Ogłoszenie

Strefa czasowa: UTC + 1

Teraz jest 2025-07-07 00:01:25
Łączny czas online:

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 57 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 2005-06-03 17:01:15 
TUTAJ znajduje si??? oficjalne rozwi???zanie problemu z WinXPSP2 (wy?????czenie technologii DEP). Podobno i tak nie dzia??a, a na Win2003SP1 nie dzia??a na pewno. :(

Ale linka da??em, mo??e komu?? si??? przyda.

[ Dodano: 03-06-05, 17:06 ]
Kolejne jaja s??? z nowymi patchami. Podobno wywala komunikat i informuje admin??w o u??ywaniu Speed Hack'a kiedy zminimalizuje si??? gr??? na d??u??szy czas (go??ciu na innym forum poda?? przyk??ad, ??e gada?? na GG z dziewczyn??? przez d??u??sz??? chwil???).

Nie, no chyba jaja sobie robi??? ci od KO :evil:

Tytuł:
PostNapisane: 2005-06-03 17:41:18 

Czyta??em tego posta na forum o kt??rym m??wisz. Nie wiadomo czy to jest pojedynczy przypadek cy wi???cej os??b ma taki problem.

Tytuł:
PostNapisane: 2005-06-03 17:56:00 
:idea: Na tamtym forum kilka os??b mia??o ten problem.

Tytuł:
PostNapisane: 2005-06-05 14:27:11 

Postanowi??em sobie w?????czy?? KO i sprawdzi??? ten spos??b z prze?????czeniem si??? na serwer 2 lub 3 ale mia??em wersj??? 1279 i musia??em zaktualizowa??? do wersji 1282 i oczywiscie ??e mi nie dzia??a i wyskakuje b??ad Hach Shield. My??la??em ??e ?Ă‚?yndo??sa 98 to nie dotyczy.

[ Dodano: 2005-06-05, 23:11 ]
Ju?? wiem o co chodzi??o. Nie ??ci???gn????? mi si??? Hack Shield i musia??em ??ci???ga??? r???cznie. Teraz wszystko dzia??a. Musz??? sobie wszystko przypomnie??? w grze. swoj??? drog??? przyda??aby si??? opcja edycji post??w.

Tytuł:
PostNapisane: 2005-06-06 10:39:57 

ludzie czego ja juz nieprobowalem cuda nie widy. jak ja dorwe tego goscia od tego pacha to ja mu z dupy nogi powyrywam jak to mozna zrobic takie pache co nie chodze na SP2 to chyba jakis tuman a nie programista powinien programowac ale grzadki w ogrudku ulice zamiatac!!!!!!!!!!!!!!!!

Tytuł:
PostNapisane: 2005-06-06 13:27:42 
Damebor napisał(a):
swoj??? drog??? przyda??aby si??? opcja edycji post??w.

Przeciez jest taka opcja O.o Taki guziczek z olowkiem i napisem edytuj.

Tytuł:
PostNapisane: 2005-07-05 13:56:58 

Siema
Jestem poczatkujacym graczem w KO i mam problem:
Wanczam gra i wpisuje ID i pass... potem sie laduje Hackshield i wybieram serwer. Wybieram... i potem roi sie niebieski ekran :| i wyskakuje blad: "Unkown hard error" co z tym zrobic? moze jest to spowodowane tym ze zainstalowalem gre na dysku D ?? Aha i mia??em jeszcze jeden b??ad, niepamietam calego ale cos bylo ze blad z oprogramowaniem sprzetu. Wczesniej to niewyskakiwalo :evil: pomozcie mi plss bo ponoc to super gierka

Mialem tez blad z pamiecia wirtualna ale juz sobie poradzilem powiekszajac ja.

Tytuł:
PostNapisane: 2005-07-05 13:59:15 
Z tego co wiem to najpierw sie laduje hack shield a dopiero potem wpisujesz id i pass. Mam wrazenie ze ma sciagniete MyKO a nie UsKO.

Jezeli jednak masz UsKO to na 95% masz zainstalowanego SP2 na windzie. Niestety - z nim sobie nie pograsz w ko.

