Ogłoszenie

Strefa czasowa: UTC + 1

Teraz jest 2025-07-02 22:27:26
Łączny czas online:

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 166 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 12  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 2009-09-15 14:00:39 

Pochwały: 21
też swoje 5gr wtrącę, ja jak na aresie grałem w ardream, mając shardy7, chityny 7, dd7 potrafiłem wytankować 3 sinów na raz, ale to było tak, że wjeżdżałem w jednego zabijałem i musiałem odbiec kawałek, hp to najważniejsza rzecz w ardream, nie wiem, jak sin może wziąć np. valk do defa, szczyt głupoty jak dla mnie.

Tytuł:
PostNapisane: 2009-09-15 14:20:34 

Pochwały: 20
veritas2309 napisał(a):
na manesie mialem caly set plate+9 clevery+9 dual role+1 i iron set i papierowa czapke +7/dd i wierz mi biegali z lepszymi itamami 2 zgranych sinow minorujac siebie na wzajem zjezdzalo ogarniete party na tsie jesli goni cie 5-6 sinow zazwyczaj mag cie nie siega i priest a zanim dobiegna to po ptakach bo 2 sinow juz lerzy... a wtedy robi sie zabawa wpadasz w maga low skilami priest mysli ze bedzie atak w niego i zmiana na pricha wtedy mag tylko moze town... warrek w dcz to pomylka z glavem+9 2300 ap pizgalem co lepszych sinow po 400-450...

lol... tylko osoba pisząca tutaj nie ma roli1 i i.seta :D Poza tym różnica miedzy fp8 a chitynami7 jest malutka...

Ogólnie to bez przesady z tym HP ... sin jest postacią, która potrzebuje jakąś ilość tego hp, aby tankować, no ale nie popadajmy w skrajności ... Co z tego, że bedziesz miał w ardreamie 1k hp wiecej skoro ktoś z lepszym defem dostanie spike za 400 a Ty za 600 itd.

Wszystko trzeba odpowiednio zrównoważyć - Ja grając na c-w w ard nie miałem valkirii , miałem questowe itemy oraz md+1revki, gdy zacząłem uciekać minimum 2 dobrych sinów nie mogło mnie zabić, ba nawet ten co miał 1.5k ap w ardreamie nie mógł mnie zabić gdy uciekałem na minorze i potach choc walil we mnie spike za ponad 60% buffed O_o

Szczerze to ja nie wiem o jakich noobach gadacie, że z ładnym hp się prztankuje 4 sinków -.- Jak sie ma defa do dupy to sie nic nie przytankuje :lol2: a porównywanie FP do chityn nie ma sensu bo różnice defa są nieznaczne i zastąpienie ich to valkiria albo rol ><

Długo nie grałem sinkiem, ale z mojej gry najważniejsza w tej postaci jest równowaga, bo gdyby jej nie było sin w życiu nie mógły wygrać VS z warem...element zaskoczenia, dobry minor i potowanie wraz z combem to podstawa...

Tytuł:
PostNapisane: 2009-09-15 15:15:19 

Pochwały: 7
nice odpowiedzi sie namnozylo bardzo szybko
ale veritas ja nie mam nic z glowa tylko tak jak napisalem nie mam ochoty juz wiecej merchowac ja sie juz nastalem i itemow nie mam ochoty zmieniac (poprzez doplacanie kupe kasy) na +8 stojac na merchu rok aby zarobic troche kasy ktora wedlug mnie i tak jest nie mozliwe dla mnie ktore wymieniles piszac " w pozniejszym czasie"
gdybym mial takie itemy jak piszesz i tyle kasy to po co mialbym pisac posta na skromnym forum kow.pl ?
wolalbym sobie kupic to co mi sie podoba a nie pytac sie czy kupic chd +7 czy md +8
bo i tak moglbym miec md i chd i to jeszcze wyzsze upgrady
a bedac tym srednim (bo sa jeszcze ludzie biegajacy w rentalach...) sinem jestem do tego zmuszony
dla mnie topic jest juz nie aktualny ale przeciez mozna jeszcze sie wymieniac radami i pogladami na temat dobrego asska
a tak btw veritas wiesz co mnie najbardziej bawi ?
bo taki jestes pr0 ale nie znasz absolutnie cen na cw a tymbardziej mnie ktory nie wydal ani grosza na ko
najpierw nalezaloby zajrzec jak tam jest i jakie sa ceny a nie pisac posty bo mam asska na pathosie i gram na nim nie wiem ile lat...
to co mozesz nawet grac i 100000000000 ale jak nie znasz cen to lepiej nie pisac postow bo jak to czytam to rotfl leze i kwicze
ja gram(gralem) dla przyjemnosci a nie po to aby siedziec 24/7 na merchu jak to robia niektorzy i modlic sie przed kompem aby cos zeszlo
to mnie nie podnieca ani nie daje satysfakcji z gry... :>

