Chcialem wniesc mala poprawke odnosnie upg przedmiotow z klasy midle, mianowicie do +3 scrolami dla przedmiotow midle jest 100% szans na powodzenie upgradowalem bardzo wiele razy i nigdy nie udalo mi sie zjarac na robieniu +2 lub +3
[ Dodano: 03-11-2005, 22:50 ]moje dzisiejsze upgradowanie przynioslo nastepujace dosc zaskakujace wyniki:
Low clas item:
+2 100% low clas scroll
+3 100% low clas scroll
+4 80% low clas scroll
+5 80% low clas scroll
+6 60% low clas scroll
+7 30% low clas scroll
+8 okolo 5% midle clas scroll
+8 okolo 15% - 20% BUS(moze nawet mniej)
Prubowalem tak ze w ramach testow robic przedmioty na +6 i +7 scrolami midle clas ale szanse powodzenia nie zmienily sie.
Inaczej muwiac Low clas scrol = midle clas scroll = high clas scroll = NUS z przed latki KE
Jedynie BUSy sa wstanie zwiekszyc szanse na powodzenie niestety nie jestem na tyle bogaty by bawic sie od tak sobie BUSami.
Moze i mialem totalnego niefarta upgradujac ale spalilem przy probach okolo 200 przedmiotow wiec mysle ze moje wyniki sa dosc wiarygodne.
Jako ciekawostka:
szanse na zrobienie przedmiotu low clas z +1 na +7 wynosza okolo 15%, wiec jak komus sie uda zrobic za pierwszym razem +7 ma nieslego farta

Jakby ktos wiedzial do czego teras slurzy LOW QUALITY JEWEL dawny CUS to nie krepowac sie