Ogłoszenie

Strefa czasowa: UTC + 1

Teraz jest 2019-12-08 06:46:11
Łączny czas online:



Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 3 ] 
Autor Wiadomość
 Tytuł: Nowa strona logowania = problem
PostNapisane: 2010-07-01 10:07:49 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 2007-06-15 11:37:33
Posty: 165
Lokalizacja: Częstochowa
Płeć: Mężczyzna
Pochwały: 2
Japko ma teraz nowa strone logowania sie do gry
http://knight.mgame.com/?mainMX=knight

i teraz wpisujac passy, pokazuje mi ze sa bledne(na 2 kontach sie tak dzieje)
sprawdzcie jak jest u was

[ Dodano: 1 Lip 2010, 2010 11:03 ]
znalazlem problem to nie jest nowa strona logowania(to strona logowania do KRKO)
nie wiem czemu przegladarka kiedy chce wejsc na adres: http://knight.mgame.jp/member/index.html przenosci mnie na mgame.com
jak zastosuje server proxy to chodzi normalnie lecz te bramki nie chce zalogowac sie bym mogl wcisnac "magiczny" czerwony przycisk i odpalic clienta

help


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 2010-07-01 23:28:10 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 2006-07-23 16:53:23
Posty: 973
Lokalizacja: woj. opolskie
Płeć: Mężczyzna
Pochwały: 8
Mi się włącza główna strona mgame.com jak włączam IE. a Opera pisze ze trzeba IE.
Moze japko padlo ;p? i teraz zrobili koko dostepne dla wszystkich?


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 2010-07-02 10:32:32 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 2007-06-15 11:37:33
Posty: 165
Lokalizacja: Częstochowa
Płeć: Mężczyzna
Pochwały: 2
To trzeba uzyc czegos takiego jak proxy ;P
tylko jakie program, bramka proxy jest najlepsza ? hmmm
bo probowalem kilku i dupa (internet radiowy)

szukalem na tureckich forach:
"proxy akar isteyene verebilirim programı + programın key + çalışan proxy. bu başlık altından yazsınlar senin için sorun olmazsa kratos ?"

"ÅŸimdi proxy ile denedim yine mgame.com 'a yÃÂćnlendirdi allahsız"

i widze ze maja ten sam problem co my :P

wyglada na to ze Europa dostala utrudnienie/zakaz grania w JAPKO ;p
ale konta bana nie dostaly... moje chodza

mysle ze przyczyna ich decyzji bylo narastajaca ilosc tureckich graczy = nowe koxpy na serwerze
Ale turcy tak prosto nie ustapia, trzeba sledzic ich forum i napewno cos wykabinują :D
jesli cos sie u nich pojawi poinformuje was xD

_________________
Obrazek
Obrazek
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 3 ] 


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  
cron
Style created by © Matti, gry komputerowe, reklama sem reklama seo

Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group Change colors.
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL
[ Time : 0.030s | 15 Queries | GZIP : Off ]


Sponsorem naszego serwera FTP jest e-utp.net