Ogłoszenie

Strefa czasowa: UTC + 1

Teraz jest 2020-01-18 18:39:46
Łączny czas online:



Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 9 ] 
Autor Wiadomość
 Tytuł: Wywala gr??? - o co chodzi?
PostNapisane: 2006-07-04 12:24:01 
Offline

Dołączył(a): 2006-06-13 21:16:07
Posty: 25
Lokalizacja: Kraków
Płeć: Mężczyzna
Postanowi??em zagra??? na JAPKO. Po zainstalowaniu i spaczowaniu loguj??? si??? i wywala mnie po kilku sekundach. Zainstalowa??em j???zyki wschodnioazjatyckie, ale pomog??o niewiele, bo tez mnie wywala (tyle ze kilka sekund p????niej i mog??? zrobi??? postaci??? 2 kroki). Mam komunikat : "Wyst???pi?? problem z aplikacj??? Knight...." No i raport b?????d??w.

1.Na USKO nie mia??em problem??w.
2.Win XP "go??y"(bez service pack'??w)
3. Direct X 9.0 c
4. Sterowniki Nvidia v.83
5. Nie instalowa??em ??adnych ??atek zangielszczaj???cych.

Porad??cie co?? bo ju?? kilkakrotnie przeinstalowa??em JAPKO a raz nawet Winde i dalej mam to samo. Mo??e kto?? spotka?? si??? z podobnym problemem. :sad:


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 2006-07-04 12:32:15 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 2005-08-23 03:53:02
Posty: 459
Płeć: Mężczyzna
Najlepiej gdyby?? mia?? japo??ski windows, bo pewnie masz niepoprawne wersje czcionek. Zapytaj na forum japKO, a je??eli nie potrafisz japo??skiego to daj sobie spok??j z t??? wersj???. Graj w wersj??? MY, dzia??aj???c??? bez jakichkolwiek problem??w.

_________________
Sapere aude.
Obrazek

FUZJA TYCH FORÃââ‚ŹśW BYĂ‚ÂŁA NIEWYBACZALNYM B£ÊDEM!!! ZA DUĂ‚ÂŻO NA KNIGHTONLINE.MZONE.PL ludzi niepeĂ‚Âłnosprawnych psychicznie :/

Pozdrawiam ekipê http://knightonline.o7.pl


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 2006-07-04 13:32:40 
Offline

Dołączył(a): 2006-06-13 21:16:07
Posty: 25
Lokalizacja: Kraków
Płeć: Mężczyzna
Na jednej ze stron o KO zasugerowano, ??e JAPKO nie b???dzie chodzi??? bez Service Pack'a. Czy to prawda? Bo mo??e dlatego mi nie dzia??a.

Niech kto?? graj???cy na JAPKO zweryfikuje moje przypuszczenia

_________________
Kiedy zostanie wycięte ostatnie drzewo, zostanie zatruta ostatnia rzeka i zostanie złowiona ostatnia ryba - zrozumiemy, Że nie moŻna jeść pieniędzy.


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 2006-07-04 13:51:36 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 2005-06-10 15:14:44
Posty: 1103
Lokalizacja: localhost
Płeć: Mężczyzna
Pochwały: 13
Ja mog??? jedynie tyle napisa???, ??e u mnie na win xp pro z SP2 JapKO dzia??a bez ??adnych problem??w. Nie testowa??em bez SP.
Wi???c mo??esz spr??bowa??? zainstalowa??? i si??? przekona???.

_________________
Cela est bien dit, rÊpondit Candide, mais il faut cultiver notre jardin Voltaire
La única diferencia entre un loco y yo es que yo no estoy loco. Salvador Dalí­
And the things you can't remember tell the things you can't forget Tom Waits


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 2006-07-04 14:47:34 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 2005-08-03 20:03:13
Posty: 621
Lokalizacja: toruÃÂę
Płeć: Mężczyzna
Zubaran_PL napisał(a):
u mnie na win xp pro z SP2 JapKO dzia??a bez ??adnych problem??w

a u mnie ju?? na sp1 ??miga??o bez problem??w.

_________________
w mieœcie jest nowy szeryf.

moderator nie nabija postÃÂłw - moderator ma wiele do przekazania.
moderator nie obraĂ‚ÂŻa innych - moderator dobitnie zwraca uwagê.


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 2006-07-04 16:47:16 
Offline

Dołączył(a): 2006-06-13 21:16:07
Posty: 25
Lokalizacja: Kraków
Płeć: Mężczyzna
Service Pack 1 nie tylko nie pom??g??, ale spowodowa?? znikni???cie interfejsu gry. A wi???c przyczyny b?????du tkwi??? gdzie indziej.

_________________
Kiedy zostanie wycięte ostatnie drzewo, zostanie zatruta ostatnia rzeka i zostanie złowiona ostatnia ryba - zrozumiemy, Że nie moŻna jeść pieniędzy.


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 2006-07-04 21:33:13 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 2005-08-23 03:53:02
Posty: 459
Płeć: Mężczyzna
misio napisał(a):
spowodowa?? znikni???cie interfejsu gry.

A nie nacisn?????e?? przypadkiem shift+c? bo to powoduje, ??e interfejs gry znika. Mo??e masz problem z firewallem lub masz za ma??o upgrade'??w ;)

_________________
Sapere aude.
Obrazek

FUZJA TYCH FORÃââ‚ŹśW BYĂ‚ÂŁA NIEWYBACZALNYM B£ÊDEM!!! ZA DUĂ‚ÂŻO NA KNIGHTONLINE.MZONE.PL ludzi niepeĂ‚Âłnosprawnych psychicznie :/

Pozdrawiam ekipê http://knightonline.o7.pl


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 2006-07-05 15:49:51 
Offline

Dołączył(a): 2006-07-05 15:19:07
Posty: 6
Płeć: Mężczyzna
A instalowales dodatkowe jezyki?
Jak nie to: panel sterowania>Data, godzina, j???zyk i opcje regionalne>opcje regionalne i jezykowe>jezyki>zainstaluj pliki dla jezykow wschodnioazjatyckich
mi pomoglo


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 2006-07-05 17:03:09 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 2005-07-28 11:44:57
Posty: 278
Lokalizacja: Ciechocinek
Płeć: Mężczyzna
Cytuj:
A instalowales dodatkowe jezyki?


misio napisał(a):
Zainstalowa??em j???zyki wschodnioazjatyckie


Czytamy ze zrozumieniem.

Ja polecam zainstalowanie starszych sterownik??w.

_________________
ObrazekObrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 9 ] 


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  
cron
Style created by © Matti, gry komputerowe, reklama sem reklama seo

Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group Change colors.
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL
[ Time : 0.027s | 19 Queries | GZIP : Off ]


Sponsorem naszego serwera FTP jest e-utp.net