Zubaran_PL napisał(a):
je??eli chodzo o trole, to zw??aszcza organizowane na 3 spoty s??? przypuszczalnie najlepszym expem w grze
dobre trolle s??? chyba tylko w cz i tak jak m??wisz - ale nie gram meele wi???c nie jestem pewien. jak dla mnie najlepszym expem s??? harpie bezdyskusyjnie. robimy z klanem zygzaka w cz lub eslant, od crimson??w (niekiedy nawet falcon??w) po zwyk??e harpie, wszyscy 60+. pi???kny exp i szybki. harpie maj??? t??? zalet???, ??e lataj??? - bursty wchodz??? w ziemi??? i zawsze trafiaj???, tak jak lepsze aoe - nie trzeba kombinowa??? z przewidywaniem gdzie za chwil??? b???d??? potworki, tak jak w przypadku np. golem??w. jedyny problem z harpiami to to, ??e zdarza im si??? atakowa??? naprawd??? z daleka.
Zubaran_PL napisał(a):
Chocia?? ja osobi??cie preferuje harpie.
przypomnia??o mi si???, ??e zawsze powiedzmy jak expi si??? na ravenach i zwyk??ych, to ka??dy, kto nie jest magiem, namawia swoje party, by atakowa??o te?? crimsony.

jeden lub dwa lury wychodz??? pi???knie, po czym kto?? ginie. czeka si??? na rezza 10 minut. rogue m??wi, ??e nie by??o tak ??le i proponuje falcony. ginie p???? party (bo oczywi??cie si??a mag??w wystarcza??a co najwy??ej do atakowania raven??w). rezzer zadowolony, rogue ucieka, magowie wnerwieni, priest co?? babuje. og??lnie cz???sty obrazek.