Tytuł:
PostNapisane: 2005-07-05 14:24:10 

To jak odinstalowac go?? alo zrobic zeb dzialal?

Tytuł:
PostNapisane: 2005-07-05 14:31:30 
Jak instalowales osobno to idziesz kolejo start=> panel sterrowania => dodaj/ usun programy => Dodatek service pack 2 dla systemu windows xp => usun.

Jak masz zintegrowanego z windowsem - jedyne wyjscie to zalatwic sobie wersje xp sp1a i zrobic reinstalke systemu.

zemloshi napisał(a):
alo zrobic zeb dzialal?

Nh2003 napisał(a):
Niestety - z nim sobie nie pograsz w ko.

Tytuł:
PostNapisane: 2005-07-07 23:35:15 

A jak mam r???cznie updejtowa??? KO bo mi niestety wyskakuje b?????d podczas ??ci???gania patha ;[ Jak, co, ile, pokolei(?) i w jakiej kolejno??ci ;p

Tytuł:
PostNapisane: 2005-07-09 13:50:57 

No coz, problemow jest du??o :P. Po d??uzszym czasie z zepsutym komputerem mysle sobie "nareszcie wejde na KO:D" sciaga sie patch, laduje sie hackshield no i b?????d, zaradzilem temu reinstalujac i konfigurujac firewalla. W?????czam gr???, po chwili wyswietla sie niedobor pamieci wirtualnej no i Unknown Hard Error BSOD;/. Przeczytalem o problemach z SP2 na stronie glownej, no i wylaczylem DEP. Nadal nie dziala. Dopiero po odinstalowaniu SP2 kosztem niskiej ochrony dziala mi KO :D. (Ale i tak warto bylo :P).

Tytuł:
PostNapisane: 2005-07-13 17:31:57 

Pochwały: 13
Kilka dni reinstalowa??em Window$ i postanowi??em zainstalowa??? SP2. Jako postanowi??em, tako?? zrobi??em.
Znaj???c problemy wy??ej opisane chcia??em troch??? pom???czy??? si??? z instalk??? KO.
Ale... nie pom???czy??em si???, poniewa?? gra... DZIA?Ă‚?A bez ??adnych problem??w.

Instalacja przebieg??a normalnie, standardowo po??ci???ga??y si??? patche (od 1287 do 1282), zaktualizowa?? si??? HackShield i gra ruszy??a. Gram ju?? kilka dni i nie zauwa??y??em uchybie??.

Dodam jeszcze, ??e opr??cz SP2 na bierz???co uaktualniam system kolejnymi poprawkami. Po za tym system jest troch??? ztiuningowany (pod wzgl???dem bezpiecze??stwa i wydajno??ci).
By???mo??e do sprawnego dzia??ania KO nale??y wy?????czy??? firewalla windosowego a odpanie gry przeprowadzi??? po wy?????czeniu launchera po aktualizacji (tj. ??ci???gamy aktualizacje, wy?????czamy zanim hackshield si??? uruchomi, w?????czamy ponownie i aktualizujemy hackshielda).

Nie wiem, czy to pomo??e, ale my??le, ??e warto spr??bowa???.

W ka??dym razie: Na Windows XP z SP2 mo??na gra??? w KO :)

Tytuł:
PostNapisane: 2005-07-14 08:13:21 

Potwierdzam da sie grac w KO z SP2 jednak, przynajmniej u mnie, tylko z wylaczonym firewallem windowsowskim. ja uzywam tego z mks2005 i nie ma problemow z gra. hmm gdyby tylko nie ten p*********y LAN

Tytuł:
PostNapisane: 2005-07-14 12:46:14 

Witam.
Jakos u mnie bez odpalonego firewall-a pod winda nie chce chodzic. Szkoda mi jedynie mojej postaci.. Mam nadzieje, ze jakiegos patcha "mistrzowie" wypuszcza, bo szkoda bardzo takiej fajnej gry. Praktycznie robilem juz wszystkie mozliwosci, wylaczajac firewall-e itd.. SP2 nie mam zamiaru odinstalowywac. Ehh, szkoda.
Pozdrawiam.

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 57 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4  Następna strona