Ogłoszenie

Strefa czasowa: UTC + 1

Teraz jest 2019-12-08 05:47:19
Łączny czas online:



Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 6 ] 
Autor Wiadomość
 Tytuł: Instalacja
PostNapisane: 2005-04-10 10:00:49 
Wchodzimy na strone https://www.knightonlineworld.com/index.php?pg=download i klikamy na Download Full Client. Plik ten zajmuje ok 340MB. Na laczu 128kb/s proces pobierania trwa ok 4-5h. Po sciagnieciu Uruchamiamy ten plik.

Postepujac zgodnie ze wskazowkami instalatora, wskazujemy mu gdzie ma byc zainstalowana gra. Sam proces instalacji moze trwac do 30minut.

Po zainstalowaniu gry i uruchomieniu jej ukazuje nam sie okno konfiguratora
Obrazek

Ustawiamy wszystkie opcje dopasowywujac je do konfiguracji Waszego komputera. Na screenie sa moje ustawienia :wink: Nie zmieniamy numeru wersji!!

Jak klikniemy na Save Changes and Start to pokaze nam sie loader, ktory pobierze niezbedne poprawki do gry (proces ten trwa ok 10-15minut, w zaleznosci od szybkosci lacza). W momencie gdy pobieranie poprawek zostanie zakonczony klikamy na Start :)

Zycze milego grania :!:


Ostatnio edytowano 2006-02-28 15:29:10 przez Nh2003, łącznie edytowano 2 razy

Góra
  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 2005-06-04 18:03:53 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 2005-06-04 17:52:56
Posty: 1091
Lokalizacja: z domu
Płeć: Mężczyzna
Nh2003 neigadaj ??e to tw??j screen :roll:
Grasz na 16 bit??w i wszystko na LOW??
JA bym nei wytrzyma?? :) ;) :wink:

_________________
exp przez noc przez dzien


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 2005-06-04 18:25:15 
k0nd3k napisał(a):
Nh2003 neigadaj ??e to tw??j screen
Grasz na 16 bit??w i wszystko na LOW??
JA bym nei wytrzyma??

A jednak gadam... na moim sprzecie wiecej nie wycisniesz. No chyba ze lubisz grac przy 2-3 fpsach. Ja przy low itd. mam max 25 fps :) Ale w listopadzie sie to moze zmieni :twisted:


Góra
  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 2006-02-28 10:08:07 
Offline

Dołączył(a): 2006-02-28 10:05:06
Posty: 11
Lokalizacja: Warszawa
Płeć: Mężczyzna
Service Unavailable

takie cos mi wyskakuje jak chce wejsc na stronke.. czemu wyskakuje cos takiego to jest blond po mojej stronie czy servisu?


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 2006-02-28 14:36:59 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 2005-08-03 20:03:13
Posty: 621
Lokalizacja: toruÃÂę
Płeć: Mężczyzna
Crazy napisał(a):
Service Unavailable

prawdopodobnie u nich co?? nie tego.

_________________
w mieœcie jest nowy szeryf.

moderator nie nabija postÃÂłw - moderator ma wiele do przekazania.
moderator nie obraĂ‚ÂŻa innych - moderator dobitnie zwraca uwagê.


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 2006-02-28 15:30:11 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 2005-07-28 11:44:57
Posty: 278
Lokalizacja: Ciechocinek
Płeć: Mężczyzna
Pozwolilem sobie poprawi??? link w pierwszym po??cie.

_________________
ObrazekObrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 6 ] 


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 4 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  
cron
Style created by © Matti, gry komputerowe, reklama sem reklama seo

Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group Change colors.
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL
[ Time : 0.028s | 15 Queries | GZIP : Off ]


Sponsorem naszego serwera FTP jest e-utp.net