nie bede przypominal co siedzialo z rA acc jak jakis pierdolony polak grajacy w ko chcial se go odemnie odkupic za dupowane itemy i jeszcze niez??a gadke powiem na prawde w tedy o sie dzialo to ciezko bylo nieuwiezyc zeto moze nie byc prawda
no ale teraz to do wyrostu nie wieze ala Xavier czy tam pax_baru??
]]]]]]]]] oo i teraz jeszcze jebany Rafik_pl pizda kolejna
surwiel
ehehe sory rafik pojebany jestes
no wiec powiem ze oni rujnuja gre textami daj mi acc kasa juz w drodze
a tak na prawde klamia
heh, teraz moge pomyslec moze pax specjalnie kupil acc gula zeby sobie wiezytelnosc poprawic
inaczej by sie nie da??o
po tym co powiedzia?? lolek
[ Dodano: Pon 04 Wrz, 2006 10:12 ]tod napisał(a):
R_GooD napisał(a):
Tylko wiem jak wyglĂâââŹĹž?da??o to u EK. .
lol skad ty mozesz to wiedziec??
sam przekret Eferata z raptorem i komu tu wiezyc. buziak eternale
[ Dodano: Pon 04 Wrz, 2006 10:13 ]logr3s napisał(a):
zamykam bo to juz nudne sie robi
z??y klucz nobie
[ Dodano: Pon 04 Wrz, 2006 10:14 ]chodz na arene
[ Dodano: Pon 04 Wrz, 2006 10:14 ]no i toda musze dojechac bo pizda nie da?? sie chcia??em bez malice
ale jakies lamki mi wjebaly sie
[ Dodano: Pon 04 Wrz, 2006 10:17 ]Paroos napisał(a):
no rzeczywiscie w magnatach bida byla; jak bym byl tak ograniczony jak ty to bym powiedzial ze deimon jest duperem bo mial rapa +8 w czasach gdy taki rap byl rzadkoscia - ale tak nie powiem bo to smieszne jest - tak samo jak to co tu piszesz
ps - o RA tez mowia ze jest duper (jak sprzedawal te szele) i to znaczy ze jest duperem?
puknij sie w leb rgood
e no ja jestem duper no stary ja sie przyznaje nie bij mnie prosze
rotfl :d
co do rapa +8 prosze o zdementowanie pog??osek o Eferacie
[ Dodano: Pon 04 Wrz, 2006 10:19 ]Ciemniak napisał(a):
Paroos napisał(a):
ps - o RA tez mowia ze jest duper (jak sprzedawal te szele) i to znaczy ze jest duperem?
raczej mowili, do czasu az dal ss jak sie wymienil z akuna.
dokladnie, czyli pax to duper bo ss nie da??
ejheheheheh e no pac przyznaj sie miales te scrole 100%
a moze questa na +1 up przez gm zrobiles 2 razy co ? ;p
[ Dodano: Pon 04 Wrz, 2006 10:20 ]Ciemniak napisał(a):
Pax_bar napisał(a):
no a co bys zrobil jakby ktos ciebie tak powyzywal?? ze chciales ukrasc chara byles duperem itp??
Ja tam nie widze problemu, jakby ktos mnie nazwal duperem, prawie kazdy item moge powiedziec skad mam albo mialem jak CE, chityny, tego shela, pp , ep ,we, itd. nawet tego durka co zrobilem na +8 moglbym podac gostka, od ktorego pozyczylem triane i probowalismy razem zrobic na +8 tylko jemu sie nie udalo
Nawet moge podac jak bylem <60 lvlowcem od kogo kupilem totemic club, ktore potem spalilem na +6 i powiedziec kto mi dal cynk, ze ten a ten sprzedaje. A przeciez takiej dobrej pamieci nie mam i nawet sie nie staralem wtedy zapamietac. A co niektorzy maja z was jakies problemy z pamiecia ? Chyba ze nie chca mowic i tyle ich sprawa. Tak samo kazdy moze swoje wnioski wysuwac.
a ja mam ss jak kupilem durka naszego nowego +8
))) i do Tioc wroci?? sie okaza??o
bo z Tioc bys przedawany
heh
[ Dodano: Pon 04 Wrz, 2006 10:23 ]no to czekam na odzew ciemniej tj sory jasno-pomaranczowej strony human??w
sikaja pod wiatr
a orkowie na drzewa dla tego sa zieloni
))