Ogłoszenie

Strefa czasowa: UTC + 1

Teraz jest 2025-06-23 01:43:44
Łączny czas online:

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 262 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 18  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 2008-08-10 20:41:39 

Pochwały: 7
Some1 napisał(a):

no wiesz... jeden z lepszych BPow na servie nie utankuje 4 warkow... widze to z obserwacji , na youtubie często sa takie akcje jak roznica lvli to przynajmniej 10, nie mowiac o itemach

Jakoś maro spokojnie tankował po 4 warków i gówno mu robili i nie powiesz mi ze asek + prich > wojek + prich.
Jak grałem jeszcze na war3 raz mieliśmy akcje z marem ze nas 2 kontra 10+ orków i ich rozjebaliśmy, a wcale nie były to nooby. Odczepcie sie od tego aska w końcu piszecie ze rogue to pr0 postać, o bp tez można tak powiedzieć, że każdy vis wygra z wojem bo ma debufy, a wcale tak nie jest skile nie świadczę o wszystkim. Asek ma cure no ok, ale zanim go wrzuci to pada jak ścierwo z debuffem. Ile oględało sie visów na debuffy bp vs bp niby obaj maję cure a jednak któryś przegrywa bo po prostu nie zdęży. Wojek słaby ? bez szans z askiem ... ? na ilu filmikach wojek robi z askiem co chce a jeżeli ma prista/ów na dupie to nawet 6 asków nic mu nie zrobi. Do dziś pamiętam jak _Legend_ latał z dwoma pristami w cz na Olympi i kroił wszystko i wszystkich jak chciał nie ważne czy humów było 5 10 15 czy 20 debuff i bb i jakoś wtedy nie zdołali sie curować co było zamieszanie. Każda postać jest równa i kazda może brać kilka osób na klate. Wojek asek klecha, a nawet mag bo nie wierze, ze darkmag albo regiss nie miał takich akcji. Trzeba po prostu umieć grać, a nie że dana klasa jest lepsza od innej bo co przegram visa z bpkiem i powiem " pff masz lepsza postać " dużo ludzi się czepia, że na vs używa ktoś debuffów ale po to jest taki skill to tak jakby askowi zabronic minora a magowi novy...

Tytuł:
PostNapisane: 2008-08-10 21:10:06 

Pochwały: 20
maro zdaje sie chityn bp ? a to jest jak int priest z dobrym ap ... bo typowy int jak myslisz to jest tanker, ze daje int/str pod amor a reszta hp ...

Sorry to cienkie macie 80tki ... bo mam nadzieje ze takie maro tankowal.... bo tez o takich pisze ... na 1.5 defie zbierasz hity 6xx + combo razy 4 ... brawo lol ... a BP ma 1k defa ? Nawet nie bedzie musial dostac po 2 hity od takich 4 warow ale nvm ...

a my tylko pisalismy... temat a asku skonczony - spokojnie lol :P

Tytuł:
PostNapisane: 2008-08-10 21:14:14 

Pochwały: 60
u nas asta jest paper BP a tez bierze dużo na klatę :)

imho też wole asek,priest>war,priest

bo nieraz asek robi za lepszego pricha ;p

Tytuł:
PostNapisane: 2008-08-10 21:24:47 

Some1 napisał(a):
maro zdaje sie chityn bp ? a to jest jak int priest z dobrym ap ... bo typowy int jak myslisz to jest tanker, ze daje int/str pod amor a reszta hp ...

Sorry to cienkie macie 80tki ... bo mam nadzieje ze takie maro tankowal.... bo tez o takich pisze ... na 1.5 defie zbierasz hity 6xx + combo razy 4 ... brawo lol ... a BP ma 1k defa ? Nawet nie bedzie musial dostac po 2 hity od takich 4 warow ale nvm ...

a my tylko pisalismy... temat a asku skonczony - spokojnie lol :P

maro wtedy był paper to ciekawe jak ty bierzesz 10-16 ludzi na klate... jak pisałeś wcześniej

Tytuł:
PostNapisane: 2008-08-10 21:28:39 

Pochwały: 3
Some1 napisał(a):
Sorry to cienkie macie 80tki ... bo mam nadzieje ze takie maro tankowal.... bo tez o takich pisze

w czasach jak ja "tankowałem" to 80-tki na serwie można było policzyć na palcach jednej stopy.

