Ulyster napisał(a):
LOL! Przeczytaj to co napisa?e? to jest totalna bzdura. Opr??cz pierdolni?cia w grze liczy sie te? pare innych rzeczy. Dmg nic Ci nie da jak nawet nie zd?rzysz rzuci? czaru i ju? le?ysz martwy. Dla papiera malice=pewna ?mier?, pet mag mo?e na malice jeszcze powalczy?. Ju? nawet nie wspominam o walce 1vs1 paperiem magiem, pewnie z ka?d? klas? dostanie po dupie, natomiast int fire mo?e du?????????????????o (naprawde du?o) wzi??c na klate.
co z tego ze na lv 60 masz 3,2 k hp takim papierem jak cie frajer spikuje za 1,5 k , a dobry assek za 2 k ? Papier jest tylko i wylacznie dobry do biegania z banda turkow i frajerow od bazy do bazy i napierdalanie 100 nov w 1 cel , do PRAWDZIWEJ walki , papier sie nie nadaje.
W cz stoczylem nie jeden boj (moje party klanowe) z innymi bardzo silnymi klanami , walki nie zadko trwaly po 5+ minut , dlaczego ? bo nasi magowie (90% w klanie) to int magowie z 800+ defence , i iron/glass beltami , jestesmy w stanie stac na placu boju do konca a co za tym idze natychmiastowo tpowac tych co padli , ja np , jestem w stanie walczyc i tpowac z 2 asskami kombujacymi mnie , nie robi to mi zadnego problemu bo mnie nie zabija.
Papier sie do tego nie nadaje , koniec kropka.