Ogłoszenie

Strefa czasowa: UTC + 1

Teraz jest 2019-02-19 01:48:04
Łączny czas online:



Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 10 ] 
Autor Wiadomość
 Tytuł: problem z: there is an error in the selected server
PostNapisane: 2014-01-03 12:35:29 
Offline

Dołączył(a): 2010-05-02 22:18:04
Posty: 7
Płeć: Mężczyzna
http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/pel ... 679c1.html

mial to ktos kiedys i wie jak to zrobic?
pozdrawiam


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: problem z: there is an error in the selected server
PostNapisane: 2014-01-03 15:01:48 
Offline

Dołączył(a): 2009-08-13 22:04:17
Posty: 13
Płeć: Nieokreślona
Spamuj grę tzn wyłączaj i włączaj lunchera powinno pomóc taki błąd od Nttgame na gwiazdkę.


P.S. Dla mnie pomaga :) nawet do 5 x muszę tak zrobić :)


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: problem z: there is an error in the selected server
PostNapisane: 2014-01-04 11:11:21 
Offline

Dołączył(a): 2007-09-07 11:08:05
Posty: 1832
Płeć: Mężczyzna
Pochwały: 11
dodam że ja na jego konto wchodze normalnie :D

_________________
WHO?


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: problem z: there is an error in the selected server
PostNapisane: 2014-01-04 17:05:57 
Offline

Dołączył(a): 2009-10-07 15:07:02
Posty: 7
Płeć: Mężczyzna
Nie moga byc zalogowane 2 konta z tego samego ip w tym samym czasie , chyba o to chodzi.

_________________
TRUSTED:
-MaRBLeR
-Coalition


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: problem z: there is an error in the selected server
PostNapisane: 2014-01-07 16:30:59 
Offline

Dołączył(a): 2010-05-02 22:18:04
Posty: 7
Płeć: Mężczyzna
nie w tym samym czasie

spamowanie tez mi pomagalo pozniej jak musialem godzine spamowac odechcialo mi sie


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: problem z: there is an error in the selected server
PostNapisane: 2014-01-08 01:46:44 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 2011-07-14 09:25:02
Posty: 251
Lokalizacja: Milicz
Płeć: Mężczyzna
Pochwały: 2
4Andrew wiesz czemu godzinę? :) bo ktoś w tym czasie dopiero kończył grac..
Internet radiowy?
Problem masz z tym ze ktoś ma te same ip co ty i korzysta z gry, nieraz jemu się nie uda wejść gdy ty jesteś, a nieraz na odwrót..

_________________
KNIGHT ONLINE - JanekBack


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: problem z: there is an error in the selected server
PostNapisane: 2014-01-08 16:09:49 
Offline

Dołączył(a): 2007-09-07 11:08:05
Posty: 1832
Płeć: Mężczyzna
Pochwały: 11
ta i na moje konto wchodzi normalnie... te wasze gówniane teorie xd

_________________
WHO?


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: problem z: there is an error in the selected server
PostNapisane: 2014-01-08 16:58:32 
Offline

Dołączył(a): 2010-05-02 22:18:04
Posty: 7
Płeć: Mężczyzna
je**ć knajta :D


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: problem z: there is an error in the selected server
PostNapisane: 2014-01-08 20:37:04 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 2007-06-18 18:15:56
Posty: 256
Płeć: Mężczyzna
Pochwały: 4
miałem ten problem na radiu, zadzwonilem do operatora z prośbą o zmiane ip i wszystko działa.

Cytuj:
ta i na moje konto wchodzi normalnie... te wasze gówniane teorie xd


może trafił, że nikt nie grał ;D


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: problem z: there is an error in the selected server
PostNapisane: 2014-01-08 22:24:33 
Offline

Dołączył(a): 2007-09-07 11:08:05
Posty: 1832
Płeć: Mężczyzna
Pochwały: 11
wszedł na moje działało wszedł na swoje nie działało oO

_________________
WHO?


Góra
 Zobacz profil  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 10 ] 


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  
cron
Style created by © Matti, gry komputerowe, reklama sem reklama seo

Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group Change colors.
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL
[ Time : 0.033s | 15 Queries | GZIP : Off ]


Sponsorem naszego serwera FTP jest e-utp.net