Ogłoszenie

Strefa czasowa: UTC + 1

Teraz jest 2020-07-06 08:03:15
Łączny czas online:



Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 15 ] 
Autor Wiadomość
 Tytuł: POMOCY !!
PostNapisane: 2006-10-27 11:10:15 
Offline

Dołączył(a): 2006-10-27 11:06:34
Posty: 7
Płeć: Mężczyzna
Witam mam problem jestem magikiem i mam czary ktore s??? na pocz???tku mia??em level 46 a nowych czaruw nie ma a widzia??em jak inni magicy moj??? uzywaj??? innych typu ska??y lodu ktorych nie mam z k???d morzna wzi?????c te skile ?? prosze o pomoc


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 2006-10-27 14:22:55 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 2005-07-17 11:29:32
Posty: 451
Lokalizacja: Siedlce
Płeć: Mężczyzna
S??ownik ortograficzny bys lepiej wzi?????.

Co do problemu, moze poprostu nie porozdawales pktow w skille ?

_________________
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 2006-10-27 14:31:01 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 2005-06-10 15:14:44
Posty: 1103
Lokalizacja: localhost
Płeć: Mężczyzna
Pochwały: 13
albo nie przyzna??e?? skill point albo nie wybra??e?? first job (czy podobnie si??? nazywa) - to drugie robi si??? w moradonie chyba u Capitana Jako??tam

_________________
Cela est bien dit, rÊpondit Candide, mais il faut cultiver notre jardin Voltaire
La única diferencia entre un loco y yo es que yo no estoy loco. Salvador Dalí­
And the things you can't remember tell the things you can't forget Tom Waits


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 2006-11-01 09:03:36 
46 lvl i nie ma skilli? :O grasz na privie czy macro?? Jak ty basicami zrobiles taki lvl??


Góra
  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 2006-11-01 15:13:23 
Offline

Dołączył(a): 2006-09-04 12:44:15
Posty: 46
Lokalizacja: Z GrAjEwA
Płeć: Mężczyzna
O boze taki lvl na basicach to ile czasu ty taki lvl nabiles i w jakim czasie (mysle ze grales rok i expilesz na keeconach :mrgreen: ) a tak w ogole to idzesz do takiego kolesia niepamietam jak sie nazywa wyglada jak jakis taki czarodziej i wybierasz first job i rozdajesz te skille w wybrany zywiol

(w poprzedniej wersji chyba sie nazywal captain kunabrl)


A tak w ogole to bez urazy :mrgreen:

_________________
Dla zainteresowanych Logosem www.lordsoftherings.fora.pl


Ostatnio edytowano 2006-11-01 20:20:25 przez LegolasToGolas, łącznie edytowano 1 raz

Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 2006-11-01 19:23:56 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 2005-07-17 11:29:32
Posty: 451
Lokalizacja: Siedlce
Płeć: Mężczyzna
A tak w ogole to "w ogole" piszemy oddzielnie.

_________________
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 2006-11-01 20:24:36 
Offline

Dołączył(a): 2006-09-04 12:44:15
Posty: 46
Lokalizacja: Z GrAjEwA
Płeć: Mężczyzna
:oops: Poprawione :oops:

_________________
Dla zainteresowanych Logosem www.lordsoftherings.fora.pl


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 2006-11-01 21:04:39 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 2005-08-23 03:53:02
Posty: 459
Płeć: Mężczyzna
46 lvl na basicach to nie problem, m??j kolega po miesi???cu nabi?? basicami 50 lvl i stwierdzi??, ??e ta gra nudna jest :P (i wtedy powiedzia??em, ??e s??? dodatkowe skille) :hah:

_________________
Sapere aude.
Obrazek

FUZJA TYCH FORÃââ‚ŹśW BYĂ‚ÂŁA NIEWYBACZALNYM B£ÊDEM!!! ZA DUĂ‚ÂŻO NA KNIGHTONLINE.MZONE.PL ludzi niepeĂ‚Âłnosprawnych psychicznie :/

Pozdrawiam ekipê http://knightonline.o7.pl


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 2006-11-07 18:01:45 
Offline

Dołączył(a): 2006-10-27 11:06:34
Posty: 7
Płeć: Mężczyzna
rozda??em te skil pointy i dalej to samo wogule nowych czarow nie ma s??ysza??em ze jakies nowe czary s??? od 39lvl i gdzie morzna tego goscia znale?? (w jakim miejscu)


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 2006-11-07 19:13:13 
Offline

Dołączył(a): 2006-09-04 12:44:15
Posty: 46
Lokalizacja: Z GrAjEwA
Płeć: Mężczyzna
O lol jezeli rozdales skill pointy to tam samo sa skille tylko musisz wybrac zakladke ze swoim zywiolem (chyba jasno wyjasnile??)

_________________
Dla zainteresowanych Logosem www.lordsoftherings.fora.pl


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 2006-11-07 20:07:50 
Offline

Dołączył(a): 2006-10-27 11:06:34
Posty: 7
Płeć: Mężczyzna
dalej nic podchodze do tego capitana naciska speciality daje tam ok i gowno zadnych nowych skilow !! :evil:


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 2006-11-12 12:26:53 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 2006-07-27 22:08:15
Posty: 803
Lokalizacja: z Ancow <3
Płeć: Mężczyzna
Pochwały: 3
omg sluchaj naciskasz chose my speciality czy jakie tam gowno jest to efekt jakby cie ktos uleczal 1920 healem (o ile wiesz jak to wyglada) i potem naciskacz " k " lub przez pasek wyskakuje ci okienko z basic skilami itp potem masz luczbe pkt ktorymi mozesz dodac do zywialu... fire(ogien) lichting(piorun) i ice(lod) dodajesz w nie pkt(punkty) i w otrzymujesz skile ... trudne ?


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 2007-05-23 14:20:28 
Offline

Dołączył(a): 2007-05-23 01:23:06
Posty: 15
Lokalizacja: z niieeeeeeebaa
Płeć: Mężczyzna
Ja znam rozwiazanie jego problem. Pierw powiem zalosne!!!
Wchodzisz w zakladke skill naciskasz FIRE bo dajmy na to ze all skille dales w fire.
Tam naciskasz skille naciskasz lewym przyciskiem myszki na skilla i trzymasz (nie puszczasz trudny moment tego manewru ale moze sobie poradzisz nie puszczasz nie puszczasz trzymasz jeszcze trzymasz i przeciagasz <--- tez trudne do takich kwadracikow 1 2 3 4 5 6 7 8 9 i tam pokazuje ci sie skill :D ktorego mozesz uzywac. PROSTE?

Jesli nie o to mu chodzi o moze o fire blasta :P


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 2007-05-23 14:24:42 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 2006-11-04 22:04:05
Posty: 251
Płeć: Mężczyzna
ty jesteś żalosny nawet własnego nicku nie wymyślisz tylo czyjś kopiujesz


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 2007-05-23 14:58:56 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 2006-04-22 14:31:19
Posty: 8750
Lokalizacja: Mikołów
Płeć: Mężczyzna
Pochwały: 127
zabuza napisał(a):
tez trudne do takich kwadracikow 1 2 3 4 5 6 7 8 9 i tam pokazuje ci sie skill


jest 8 kwadracików... :P

_________________
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 15 ] 


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  
cron
Style created by © Matti, gry komputerowe, reklama sem reklama seo

Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group Change colors.
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL
[ Time : 0.036s | 17 Queries | GZIP : Off ]


Sponsorem naszego serwera FTP jest e-utp.net