Tytuł:
PostNapisane: 2009-09-15 16:59:58 

Pochwały: 3
nie no wybaczcie ale jednak ty masz cos z glowa :) to kazdy kto ma ci rade dac ma wejsc na cw bo wielmorzny pan tak pisze :) ok przepraszam pozbieraj juz klocuszki. Nazwa zasranego topicku jest: CYTUJE " Jak byc lepszym w ardream" a nie qwa "jak byc lepszym w ardream na cw ze by nie sprzedawac itemow bo nie chce i nie mam na to czasu". Pytasz sie co masz zrobic ze by podnies hp/defa/ap/ to ci to pisze ale ty jestes na tyle beszczelny i Ynteligentny ze:
-masz to w dupie co pisze to jest raz (potrafisz napisac ze nawet nie pofatygowalem sie wejsc na cw ze by pisac co mam kupic... a pytam sie kogo to obchodzi czy to cw czy edena czy phatos napisal bym to samo ze bys kupil podane itemy sory kolego life is brutal a ze tobie sie nie chce merchowac czy tam kasy zbierac to juz inna bajka
-zakladajac temat na forum czego sie spodziwales ze kazdy napisze ze jestes fajny i ze masz zajebistego chara? Nie zmieniaj nic... itp itd.?
-jesli nie potrzebujesz mojej rady to po co kontynłujesz rozmowe? olej ja swoja Ynteligentna głowa i graj dalej nie zmieniajac niczego.

Finisz

Ostatnio edytowano 2009-09-15 17:13:25 przez veritas2309, łącznie edytowano 1 raz

Tytuł:
PostNapisane: 2009-09-15 17:08:12 

a kto tu walnal cos tak smiesznego oprocz Ciebie jak fp +8 40m ?
a Ty mozesz juz wrocic z przedszkola do domu o ile ktos po Ciebie przyszedl

Tytuł:
PostNapisane: 2009-09-15 17:17:12 

ok prszepraszam ze zanim napisalem ze bys kupif fp+8 nie pofatygowalem sie na cw ze by sprawdzic cene ile bedziesz musial przeznaczyc czasu i gb na wyzej wymienione itemy... ZzzZzzZ na ot jak na tyle jestes Ynteligentny jaka filozofja wlozyc scrolla do anvila i wcisnac confirm... moze pojawi sie bialy pasek i bedziesz szczesliwym posiadaczem ów magicznego itemu... zaraz napiszesz ze fp+7 20 mln :) i nie masz czasu...

Tytuł:
PostNapisane: 2009-09-15 17:19:40 

nie dlaczego nie mam czasu i fp +7 to 20m ?
czas mam fp +7 to 7-9m
ale dobra nie klucmy sie bo to nie flame poki co :D

Tytuł:
PostNapisane: 2009-09-15 19:24:03 

Pochwały: 21
..., weźcie mozille z autpoprawianiem błędów sobie zainstalujcie lub słownik on, bo ... co chwilę robicie błędy ;x;x

Tytuł:
PostNapisane: 2009-09-15 19:25:22 

Pochwały: 127
i skończcie z flamem >.<

Tytuł:
PostNapisane: 2009-09-15 19:58:08 

a tak sorry powinno byc "kludzmy" sie :rotfl:
ale sorry tak to jest jak w miedzy czasie chowa sie klocki :cool:

Tytuł:
PostNapisane: 2009-09-15 23:46:40 

Pochwały: 28
"nie rozumiem dzieci def>ap jesli szczególnie humem grasz to qtwa jak orkiem to juz nie????"

Sprawa nacji jest bardzo wazna na cw. Hum prawie priestow nie maja wiec orc side nie jest tak wymagajaca pod wzgledem itemw jak hum side. Jak gralem hum ard to cigle spam torment i para na ryj. A w hum townie ciezko o 1 dobrego hila. ale twoim zdaniem to nie wazne....

PussyFcvker aka
MrBoczek

Tytuł:
PostNapisane: 2009-09-16 08:02:25 

No wlasnie o to chodzi ze nie bo ja zawsze miałem magiczny przycisk cure w assassinie. Ok koniec ot. :)

Tytuł:
PostNapisane: 2009-09-16 08:44:21 

Pochwały: 8
portospl napisał(a):
"nie rozumiem dzieci def>ap jesli szczególnie humem grasz to qtwa jak orkiem to juz nie????"

Sprawa nacji jest bardzo wazna na cw. Hum prawie priestow nie maja wiec orc side nie jest tak wymagajaca pod wzgledem itemw jak hum side. Jak gralem hum ard to cigle spam torment i para na ryj. A w hum townie ciezko o 1 dobrego hila. ale twoim zdaniem to nie wazne....

a co ty WALISZ asassin jest profesja ktora solo biega po dcz wiec chce sie dowiedziec koles co ma kupic zeby lepiej sie gralo
a co do priestow to humy maja wala ;p a tak to jak sie robi chara do dcz to chyba ma sie juz clan gdzie sa priesci jacys

Ostatnio edytowano 2009-09-16 08:53:00 przez Walsez, łącznie edytowano 1 raz

Tytuł:
PostNapisane: 2009-09-16 16:08:20 

Walsez napisał(a):
zeby lepiej sie gralo

ano popatrz a ja myslalem ze ostatnie 2 strony sa o tym jak byc pr0 a nie zeby sie lepiej gralo

Tytuł:
PostNapisane: 2009-09-16 22:47:37 

Pochwały: 28
Walsez napisał(a):
asassin jest profesja ktora solo biega po dcz

Toś mnie rozje... Zycze ci powodzenia grajac solo.Tylko ludzie o wyimaginownej samoopini którzy myśla ze są pro tak mogą grac, lecz szybko sie przekonuja ze bez dobrego klanu solo nic sie nie zdziala . Widac ze nie gracie na cw i nie znacie realiów tamtejszego dcz.

PussyFcvker aka
MrBoczek

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 166 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 12  Następna strona