Ogłoszenie

Strefa czasowa: UTC + 1

Teraz jest 2019-10-19 11:46:38
Łączny czas online:



Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 17 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2
Autor Wiadomość
 Tytuł: Re: Jak ustawiać skille ?
PostNapisane: 2011-10-22 17:37:17 
Offline

Dołączył(a): 2008-08-24 19:51:42
Posty: 3458
Płeć: Nieokreślona
Pochwały: 74
Ja na SC używałem tylko na wojnach... Przecież bieganie cały dzień po cz na scrollach, to trudno wyrobić.


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Jak ustawiać skille ?
PostNapisane: 2011-11-14 11:32:23 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 2008-01-31 07:32:08
Posty: 431
Lokalizacja: Tarnów
Płeć: Mężczyzna
Pochwały: 11
ja mam
F1:
1.hp pot
2.2k heal
3.10k heal
4.pt 10k heal
5.ac
6.2k
7.undy
8.soul

F2:
1.pt cure
2.pt 960 heal
3.10k pt heal
4.str
5.pt ac
6.pt buff
7.fresh mind
8.soul

F3:
1.cc
2. cure dis
3.4.5.skile do atacku (str,książka,skill)
6.
7.
8.soul

ale tak naprawdę to kwestia przyzwyczajenia, mi akurat tak wygodnie:) popróbuj sobie różnych kombinacji :)

_________________
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 17 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  
cron
Style created by © Matti, gry komputerowe, reklama sem reklama seo

Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group Change colors.
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL
[ Time : 0.024s | 17 Queries | GZIP : Off ]


Sponsorem naszego serwera FTP jest e-utp.net