Ogłoszenie

Strefa czasowa: UTC + 1

Teraz jest 2020-07-09 04:26:38
Łączny czas online:



Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 9 ] 
Autor Wiadomość
 Tytuł: Sk???d te DC
PostNapisane: 2006-08-27 19:21:05 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 2006-07-30 19:25:49
Posty: 5
Płeć: Mężczyzna
Zaco to mialo Byc chyba za teleport.

[img][img]http://img148.imageshack.us/img148/520/zacotedcry7.jpg[/img][/img]


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 2006-08-27 20:05:51 
Offline

Dołączył(a): 2005-12-08 17:00:52
Posty: 133
Lokalizacja: Rzeszow
Płeć: Mężczyzna
czasem dostaje sie dc bez przyczyny
podejrzewam ze ktos z premium wszedl na server i pewnie wywala sie kogos kto premium nie posiada :cry:

_________________
Obrazek<<<--- fajnie jest kogos zabic w cz ^^


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 2006-08-27 21:55:00 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 2005-08-23 03:53:02
Posty: 459
Płeć: Mężczyzna
Dariusz napisał(a):
czasem dostaje sie DC bez przyczyny
podejrzewam ze ktos z premium wszedl na server i pewnie wywala sie kogos kto premium nie posiada :cry:

Liczba miejsc raczej nie jest ograniczona. DC jest z przyczyny s??abego ?????cza. (Premki nie mam, a DC mia??em tylko przy ??ci???ganiu plik??w)

_________________
Sapere aude.
Obrazek

FUZJA TYCH FORÃââ‚ŹśW BYĂ‚ÂŁA NIEWYBACZALNYM B£ÊDEM!!! ZA DUĂ‚ÂŻO NA KNIGHTONLINE.MZONE.PL ludzi niepeĂ‚Âłnosprawnych psychicznie :/

Pozdrawiam ekipê http://knightonline.o7.pl


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 2006-08-27 23:28:06 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 2005-08-03 20:03:13
Posty: 621
Lokalizacja: toruÃÂę
Płeć: Mężczyzna
voldenet napisał(a):
Liczba miejsc raczej nie jest ograniczona.
niby czemu raczej nie jest? nie ma w tym nic dziwnego, ??e kolesie zdaj??? sobie spraw??? z mo??liwo??ci swoich serwer??w i kontroluj??? ilos??? miejsc. imho to do????? oczywista polityka, ??e gdy ta ilo????? miejsc si??? wyczerpuje, to wywalaj??? kogo??, kto pyka za darmola, a wpuszczaj??? ??ebka z premk???.

_________________
w mieœcie jest nowy szeryf.

moderator nie nabija postÃÂłw - moderator ma wiele do przekazania.
moderator nie obraĂ‚ÂŻa innych - moderator dobitnie zwraca uwagê.


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 2006-08-28 09:18:03 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 2006-07-30 19:25:49
Posty: 5
Płeć: Mężczyzna
Nie ??ci???ga??em ??adnych plik??w i mam neostrade 512.Czy to moze byc za maly net? Jak tak to se 1Mb Za??oze.


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 2006-08-28 11:06:16 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 2005-08-03 20:03:13
Posty: 621
Lokalizacja: toruÃÂę
Płeć: Mężczyzna
green napisał(a):
Czy to moze byc za maly net? Jak tak to se 1Mb Za??oze.
ja gdy gra??em, mia??em t??? najgorsz??? neo. wszystko by??o ok

_________________
w mieœcie jest nowy szeryf.

moderator nie nabija postÃÂłw - moderator ma wiele do przekazania.
moderator nie obraĂ‚ÂŻa innych - moderator dobitnie zwraca uwagê.


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 2006-08-28 12:32:15 
Offline

Dołączył(a): 2005-04-16 21:16:10
Posty: 427
Lokalizacja: Rzeszow
Płeć: Mężczyzna
Pochwały: 1
k2 ma probemy ze stabilnoscia serwerow, to przez to sa lagi i co za tym idzie dc


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 2006-08-28 17:14:08 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 2005-08-23 03:53:02
Posty: 459
Płeć: Mężczyzna
green napisał(a):
neostrade 512

ja nie mam dc ani lag??w! Pewnie win??? s??? ?????cza typu kabl??wa/neostrada itp.

_________________
Sapere aude.
Obrazek

FUZJA TYCH FORÃââ‚ŹśW BYĂ‚ÂŁA NIEWYBACZALNYM B£ÊDEM!!! ZA DUĂ‚ÂŻO NA KNIGHTONLINE.MZONE.PL ludzi niepeĂ‚Âłnosprawnych psychicznie :/

Pozdrawiam ekipê http://knightonline.o7.pl


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 2007-06-28 16:37:52 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 2006-02-25 12:38:49
Posty: 193
Lokalizacja: Toruń
Płeć: Mężczyzna
Pochwały: 2
Ja mam neta z multimediów i przez to bardzo często mi przerywa połęczenie.
Jak się wchodzi w start-->uruchom-->ping -t wp.pl to powinno wyskoczyć w jakim czasie docieraję "paczki" z wp.pl. Jeśli zerwie nam połęczenie= DC to napisze tam "upłynęł limit czasu żędania". Często może sie zrywać połęczenie przez anty-virus np. Kaspersky (w moim przypadku). Aktualizujęc bazę danych potrafi zerwać nam połęczenie, aby szybciej się zaktualizować. U mnie występuje problem gdy gram w dzień DC co 5 min. a w nocy mogę grać non-stop, dlatego teraz przerzucam sie na Netię. Jak się coś poprawi z połęczeniem to napisze.
Pozdro :cool:

_________________
Obrazek

Cat^ napisał(a):
Hydra pro <3

BP <3
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 9 ] 


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  
cron
Style created by © Matti, gry komputerowe, reklama sem reklama seo

Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group Change colors.
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL
[ Time : 0.028s | 15 Queries | GZIP : Off ]


Sponsorem naszego serwera FTP jest e-utp.net