Tytuł:
PostNapisane: 2008-08-12 10:02:36 

Pochwały: 4
lool widze ze straszny oftop sie zrobil i zaczely sie przechwalanki na maxa. Wracajac do tematu rozmowy:
1. cooldown w minorze = R.I.P. assasin (wiekszosc rogali przejdzie na archerow) - kto sie z tym nie zgadza gra albo inna klasa albo jest glupi.
2. Kto bedzie zadowolony z tego rozwiazania? :) Ten kto gra inna klasa.
3. Smieszy mnie ze uogulniacie ze aski sa przegiete. Z 40 sinow na c-west w ardream pro ownerow jest co najwyzej 4, czyli 10% populacji, reszta to //stealth/wolf/spike/lf/town wiec w nich cooldown minora nie uderza a ci was najbardziej wkurzaja bo ksuja npki i najczesciej was dobijaja.
4. Akcji ze sin wbija w cale party ubija i ucieka jest maaalutko i mozliwe jest tylko w momencie zaskoczenia i oslupienia osob w party.
5. Cure rzuca sie 2-3sekundy, w tym czasie !!!UWAGA NOWOWSC!!!! - NIE DZIAŁA MINOR HEAL!!!! Ogarniety sin przezuci sie na hp pota i bedzie mial jako takie szanse na przezycie ale to tez wymaga jakiegos ogrania.

Reasumujac. Pamietam jak moj braciak wozil sie grajac Harunga na edanie ze jestem cienki Blinkiem i ze sinem to gra sie prosciutko. Jak odwiedzil mnie i zobaczyl w realu jak wyglada gra sinem:

puszczam myszke, 2 rece na klawiaturze, palce rozczapirzone az do bulu, klikanie prawa reka minor heal combo, lewa sin combo, zmiana skill barow f1- f4, o shit debuf, f2 cuure+hp pot, z powrotem f1 spike thrust...i minor bez przerwy, do tego light feet bo koles ucieka........

wywalil kopare i powiedzial oozzeesz ty ......

Askiem zeby grac przecietnie trzeba sie uczyc grac 5 razy dluzej niz innymi klasami. Nie twierdze ze innymi klasami gra sie latwiej ale znam mnostwo osob, ktore zaczynaly i rezygnowaly grac sinami, choc na innych klasach wymiatali. Sin grajac w party ma sporo na glowie, swift, wolf, lupine eyes, cure poison, minor heal. Ja biegajac w party czesciej uzywam minora i cure na party memberach niz na sobie. Papier ktory biega obok mnie robi spory dmg ale z debufem jest na kilka hitow.

Jesli jestes lama to narzekasz na sinow nawet na lamerskich sinow, Jesli umiesz grac to przecietny sin jest w twoim zasiegu. Bez minora wzrosnie cena swift potow bo sinow bedzie jak kot naplakal.

-============/====o

Tytuł:
PostNapisane: 2008-08-12 11:44:51 

Pochwały: 3
Ronin napisał(a):
lool widze ze straszny oftop sie zrobil i zaczely sie przechwalanki na maxa. Wracajac do tematu rozmowy:
1. cooldown w minorze = R.I.P. assasin (wiekszosc rogali przejdzie na archerow) - kto sie z tym nie zgadza gra albo inna klasa albo jest glupi.

i z tym sie zgodze, bedzie wiecej Archerow i nie wiem jak was ale archerzy mnie bardziej wkurwiaja

Tytuł:
PostNapisane: 2008-08-12 23:45:54 

regiss napisał(a):
Ronin napisał(a):

i z tym sie zgodze, bedzie wiecej Archerow i nie wiem jak was ale archerzy mnie bardziej wkurwiaja

ta czasem sie zbiora w 7 + prist i wystrzeliwuja wszystkich pod town

Tytuł:
PostNapisane: 2008-08-13 00:22:50 

Pochwały: 2
Cytuj:
Askiem zeby grac przecietnie trzeba sie uczyc grac 5 razy dluzej niz innymi klasami.

