Ogłoszenie

Strefa czasowa: UTC + 1

Teraz jest 2019-12-12 08:50:17
Łączny czas online:



Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 75 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 2005-07-13 21:46:38 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 2005-07-05 16:01:43
Posty: 240
Lokalizacja: Poznan
Płeć: Mężczyzna
Nh2003 napisał(a):
Korlic napisał(a):
A to z jakiej racji?

Bo jak wybierzesz Polske to wyskoczy blad przy tworzeniu konta :/


No i jak mamy byc dumnymi Polakami ?


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 2005-07-13 22:01:12 
Offline

Dołączył(a): 2005-07-13 21:54:04
Posty: 1
Lokalizacja: Enclawy
Płeć: Mężczyzna
Cze!!! Mam pytanko. Czy jak za??o??y si??? konto to dostaje si??? jakiego?? e-meila potwierdzaj???cego rejestracje???
Pytam bo gdy si??? loguje to pisze ??e niema takiego adresu ID?? Prosz??? o pomoc!!
Z g??ry thx!!


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 2005-07-14 15:18:59 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 2005-07-12 23:21:35
Posty: 4
Lokalizacja: Bydgoszcz
Płeć: Mężczyzna
Jankov napisał(a):
Nh2003 napisał(a):
Korlic napisał(a):
A to z jakiej racji?

Bo jak wybierzesz Polske to wyskoczy blad przy tworzeniu konta :/


No i jak mamy byc dumnymi Polakami ?

Ja wybralem Polske i dzia??a mi bez zarzut??w.


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 2005-07-17 11:37:57 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 2005-07-17 11:29:32
Posty: 451
Lokalizacja: Siedlce
Płeć: Mężczyzna
A ja nie moge wybrac w Country nic :/ I jak mam sie zarejestrowac ? Jest na to jakas rada? Plz, help ;/ :sad:

[ Dodano: 17-07-2005, 11:41 ]
Hehehe... Juz poradzilem sobie ^^. Resjestrowalem sie wczescniej w operze a tu kilkn?????em w IE i chodzi :] no to teraz zaczynamy grac ^^ pzdr 4 all :D :D :D

_________________
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 2005-07-18 12:34:12 
Offline

Dołączył(a): 2005-07-18 12:31:11
Posty: 1
Lokalizacja: PorÃâ₏Ş?bka
Płeć: Mężczyzna
Ja jak tworze konto(IE)to gdy daje Continue(Czy tam Dalej)to mi pisze "Nie mo??na wy??wietli??? strony".Kto mi pomo??e???


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 2005-07-24 22:53:28 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 2005-07-22 16:12:39
Posty: 9
Lokalizacja: wro
Płeć: Mężczyzna
mi tam z polska udalo sie zarejestrowac :D

pamietajcie zeby rejetrowac z pod explorera bo mi z pod firefox nie chodzil formularz :D


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 2005-07-31 14:38:47 
Offline

Dołączył(a): 2005-07-31 11:54:04
Posty: 3
Lokalizacja: Rybnik
Płeć: Mężczyzna
w jakim odst???pie czasowym od rejestracji dostali??cie meila z tym kodem do aktywacji bo sie rejestrowa??em ju?? jak????? 1h temu i jeszcze nie przysz??o :sad:


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 2005-07-31 18:49:52 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 2005-07-28 11:44:57
Posty: 278
Lokalizacja: Ciechocinek
Płeć: Mężczyzna
Nh2003 napisał(a):
A co do pytania, sam sprawdzalem i na stronie im sie skrypt juz maxymalnie rozsypal. Zarejestrowac sie juz po prostu nie da. Mnostwo bledow javy, do tego formularz nie jest wysylany. Trzeba czekac az naprawia :evil:


Czyli mam rozumie??? ??e nie da si??? teraz zarejestrowa???, bo nie wysy??aj??? e-maila aktywacyjnego?
2 dni ju?? czekam i nic. A kiedy chce si??? logn?????? to pisze ??e konto nie jest aktywowane :(
chlip

_________________
ObrazekObrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 2005-07-31 18:54:46 
Nie wiem po jakim czasie przysylaja maila. Do mnie zawsze przychodzily po ok. 2 gora 3 minutach.


