karolinPl napisał(a):
o sorki ktos mial ten problem,nie odpisujcie
Nie ma powod??w do paniki. Wybaczymy tym razem
Z tego innego tematu zrobi?? si??? off-topic, wi???c postanowi??em wspomnie??? tutaj o jednym elemencie, kt??ry mnie nie??le irytuje w zwi???zku z "(blabla) account in used (blabla)".
Je??eli np. gra si??? powiesi, konto zostaje "w u??yciu", a posta??? pozostaje w ??wiecie gry. Nie tak dawno mia??em takow??? sytuacj??? na spocie Haunga Warrior. Podobno moja posta??? znikne??a dopiero w??wczas, gdy klikne??em OK w dialogu pytaj???cym si??? o roz??aczenie poprzedniej sesji. W??wczas uda??o mi si??? prze??y???, ale kilka dni p????niej znajomy w identycznych okoliczno??ciach nie mia?? ju?? tyle szcz?????cia i przygoda z Haunga Warrior + Disconned sko??czy??a si??? na -5% expa.
Wspomnia??o mi t??? sytuacj???, kiedy dzi?? na wojnie na Beramusie roz?????czy??o mnie nagle z netem
Jestem jednak ciekaw, czy wykorzystujac t??? cech??? uda??oby si??? zostawi??? merchant po wy??aczonej grze. Nie mia??em okazji tego wypr??bowa???.
Czy to prawda, ??e przez ostatni miesiac niekt??re serwery (np. wszystkie Cypher) by??y resetowane regularnie oko??o 6.00 rano?