Ogłoszenie

Strefa czasowa: UTC + 1

Teraz jest 2025-07-15 15:41:29
Łączny czas online:

Autor Wiadomość
 Tytuł: Yuwie - zarabianie przez internet - odziwo dziala
PostNapisane: 2008-05-01 09:53:30 

Witam.
Wiem wiem, zapewne nie wierzycie takim stronom. Ale zanim to odrzucicie przeczytajcie. Ja na poczatku tez olalem to, ale wczoraj zaczalem o tym czytac ,ogolnie sie zainteresowalem i od wczoraj jestem wlascicielem konta :P

Wiec tak, serwis nazywa sie Yuwie. Jest to prawie to samo co MySpace (MySpace zarabia miesiecznie 20mln dolarow, Yuwie narazie troche mniej). Yuwie wpadlo na pomysl ,ze jezeli MySpace ma tylu uzytkownikow a nic im nie daja, to jesli oni zaczna placic maly % z zyskow to beda mieli wieksze pieniadze na tym. No i tak tez sie dzieje. Zarabiaja duzo, dziennie zyskuja kilkadziesiat uzytkownikow.

Teraz o zarabianiu ,bo przeciez po to to czytacie zapewne :P
Yuwie polega na zalozeniu profilu (dodajesz zdjecia, piszesz bloga, mozesz wstawiac pliki video itd itp - taka jakby fotka, nasza klasa itd w jednym :P). Za 1000 odwiedzin swojego profilu dostajesz 10% RSR - zazwyczaj jest to 50centow. (RSR zmienia sie w zaleznosci od tego jakie maja zyski i ile bedzie im sie oplacalo zaplacic).
Pewnie myslicie 50centow to nie duzo :P ALE, jest 10 stopniowe "drzewko" zaproszen.

Przyklad:
Powiedzmy ,ze ja zaprosze Ciebie i dwie inne osoby, Ty zaprosisz kolejne 3 osoby i Twoi znajomi kolejne 3 (zwykly ciag matematyczny :P) to przy 10stopniowym drzewku daje Ci to okolo 80tys znajomych (jesli oczywiscie kazdy zaprosi tych 3ech znajomych).
Z kazdego znajomego dostajesz pewien % za to ze jego profil zostanie obejrzany 1tys razy (on na tym nic nie traci). Tak wiec pomnoz sobie 80tys * 50centow (oczywiscie biora od tego pewien % podatku wiec dostajesz troszke mniej).

Coz, tak czy siak nic nie tracisz wiec mozna sprobowac XD ja juz mam zaproszonych 3ech znajomych :) Licze na ktoregos z Was. Jesli macie pytania to pisac.

Jesli jestescie zainteresowani to prosilbym o rejestracje poprzez ten link:

http://r.yuwie.com/niceface

Lub wejsc w moj podpis (moj baner) :D - bo inaczej nie zalicza mi Was jako znajomych zaproszonych przezemnie :P

PS. jesli wejdziecie w link to tam jest filmik objasniajacy jak to dziala (wystarczy znajomosc latwego angielskiego :P)