Góra
  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 2005-07-31 19:08:52 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 2005-07-28 11:44:57
Posty: 278
Lokalizacja: Ciechocinek
Płeć: Mężczyzna
Hmm dziwne, na wp mi nie wys??ali. Za??o??y??em na interii i posz??o:)

_________________
ObrazekObrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 2005-07-31 20:08:56 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 2005-06-04 17:52:56
Posty: 1091
Lokalizacja: z domu
Płeć: Mężczyzna
Proste. Jak masz jaki?? program np. The Bat to odrazu dostaniesz :)

_________________
exp przez noc przez dzien


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 2005-08-09 17:44:00 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 2005-08-07 00:03:12
Posty: 71
Lokalizacja: Poznan
Płeć: Mężczyzna
Wedlug mnie jesli ktos jest na tym etapie ze nie umie zalozyc konta do KO to lepiej niech sobie podaruje :wink:


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 2005-08-09 19:36:33 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 2005-07-24 14:26:51
Posty: 265
Lokalizacja: ?Å¡winouj??cie
Płeć: Mężczyzna
Edgar_PL - typowy post statsowy ... je??eli nie masz nic ciekawszego do powiedzenia to po co si??? udzielasz w tym w???tku.


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 2005-08-22 23:25:30 
Offline

Dołączył(a): 2005-08-22 23:16:07
Posty: 3
Lokalizacja: Bielsk Podlaski
Płeć: Mężczyzna
Ja mam jeden g??upi problem. JAK??? WERSJ??? KLIENTA ?šCI???GA???!!! :571: Zarejestrowa??em si??? na www.knightonlineworld.com, wszystko OK :twisted: mialem wersje klienta chyba 1289 i dupa wyskakuje, ??e nie ma takiego konta. Potem bior??? wersj??? 1282. Zalogowa??em si???, ale jak pod?????czam si??? do serva jakiego?? to pisz???, ??ebym ??ci???gna?? nowszego klienta. Wi???c pytam JAKIEGO!!!

I te?? si??? do?????czam do pytania, na kt??rym servie gra najwi???cej Polak??w.

_________________
Dwie rzeczy nie majÃâ₏Ş? granic: kosmos i geniusz Sachara. ChoÃâ₏Ş? tego pierwszego nie jestem pewien. - Sachar :D


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 2005-08-23 11:15:07 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 2005-06-10 15:14:44
Posty: 1103
Lokalizacja: localhost
Płeć: Mężczyzna
Pochwały: 13
Na chwil??? obecn??? wersja KO 1282 powinna by??? dobra, natomiast launcher ma za zadanie zaktualizowa??? j??? do wersji 1288 i dopiero w??wczas mo??na gra???. Wi???c je??eli startujesz gr??? poprzez launchera to powinno by??? dobrze.
Mo??e natomiast si??? zdarzy???, ??e nie mo??esz si??? zalogowa??? na konto w grze. Tak ju?? czasami bywa, poprostu nale??y spr??bowa??? p????niej.

Sachar napisał(a):
na kt??rym servie gra najwi???cej Polak??w

http://knightonline.livenet.pl/viewtopic.php?t=464

_________________
Cela est bien dit, rÊpondit Candide, mais il faut cultiver notre jardin Voltaire
La única diferencia entre un loco y yo es que yo no estoy loco. Salvador Dalí­
And the things you can't remember tell the things you can't forget Tom Waits


Góra
 Zobacz profil  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 75 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5  Następna strona


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  
cron
Style created by © Matti, gry komputerowe, reklama sem reklama seo

Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group Change colors.
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL
[ Time : 0.147s | 15 Queries | GZIP : Off ]


Sponsorem naszego serwera FTP jest e-utp.net