mi sie gra trudniej wojem niz rogiem xD ...

rogiem juz chyba opanowalem wszytskie combo ^_^

skillbar od f1 do f8 zapchany, a dojda mi jeszcze dwa skille ktore se wsadze w...(+ patch 83 jeszcze dojda minimum 3 skille :S)

Obrazek

Tytuł:
PostNapisane: 2008-08-13 00:25:49 

Pochwały: 20
Lord3k napisał(a):
regiss napisał(a):
Ronin napisał(a):

ta czasem sie zbiora w 7 + prist i wystrzeliwuja wszystkich pod town

Trudniejsze jest party bufer debufer + 6 warriorow... niz archerzy, a tez nie kazdy archer ma pro uber sprzet - skill po ktorym sie robi czerwony ekran to 75 ? taki archer nie mogl przebic hp potow warka z tarcza w chitynach+7 ( niecale 1.1k defa), mial przynajmniej ee+7...

aski i tak zostanę - atakowanie stojęc nie kazdemu pasuje, a troche zmniejszony minor duzo nie zmieni,no poza tym ze wiekszosc vsow asek nie bedzie wygrywal na +80%hp xD ...no ale zanim k2 to zmieni to szybciej padnie ta gra lol ; p

"Askiem zeby grac przecietnie trzeba sie uczyc grac 5 razy dluzej niz innymi klasami. "
Proponuje zagrac bufferem... buff+cure+heal dla 8 osob w party - do 76lvla jest niefajnie...

Ostatnio edytowano 2008-08-13 00:30:58 przez Some1, łącznie edytowano 1 raz

Tytuł:
PostNapisane: 2008-08-13 00:28:16 

i tak juz od ch&a skonczylo z gra dlatego teraz sa tak czesto eventy zeby zachecic graczy do dalszej gry ^^

Tytuł:
PostNapisane: 2008-08-13 01:39:18 

Pochwały: 2
te eventy raczej po to bo ceny niskie xdd i kazdy bankrutuje, a jebane bossy nie dropia

Obrazek

Tytuł:
PostNapisane: 2008-08-13 08:13:06 

"Askiem zeby grac przecietnie trzeba sie uczyc grac 5 razy dluzej niz innymi klasami. "
Proponuje zagrac bufferem... buff+cure+heal dla 8 osob w party - do 76lvla jest niefajnie...[/quote]

To samo party nie na skrolach bo takie chyba sa twoje zalozenia assasin ma wolf+switf+ 2 reczne combo. Ale nie chodzi mi o licytacje kim gra sie trudniej.
NEEXT jesli warkiem gra ci sie trudniej to ja czegos nie rozumiem.... Warek nie ma do roboty w party zupelnie nic. Chyba ze grales sinem zupelnie solo i nie miales na glowie party supportu. Opanowanie combo nie jest jednoznaczne z tym ze dobrze gra sie postacia. Nauka combo to podstawa i poczatek nauki gry sinem.

-============/====o

Tytuł:
PostNapisane: 2008-08-13 10:17:34 

Pochwały: 1
mnie to wkurwiaję tylko te aski co przy vsie jak im sie lampka zapala to daję lf i ... xD minor niech sobie będzie da rade go przebić z dobrym combo ;] najgorzej jak asek jest w iron secie i jeszcze założy rękawy na swordy...wtedy lipa ...

Tytuł:
PostNapisane: 2008-08-13 13:09:59 

lool hehehe tak jak by wojki na vs-y nie zakladali dagdef helmetow.... pisze po raz kolejny wozitylki ze to nie post o przechwalaniu sie kto kogo jedzie i jak to inni przed nim uciekaja.
Zobaczcie ile postow tutaj mowi o tym kto jest mastah i jedzie innych. LOL odpuscice juz i nie spamujcie offtopem plz!!

-============/====o

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 262 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 18  Następna strona